Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מציע לגרש את כל פלסטינים שחיים כאן 100~ שנים על בסיס זה שהם פלסטינים, וטוען שאתה לא בעד טרנספר.

אף פלשתיני לא חי 100 שנים בשטח C מהסיבה הפשוטה - זה שטח צבאי סגור לפלשתינים.

הפלשתינים שנמצאים בשטחי C הם לכל היותר מסתננים שמקימים יישובים באישון ליל במימון אירופאי.

אתה מכליל אוכלוסיה שלמה על בסיס 'preload ימני' שלך, אני מכיר הרבה ערבים שממש, אבל ממש לא רוצים להחליף מדינה. אני גם מכיר הרבה ימניים שחושבים שצריך להרוג את כל הערבים אבל אני לא כותב בBOLD שישראל מכילה אוכלוסיה שלמה שרוצה לעשות את זה.

לא דיברתי לרגע על ערבים אזרחי ישראל, יש הרבה בעיות איתם אבל איתם זה כנראה מאוחר מדי והם כנראה יישארו איתנו, אלא אם כן תהיה החלפת אוכלוסיות בהסכמה (שזה סותר למעשה את תוכנית הפלשתינים ולכן לא יסכימו לזה).

יש גם אוכלוסיה שלמה של למעלה מ-90% מהפלשתינים שחושבים שצריך להרוג את כל היהודים. אל תשחק במי יותר גזען ומי יותר טרוריסט - הפלשתינים לוקחים אותנו בהליכה.

מצא מקום אחד שטענתי משהו כזה, זה אפילו לא קרוב לדעות שלי ככה שאלא אם החתולה הלכה על המקלדת כנראה שלא תמצא אותי אומר את זה.

אבל העיקר שאני שקרן and stuff, לולז.

יש הרבה המצאות וטענות, נתתי רק כמה דוגמאות, כמו שאמרתי - אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה, זה עניין שלך, רק אל תעטוף המצאות כאילו הן אמת.

העטיפה שלך את המונח מהגרי עבודה בגרשיים רומז על זלזול בכך למרות שזו עובדה, ואם אתה מזלזל בכך שרובם המוחלט מהגרי עבודה מצד אחד, ולא טוען שהם נמצאים כאן כבר אלפיים שנה - מה אתה כן טוען? מאיפה הגיעו כל הפלשתינים האלה?

ואיפה בדיוק קראתי לך שקרן?

אני מתעלם כמובן מהמפגרים ומתייחס למה שאנשים אינטיליגנטיים יחסית חושבים

אסור להתעלם מה"מפגרים" - צריך לזכור שכל "מפגר" כזה מחזיק בזכות הצבעה כמו ה"אינטיליגנט".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלובר סירב לתאם ביקור סטודנטים מאונ' ת"א

"ליברסיון" מדווח שכשאותה ההזמנה בוצעה עבור "סטודנטים מאיטליה ומאבו דאבי" - היא אושרה.

מושל המחוז דורש חקירה, הלובר: "תקלה במערכת"

ynetletter.pngkav.jpgפורסם: 15.06.15 , 12:53

The first one to get angry loses

פורסם

אנחנו שומעים על זה מלא, ובשנים האחרונות נחשפתי במקרה לאנטישמיות

בעולם האקדמי האמריקאי הבכיר, אפילו [לא חשבתי שזה קיים], וסתם נזכרתי

עכשיו בהקלטות של ניקסון שפורסמו לאחרונה שכללו אמירות אנטישמיות בוטות.

אבל אולי זה כמו שלנו יש מונח מיוחד ללא-יהודי, "גוי", שזה כשלעצמו מינוח מבדל...

ואולי קצת מתנשא. בקרב ציבור יהודי לא קטן 'גוי' הוא כינוי גנאי, פחות או יותר.

פורסם

יש לי חבר ממש טוב שהוא לא יהודי ולקח לו כמה חודשים עד שהוא גילה לי את הסוד הנורא והראה לי את הזנב שלו. למה? כי היו הרבה מטומטמים שכששמעו שהוא לא יהודי התרחקו ממנו, כאילו זה סוג של מחלה או משהו. ממש דוחה. ובארץ מוצאו, הונגריה/רומניה, תלוי את מי שואלים הוא אכל מלא חרא כי הוא היה יהודון (אבא שלו יהודי).

