Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהצריכה הגרועה זה בגלל ש80 אחוז מהנסועה היא עירונית.

אבל עדיין זה גרוע יחסית למה שציפיתי

המוסכניק שלי אמר שהרכב הזה לא כזה חסכוני כמו שחושבים.

ועוד בחור מהעבודה אמר לי עוד לפני שאמרתי משהו, שהצריכת דלק שלה מאכזבת.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסיריון אכן יותר חסכונית מהאחרות.

בכל מקרה, להוציא 50K על רכב בן 5 זה גובל בהזוי, גם אם הוא פרטי ושמור. במחירים כאלה יש רכבי סופר מיני בני שנתיים ומשהו, אולי שלוש.

יונדאי I10 החדשה שהמידות שלה זהות לאלה של הסיריון (והיא מודרנית ממנו בהרבה) נמכרת כחדשה ב-14K יותר בלבד - אולי היא קצת יותר חלשה, אבל היא מפצה על זה בתא מטען יותר גדול, ביותר אבזור, ביותר בטיחות (עוד 2 כריות אוויר וכו').

אגב - גם אם חבר שלך רוצה לחסוך את ה-14K, הוא לא יחסוך אותם - הוא ישלם על מצבר, צמיגים, טיפול טיימינג - סיפור של 4000 ש"ח בכיף - מה שמקזז את ההפרש ל-10K - ותמורת החיסכון האדיר של 10K הוא יסע ברכב בן 5, בלי אחריות, עם תיקונים מפעם לפעם, שיקזזו את ההפרש בקניה עד שלא יהיה קיים.

זה נחמד שיש מחירון גבוה, אבל אני לא בטוח שיש סגירה אמיתית במחירים האלה. לא כשיש אלטרנטיבות במחירים דומים ולא כשיש מימון כ"כ זול בחוץ.

פורסם
אין טיימינג בסיריון.

זו עדיין לא סיבה לנסוע ברכב בן 5, כשאפשר לנסוע באותו מחיר ברכב בן שנה, או בתוספת קטנה ברכב חדש לגמרי.

• תוכן חדש...