Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד לי אתה רציני?!

אתה לא רואה שמסתלבטים עלייך?!

תעזוב את הרכב בשקט, תבדוק שמן מים וסע לשלום.

יש רכבים שהם בסיס לשיפור,ויש רכבים שנועדו לקחת סטודנטיות ללימודים ולתדלק פעם בחודש,האוטו שלך נולד לקחת את אותה סטונדטית לאוניברסיטה שלה במינימום הוצאות וכאב ראש, לא לקחת הונדה האצ'בק ברמזור,הבנת?

רוצה שהרכב שלך יסחוב בעליות? תעשה ניקוי וכיוון קרבורטור.(דבר עם צביקה מהפורום),ותשתדל לעשות טיפולים בזמן.

איציק.

פורסם

תשמע....זה בולשיט מה שאתה אומר אוקיי...אתה מדבר מבחינת דימוי..יענו יופי, דיהטסו שרייד אוטו של זקנות וסטודנטיות, הונדה האצבק כוכבת הישראלים האוטו שכל מתבגר חולם עליו וחושב שהוא האוטו הטוב בעולם...

כדאי שתצא מהקטע הזה של דימויים. עובדה שיש דיהטסו שרייד טורבו ולא עשו אותה מן הסתם בשביל זקנות. לכן אין כל רע בלשפר אוטו ולא משנה מאיזה סוג הוא. תאמין לי שקצת קוסמטיקה וקצת השקעה ואתה גורם לדיהטסו שרייד להיראות כמו פביה wrc או כל אוטו ראלי אחר.

לא מבין מה הקטע הזה של ההסתלבטות...לא כולם יכולים להרשות לעצמם לקנות פיאט פונטו hgt ולכן להשתיל מנוע של טורבו וחיזוק שלידה במחיר יחסית מצחיק זה יכול להיות פיתרון הרפתקני.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

הדבר האחרון שראיתי והיה גם הרפתקני וגם מצחיק (לא במחיר ,אבל לא משנה) היה בחופשת חנוכה , עם הבן שלי - ההצגה "אלאדין"...

צא מהסרט , ומהר.

יותר מזה - בהמשך לכותרת שלך בדבר שאלה תיאורטית על החלפת מנוע , תרשה לי להסביר לך בקצרה את ההבדל בין תיאורטי למעשי :

ילד אחד בא אל אביו , ושאל אותו מה ההבדל בין התיאורטי והמעשה.

האבא שלח אותו אל האמא , וביקש לשאול אם היא תסכים לשכב עם מישהו - תמורת מליון דולר במזומן.

האם השיבה בחיוב.

כעת שלח האב את הבן אל אחותו המתבגרת עם אותה שאלה ,וגם היא הנהנה בהתלהבות.

חזר הבן וסיפר לאב את התשובות שקיבל.

ואז אמר האב לבנו באנחה :

"רואה בני , באופן תיאורטי יש לנו שני מליון דולר במזומן בבית.

באופן מעשי יש לנו שתי זונות..."

אני מקווה שההבדל קצת יותר ברור לך עכשיו.:roll:

פורסם

האמת שאתה חצי צודק, שיפורים לרכב הם ממש בור ללא תחתית, זה מתחיל ב 4000 ונגמר ב 30000, לפחות ככה זה אצלי, למרות שיש לי חברים עם שיפורים גם ביותר מ 100K.

לגבי הונדה, מה אני יגיד אני דווקא לא משתגע על הרכב הזה, אבל אני יכול לספור על יד אחת את ההונדות בארץ שיעקפו אותי.

אז בקיצור כמו שכבר נאמר, הרכב שלך הוא כמעט האחרון שמתאים לשיפורים.

אולי רק תיפה אותו קצת בשביל הפוזה, אבל שיפורים יגמרו לך אותו או את הכיס. :wink:

• תוכן חדש...