פורסם
אנחנו שומעים על זה מלא, ובשנים האחרונות נחשפתי במקרה לאנטישמיות

בעולם האקדמי האמריקאי הבכיר, אפילו [לא חשבתי שזה קיים], וסתם נזכרתי

עכשיו בהקלטות של ניקסון שפורסמו לאחרונה שכללו אמירות אנטישמיות בוטות.

אבל אולי זה כמו שלנו יש מונח מיוחד ללא-יהודי, "גוי", שזה כשלעצמו מינוח מבדל...

ואולי קצת מתנשא. בקרב ציבור יהודי לא קטן 'גוי' הוא כינוי גנאי, פחות או יותר.

זו בורות (של הציבור, לא שלך חלילה) עצומה.

שהרי בעברית גוי זה שם נרדף ל"עם", שנאמר "והיית לגוי קדוש" (ואף אחד לא רואה את זה בתור מונח מעליב, זה כוון לעם ישראל כמובן) ומצד שני "לא ישא גוי אל גוי חרב".

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש לי חבר ממש טוב שהוא לא יהודי ולקח לו כמה חודשים עד שהוא גילה לי את הסוד הנורא והראה לי את הזנב שלו.

כשאת\ה אומר\ת 'זנב', למה הכוונה ?

אל תגיד לי שלגויים יש זנב !

וכן אני מכיר את העדינות בה ישראלים "מתוודים" בשקט

מתישהו ש'אמא שלהם לא יהודיה'. במשפחתנו נישאו כולם עם כאלה :)

ישראלים עם הורים אמריקאיים\ברזילאיים וכד'.

====

יונדאי, תפיסת ה'גוי' ביהדות מכוונת לנחיתות, ל'נפש הבהמית',

אנו זכינו בתורה [אלוהים נתן] אז איתה בא חוש מוסרי מוגדל מאשר ל'גויים',

כי הם לא זכו כמונו לפגוש את ה' ולהיות 'עם נבחר' ואנחנו כן.

הנה פה מנסה להשיב הרב הצבאי רונצקי לשאלתו של חובש 'מה עושים'

כי אסור לחלל שבת כדי להציל גוי, הקיצר, כמו שאמרת, בורות, אבל כאן היא כן שלך.

פורסם (נערך)

לא לזה בכלל התכוונתי - כתבתי שהשימוש במילה "גוי" בתור כינוי גנאי - מצביע על בורות.

שהרי גם עם ישראל (עם התורה והחוש המוסרי המוגדל וכו') נקרא בתנ"ך - גוי (אמנם גוי קדוש, אבל עדיין גוי.

אמנם פלפולים דתיים לא כל כך התחום שלי, אבל אם הבנתי נכון את המאמר שקישרת אליו - הרב עונה שדווקא כן לחלל שבת כדי להציל גוי:

...ולכן התשובה היא שמותר לעבור על איסורי תורה במהלך הטיפול בו. והנימוקים לכך הם אלו:...

אבל זה כבר דיון בתוך דיון, מה שהצבעתי עליו זה השימוש הלשוני במילה לא נכונה. גוי לא צריכה לשמש כמילת גנאי, כי המשמעות שלה איננה גנאי.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש כאן מאמר על מאמר ישראלי מפורסם שדן בצורה מבזה בגויים,

ולמשל,

Laws in regard to murder, which clearly state that there is Halachic difference betweenmurder of a Jew and of a Gentile (the latter is considered a far less severe crime).2. A ban on desecrating the Sabbath to save the life of a Gentile.3. A Jew's exemption from liability if his property (e. g. ox) causes damage to a Gentile'sproperty. But if a Gentile's property causes damage to a Jew's property, the Gentile isliable.4. The question of whether robbery of a Gentile is forbidden by the Torah's law or only bya Rabbinic decree.5. A ban on returning a lost item to a Gentile if the reason for returning it is one's sympathytowards the Gentile and compassion for him.6. The sum which a Gentile overpays in a business transaction due to his own error isforfeit; whether a Jew is permitted to intentionally deceive a Gentile is also discussed.

וזה חדש לי

"המוציא שם רע על גיורת פטור מן המלקות".

פורסם

כן, כי הוא רב צבאי ויש לנו לוחמים דרוזיים ובסוף יבוא איזה חרד מדרוב ויניח להם למות.

עצם העובדה שזה איסור, אתה יודע, מלמד משהו על מידת האנושיות שמייחסת היהדות האורתודוקסית לגויים.

