Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום מומלץ להתקנת צמיגים +איזון מקצועי (צמיגים יש לי, רק להתקין) באזור המרכז. כמו כן מה העלות המקובלת?

תודה מראש.

פורסם

תן גבולות "גזרה" מבחינתך לאיזור המרכז.

ההמלצה הקבועה שלי (ושל חבריי) - צמיגי מוריס בית עובד (יש גם סניף באיזור השרון, אם זה נוח לך יותר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

אישית אני לא ממליץ על צמיגי מוריס בהוד השרון, אין לי נסיון עם הסניף בבית עובד.

המחירים גבוהים בלא מעט מפנצ'ריות אחרות.

באתי עם הרכב הקודם שהוא קצת ישן לנסות לברר למה יש לי בריחה של אוויר מאחד הגלגלים, ערבבו אותי קצת ולא רצו להתעסק עם הרכב משום מה.

כולה דהייטסו שרייד 97 לא משהו מיוחד.

שבאתי עם הרכב החדש לחפש ג'אנטים היחס כבר היה טוב יותר,אבל עדיין היה לי טעם מר מהפעם הקודמת.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני דווקא כן ממליץ על צמיגי מוריס בהוד השרון,

החלפתי שם לאחרונה 2 צמיגים לסנטה פה ו4 צמיגים ללאון :

וקיבלתי יחס טוב והרבה סבלנות .

בסנטה-פה לא היתי סגור על הצמיג שאני רוצה והבחור ישב איתי בסבלנות הסביר והציע, יצאתי ללא החלטה וחזרתי אחרי שבוע , כשאני יותר סגור על עצמי , הוזמנו הצמיגים והוחלפו לשביעות רצוני.

עם הלאון ממש לא היתי בטוח מה אני רוצה - היתי אצלו 3 פעמים בהיתיעצויות (הגדלת מידה חישוקים + צמיגים ) ובסוף ויתרתי על חישוקים ממנו וקניתי ביד2 , את הצמיגים הזמנתי והרכבתי אצלו .

שוב השירות היה ממש טוב ומקצועי , בנוסף הוא התיחס מאוד בזהירות לחישוקים שהבאתי (אני פדאנט לגבי סריטות) , בדק אותם על המכונה , כל צמיג אוזן בהתאם למקום שבו הוא מורכב (יש לו מכונה שממליצה איכן להרכיב כל צמיג בהתאם לאיזון הספציפי שלו ).

.

לגבי המחיר - הוא קצת יותר יקר מהפנצ'ריות הזולות .

פורסם

לגבי גבולות "גזרה" עדיפות לפ"ת, ר"ג ת"א או אזור הרמלה -לוד, אבל לא בעיה גם להגיע לאזור ראשון, כך שגבולות "גזרה" די רחבים.

RS - קודם כל תודה על התייחסת והמלצה, אבל עשיתי לפני כשנה וחצי איזון במקום המדבר ואכות עבודה לא היתה משהו.

פורסם

למה שלא תכנס לאחד מסניפי צ'ק-אפ?

יש לי ניסיון טוב איתם והציוד שיש להם שם הוא מהשורה הראשונה,

שלא נדבר על זה שהמקום נראה כמו בית מרקחת.

פורסם

אריק, הם לא תמיד הכי זולים, אבל העבודה והשירות מעל ומעבר.

V.ch, לא יודע מה בדיוק קרה שם, אך מניסיוני המאוד ארוך עימם (5+ שנים), מעולם לא היה שיצאתי מאוכזב, בטח לא מהעבודה עצמה.

לידע הכללי, הם עובדים עם כלמוביל ועוד יבואנים במקרים חריגים / קשים במיוחד. יש להם ניסיון לא קטן והם יודעים לעבוד היטב.

למען הסר ספק, מדובר בסניף בבית עובד. לא יצא לי לטפל בסניף של האח הנוסף (שי). חברים כן והיו מרוצים גם כן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לך בבני ברק על ז'בוטינסקי את "צמיגי ששון". זוהר, הבעלים, בחור נחמד עם הרבה סבלנות.

עושים הכל בשקט ובמקצועיות, וגם אם יש עוד כמה רכבים שמחכים, לא מחפפים בכלום.

יש גם את "צמיגי שואף" בתחנת פז, צמוד למגדלי התאומים. אישית אין לי נסיון איתם, אבל שמעתי

מכמה אנשים ביקורות טובות עליהם.

• תוכן חדש...