Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר פירקת את הטמבון, לא היה עדיף כבר לעשות ביחד ?

האמת אתה צודק הבעיה שלא היה לי זמן כול כך אז דחיתי את זה ליום אחר לא רציתי לעשות את זה בלחץ ובמהירות חשוב לעשות עבודה יפה וטובה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא מעולה הטמבון, כל הכבוד על היוזמה. והפנסים נראים ממש טוב, תתחדש :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

אם אתה מעוניין למכור את הפנסים המקוריים (במחיר הגיוני כמובן), שלח הודעה בפרטי.

פורסם

אני גם מעוניין בערכת צביעה אבל לא מצאתי היכן רוכשים אותה באתר שפרסמת בעמוד הקודם..

גם איך אתה יודע בדיוק איזה צבע מתאים ?

אגב, האוטו פצצה. תתחדש ותהנה :)

פורסם

הפנסים המקוריים לדעתי נראים יותר טוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה ממש טוב!

פשוט הזמנת את הפנסים והם עברו מכס בלי בעיות? או שהיית צריך להציג אישורים וכאלה?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
אני גם מעוניין בערכת צביעה אבל לא מצאתי היכן רוכשים אותה באתר שפרסמת בעמוד הקודם..

גם איך אתה יודע בדיוק איזה צבע מתאים ?

אגב, האוטו פצצה. תתחדש ותהנה :)

לכול צבע יש קוד שמופיע על לוחית ברזל מתחת למכסה מנוע מצד שמאל

יש בחור בשם אלון זה המיספר שלו0523333331

כול שאלה שיש לך אתה יכול לפנות אליו וגם ההזמנה מתבצעת דרכו

פורסם
נראה ממש טוב!

פשוט הזמנת את הפנסים והם עברו מכס בלי בעיות? או שהיית צריך להציג אישורים וכאלה?

הזמנתי את הפנסים לדוד שלי שחי בארה"ב בכך חסכתי את כול בלאגן המכס ועלות המשלוח משלוח עולה 600 שקל והפנסי אנג'ל אייז +הפנסי ערפל עולים יחד 606 שקל

• תוכן חדש...