אם אתה מסתובב בכל העולם וצועק "אלוהים בחר בי",

או מסתובב בכיתה ואומר "המורה הכי אוהבת אותי"

תחטוף בסוף מכות, אין שאלה

פורסם (נערך)

זה ידוע שהיהדות מתייחסת לגויים (לא במובן של מילת גנאי, אלא במובן של לא-יהודים) שלא כשווים ליהודים, זה לא חדש, וזה גם לא שונה יחסית לדתות אחרות.

אבל אין לזה קשר לשימוש במילה עצמה כמילת גנאי - שזה טיעון אחר לגמרי.

גם לעניין ההלכה של הצלת גויים וכו' - זה גם טיעון אחר לגמרי, ושוב אין ספק שהיהדות אינה מתייחסת אליהם כאל שווים ליהודים, אבל זה לא רלוונטי לדיון על השימוש במילה גוי כמילת גנאי.

לעניין ויכוחי הלכה - באמת שזה תחום שדיי רחוק מליבי ואני לא מבין בו יותר מדי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם אתה מסתובב בכל העולם וצועק "אלוהים בחר בי",

או מסתובב בכיתה ואומר "המורה הכי אוהבת אותי"

תחטוף בסוף מכות, אין שאלה

או מחיאות כפיים

sexy-teacher-training-ddc-controls-building-automation-systems.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

רק דג מת שוחה עם הזרם. כנראה שאנחנו בסדר, בסך הכול.

אם כבר זרם, ע"ע אירופה, סובלנות וכיבוש מוסלמי שקט.

עוד דוגמה פשוטה, שמרחיקה לכת אם מעמיקים בה -

צילום ישראל מהלווין מגלה את אחד המקומות הבודדים בעולם

שבו האדם תוקף את תופעת המידבור. חומר למחשבה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סיוויק, אכן.

גם לי במהלך לימודיי המליצו להזהר כשאני בוחר לפנות לאנשי אקדמיה זרים, ולצפות שלפחות חלק מהם יהיו עוינים, וכמובן שזה לא ממש מפתיע ואני בטוח כמו כולם שיש בזה מימד כזה או אחר של אנטישמיות.

מאידך, חבל שזה הפך להצדקה לכל דבר בעיניי חלק מהישראלים, אבל זה לא קשור לדיון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אלה שעומדים מאחורי החרמות כולם אנטישמים או ישראלים.

לעומת זאת אלה שנופלים בלחצים של הראשונים (לדוגמה מנכ"ל אורנג' צרפת) אינם אנטישמים - רק עושים חשבון מה עדיף להם.

אותו מנכ"ל אורנג' למשל עשה חשבון מסודר מאוד, לא סתם הצהיר מה שהצהיר בכנס במצרים בעוד שאורנג' צרפת מגדילה את אחזקותיה בחברת טלקום מצרית.

הוא גם חשב שזה יעבור לו בשקט יחסית, אבל כשהתחילו לתקוף אותו חזרה (גם ישראל, גם הישראלים וגם פרטנר) הוא עשה חשבון מחודש - את הרווח מההתבטאות הוא כבר עשה, מכאן יש לו רק להפסיד, במיוחד עם פרטנר (נחתם עם אורנג' הסכם ל-10 שנים רק כחצי שנה לפני כן בשווי 15 מיליון שקל לשנה, סה"כ 150 מיליון שקל).

הפסד של כמה עשרות מיליוני יורו לא נראים טוב, ולכן הוא חישב מסלול מחדש והתנצל מעומק ליבו ואמר שזו לא בכלל הכוונה לקחת צד פוליטי.

רק את ההסכם החדש והטרי שנחתם לאחרונה עם פרטנר לא טרח להסביר.

לאורך זמן אם נתמיד בתקיפה חזרה של מי שתוקף אותנו - ה-BDS ייעלם מהעולם בדיוק כמו החרם הערבי שלפניו.

אם כבר יבגני ציינת את ההצדקה בעיניי הישראלים, ההכפפה של מי שעומד מאחורי ה-BDS ואלה שנכנעים להם תחת קורת גג אחת לא רק חוטאת לאמת - אלא גם מונעת מאיתנו להלחם בזה באופן יעיל.

שהרי אם נניח מנכ"ל אורנג' צרפת אנטישמי - מה יש בכלל להתדיין עם אחד כזה? מה יש לשכנע אותו? שליהודים אין קרניים?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...