Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיריון 2011 במצב טוב עם נתונים טובים נמכרת ב47-50 אלף ש"ח.

מנסיון של אנשים קרובים שחיפשו וקנו בחודשים האחרונים.

הביקוש לסיריון ממש לא ירד.

דווקא בגלל זה, אני מניח שירד מעט הביקוש לסיריונים - וזה משחק לטובתך כרוכשת.

החדשים מביניהם בני 4, כבר די זולים ובטח עולים סביבות 35K - בעוד 3-4 שנים גם ככה תמכרי ב-10-15K - תמיד יהיה ביקוש לרכב קטן ואוטומטי, גם אם אין כבר ייבוא סדיר של חלפים ע"י היבואן.

דבר שצריך להקפיד עליו היטב - לבדוק מי היו הבעלים הקודמים - מכיוון שרובם המוחלט של הסיריונים היו רכבי השכרה בעבר או ליסינג.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולא, הוא לא רוצה פיקנטו. כי הפיקנטו קטנה משמעותית ולאוטומטית יש צריכת דלק גבוהה. מה גם שפיקנטו חדשה עולה 70 אלף ש"ח ב-0 קילומטר. זה 20 אלף ש"ח הפרש שהוא מעדיף להוציא על דברים אחרים.

.

זה די ברור שרכבים בוגרי השכרה, בני 4, יהיו עם ק"מ גבוה. אלה נמכרים מראש במחיר נמוך יותר.

בכל מקרה, אין לי שום ספק שהרכב עצמו מאוד מוצלח - הוא חסכוני ונחמד ויש לו עיצוב פרקטי - אבל מכאן ועד לשלם מחירים מנופחים, הדרך ארוכה. אם כבר לשלם יקר, אפשר לעשות את זה עם מאזדה 2, טויוטה יאריס או הונדה ג'אז - שכולן יותר מוצלחות מהסיריון.

פורסם

המחירים של הסיריון בשמיים למרות שאין יותר מידי תמורה לזה.

אישית, עדיף לקנות כבר מאזדה 2 או יונדאי i20 מאשר סיריון שזה רכב נורא מיושן (ד.א יש לי סיריון)

פורסם
פילטר של טיוטה עם המק"ט הנכון היה עושה את העבודה שלא לדבר על MANN

הפילטר מתאים רק לדייהטסו ו-MANN לא מייצרים את הפילטר הזה. אם בא לך לבדוק את הנושא זה המק"ט: 17801-97402.

פורסם

מאזדה 2 ויונדאי i20 לא חסכוניות בדלק כמו הסיריון. הונדה ג׳אז בתקציב של 50 אלף ₪ זה או ג׳אז רובוטית או ג׳אז צורה ישנה (עד 2007) או ג׳אז מליסינג עם מלא קילומטרים. כנ״ל לגבי יאריס.

אני לא אמליץ לחברי לרכוש רכבים רובוטיים מכל סוג שהוא, בטח שלא בשנתונים האלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה. כנס לקישור של MANN ותראה שהם לא מייצרים פילטר אוויר לרכב. אני יכול לחפש באתרים בחו"ל, העניין הוא איך כבר עכשיו נראה שישנו מחסור בחלפים מקוריים לרכב בארץ.

פורסם

כמה הסיריון עושה שאתה מתפעל מצריכת הדלק שלה?

הייתה לנו אותה במשפחה, אני חושב שזו הייתה צריכה משולבת של 1/13 1/14 .

פורסם

מהניסיון שלי צריכת הדלק של הסיריון אכן נעה בין 13 ל-14 קילומטרים לליטר. יונדאי i20 בסביבות 11 קילומטרים לליטר (בעיר פחות), מאזדה 2 יכולה לרדת אפילו מתחת ל-10 בקיץ עם מזגן. ההבדל בין 10-11 ל-13-14 קילומטרים לליטר די גדול למי שנוסע 20 אלף קילומטרים בשנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לכל המחפשים - פורסמה בפשפשוק סיריון בצבע בז', משנת 2008 עם (אני מקווה שאתם יושבים..) 24 אלף ק"מ.

(אין לי קשר לרכב ו/או למפרסמת)

תתחדשו 8).

פורסם

הסיבה שרכשתי סיריון לפני כשנה, הייתה בגלל שקראתי על צריכת הדלק שלה.

כעבור חודש נתקעתי עם הרכב בלי דלק,כשעל הספידומטר מופיע 363 קילומטר מאז התדלוק האחרון על מיכל של 40 ליטר!

עד היום לא הצלחתי להוציא ממנה יותר מ1 ל10.

פורסם

הסיריון שלך לא בסדר.

בנסועה הכי לא חסכונית שלי, חמישה אנשים + ציוד + מזגן + ו 0 נסיון לשמור על תצרוכת דלק (הן בהאצות, והן במהירות שיוט "לא אופטימלית") וגם אז יצא לי 1-12. בשימוש סטנדרטי הרכב לא יורד מ1-14.5.

אגב, מזדה2 שברשותי עושה באותו תוואי הנסיעה 1-10.

• תוכן חדש...