Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קניתי קומפוננטים לאוטו של JBL התקנתי אותם הכל טוב ועובד חוץ מבעיה קטנה,אם אני על ווליום 0 הטווטרים עושים SHHH כזה ויש רעש של זרם כזה ואם אני על 2 נגיד [או כל ווליום שהוא חלש יחסית הם עושים רק SHH בלי הרעש של הזרם.

מה אפשר לעשות בנידון ?

תודה מראש!

גלאל

פורסם

הייתה לי את הבעיה הזאת עד לפניי כמה ימים היה מין רעש של לחשמל שיצא מהרמקולים ושהווליום היה נמוך הייתי שומע את זה . הלכתי למתקין הוא אמר לי שהבעיה היא ב rca ושצריך להחליף אותם .לאחר להוא החליף את הכבלי הrca והרחיק אותם והכבלים האחרים הבעיה נפטרה .

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם
הייתה לי את הבעיה הזאת עד לפניי כמה ימים היה מין רעש של לחשמל שיצא מהרמקולים ושהווליום היה נמוך הייתי שומע את זה . הלכתי למתקין הוא אמר לי שהבעיה היא ב rca ושצריך להחליף אותם .לאחר להוא החליף את הכבלי הrca והרחיק אותם והכבלים האחרים הבעיה נפטרה .

רק מהטוויטרים? וכמה זה עלה ?

ותודה!

פורסם

אולי תוריד קצת מהgain, תבדוק ותחזיר תשובה

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם (נערך)

כן רק מהטוויטרים והעבודה שלו עלתה לי 200 שקל המתקין אמר לי שההתקנה שעשו לי היתה גרוע מאוד והוא סידר את העניין.

עריכה אחרונה על ידי ofervars

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

• תוכן חדש...