Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בקשר לטסט לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי פיאט פנדה מודל 2005. זאת הפעם הראשונה שאני עושה בכלל טסט לרכב... (באופן כללי, לא לרכב הספציפי הזה.) עד כה מכר קרוב לקח את הרכב לטסטים, כרגע הוא בחו"ל ולכן אני אצטרך לבצע את הטסט בעצמי.

כמה שאלות:

-בבדיקה של הבלמים, אותו מכר אמר לי לבלום הכי חזק שאני יכול כאילו אני לקראת תאונה. האם זה נכון?

- הפלסטיקים שתופסים את הרדיאטור שבורים, ולכן קשרתי את הרדיאטור עם חוטים עבים... אני נוסע כך כבר חצי שנה. האם יוכלו להכשיל אותי על זה? (לא ניראה לי שהדבר מהווה בעיה בטיחותית...)

אשמח לקבל עצות שיעזרו לי לעבור חלק את הטסט...

נ.ב

אני מתכוון לבצע את הטסט במכון הדרום בת"א, האם למישהו יש ניסיון איתם?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

מבחינתי הרכב תקין לחלוטין... אין שום בעיה בטיחותית בכך שהרדיאטור מוחזק עם כבלים עבים ולא עם הפלסטיקים העלובים שאמורים להחזיק אותו.

השאלה אם זה משהו שיכול להכשיל אותי בטסט... ?

פורסם

אם הם לא נראים יוצאי דופן במיוחד, אני בספק שישימו לב בכלל.

וסתם נקודה למחשבה: כל שינוי\תקלה\שבר ברכב מהווה סכנה בטיחותית. גם אם לך לא נראה ככה. מה יקרה אם באמצע נסיעה הרדיארטור שלך יפול? בין אם יגרר על הכביש או יפול על הכביש, רוב הסיכויים שהדבר יגרום לתאונה כלשהיא, בין אם מלחץ\בהלה\הפתעה של נהגים מאחוריך, או בהלה שלך.

אתה תמיד צריך לצאת מנקודת הנחה שאתה אחראי על מספר רב של חיים של אנשים כאשר אתה משתמש בכביש, לא רק שלך ושל הנוסעים ברכב, אלא לפחות של 2-3 הרכבים הסובבים אותך, לכן - סע עם רכב תקין.

*את התגובה הראשונית שלי כתבתי בכוונה כך - סע עם רכב תקין. מספיק אנשים נוסעים עם רכב שהם "חושבים שהוא תקין" ובכך גורמים לתאונות, חלקן קטלניות.

פורסם

העצה שקיבלת עד כה היא הנכונה ביותר.

אם אתה כל כך חסר ביטחון תן למוסכניק שלך לעשותאת העבודה, תמורת כמה שקלים.

מבחינת הטסט הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות לך הוא שיהיה עליך לתקן משהו, בדיוק בשביל זה קיים הטסט. אותי, למשל, הכשילו פעם על גרמושקה שכלל לא הייתי מודעת לכך שנקרעה. בקו התחתון - חסכו לי נזק הרבה יותר גדול לציריה.

לגבי המקרן - ראה מה שכתב עמרי. אם יכולת הכלכלית אינה מאפשרת להחיק רכב תקין - אל תחזיק בו כלל! החיים שלך ושל שכניך לדרך חשובים יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי בעיה כלכלית, אני לא מעוניין להשקיע ברכב מעבר למה שהכרחי. הרכב לא שווה יותר מ-10k.

הרדיאטור קשור עם שלושה כבלים עבים לשילדה של הרכב. אין שום סיכוי בעולם שהוא יפול. להפך, עכשיו הוא תפוס הרבה יותר חזק, שכן הוא נפל לי כשנשברו התופסנים שלו שבסה"כ עשויים מפלסטיק זול. במזל הצינורות הצליחו לתפוס אותו ולא נגרם נזק.

אם זאת הייתה בעיה בטיחותית כלל לא הייתי שואל, הייתי רץ לתקן בלי שום קשר לטסט.

פורסם

חבר בטיחות קודמת לכול.

סע תקן את הרדיאטור כמו שצריך. ותן למוסכניק שאתה סומך עליו שיעביר את הרכב טסט כמו שצריך. החיים שווים הרבה יותר מכמה שקלים.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

מה לגבי הבלימה בטסט... אף אחד לא התייחס לזה. האם אני אמור לבלום כאילו אני בתאונה כאשר בודקים את הבלמים ?

פורסם

כן בולמים חזק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין צורך "לבעוט" את הדוושה.

יש לבלום בחזקה אך בהדרגתיות.

בכדי לקבל בלימה חזקה, יש לשבת נכון ברכב (מסעד המושב מיושר, תחת פנימה, להושיט את היד קדימה/מיושרת אל מעל גלגל ההגה(מפרק שרש כף היד אמור להיות בדיוק מעל גלגל ההגה. בעקרון זו גם תנוחת הנהיגה הנכונה).

את יכולה לבקש מהבוחן שאחד מהעובדים ישב במקומך וינהג ברכב לכל אורך המסלול).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חבל שמה שחשוב לך זה רק לעבור את הטסט.

גם אם לכאורה האילתור של החזקת הרדיטור חזק מהמקור יכולות להיות לזה השלכות, כמו שציינו למעלה.

לצערינו, תאונות קורות מכלום. בחקירת תאונות שהתחילו מפגם טכני כמעט תמיד מגלים שרשרת ארועים ורשלנויות שמובילים לאסון.

לדג', האם אתה יודע באיזה טמפרטורה האילתור יקרע?

לדג' האם אתה יודע שחוטים מהחבל יכולים לעוף לרכיב לוהט במנוע ולהידלק.

לדג', האם אתה יודע שחוטים בתעשיות שונות עוברים לפעמים ציפוי כימי שבחום מתנדף והופך להיות נפיץ

בכל אופן, שיהיה בהצלחה בטסט

פורסם

השתמשתי בחוטים שעשויים מחומר לא דליק ועמידים בחום... אני לא אידיוט.

פורסם

חבר, אף אחד לא קרא לך אידיוט.. עשה לכולם טובה ולך תקן את הרדיאטור הזה. אף אחד לא צריך להסתכן בכביש בגלל ש"אתה לא מתכוון להשקיע ברכב מעבר למה שהכרחי".

תנסה לקרוא את השרשור הזה, רק הפעם שים עצמך בתור הקורא ולא הכותב, ופרגן לעצמך אישה ותינוק. אז תרגיש כמו שרובנו מרגישים פה. אולי הכבלים ששמת לא יקרעו, אבל ההרגל הזה של לחפף ולקמבן תיקון במקום לשלם כמה שקלים יתנקם בך יום אחד ורוב הסיכויים שיבוא על חשבון הנוסעים סביבך.

• תוכן חדש...