Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בודקים זיוף קילומטרז'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי לפני כחודשיים פג'ו 107 מאחת מחברות ההשכרה הגדולות.

היא נרכשה עם קילומטרז' של 91,000.

לפני כמה ימים הסרתי את המדבקה של (טיפול הבא ב-90,000KM)

מתחת למדבקה הייתה מדבקה נוספת (טיפול הבא ב- 175,000KM)

זה התחיל להחשיד אותי, אני לא יודע אם מדובר בסתם מקריות או בזיוף מכוון. (מתקשה להאמין)

לצערי, אין לי היסטורית טיפולים מסודרת אלא אך ורק דף עם פלט שהרכב עבר טיפול בכל 15,000 ק"מ עם ציון שם המוסך.

ברשיון הרכב מצוין שהרכב עבר טסט בכ- 90,000 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

ויזואלית, איך זה נראה?

רכב שעבר 175K נראה לרוב שונה מהותית מרכב שעבר 90K.

הגה, ידית הילוכים, מושבים, ידיות פתיחת דלת (מפנים ובחוץ), כל הכפתורים של החלונות והמזגן.

V5

פורסם (נערך)

אני אסתכל מחר ברשיון הרכב ואבדוק.

תראה, זה רכב מהשכרה אז עבר עליו לא מעט. (יש שפשופים בחלק מהמתגים וכד').

לפי הפוסט הזה (מדובר בכסת"ח)

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

כנס למוסך מורשה של פיג'ו ותנסה לברר שם מתי עבר הרכב טיפול ברשת הנוסעים לכמה קילומטראז הוא עבר

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

חברות ההשכרה הגדולות אינן מתעסקות עם דברים כאלה.

במידה וקנית את הרכב ישירות מהחברה, ולא דרך מתווך/סוחר, לדעתי מדובר על טעות אנוש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נשמע כמו טעות אנוש, אולי נציג מהמוסך שאחראי לעשות חשבון לרכבים ולהדביק מדבקת "הטיפול הבא" התבלבל בין רכבים שונים ואז פשוט הדביק מדבקה נוספת על הטעות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בסבירות גבוהה משהו מסריח - בסבירות נמוכה רצף של טעויות אנוש.

לדברי פות"ש הוא רכש את הרכב לפני חודשיים כאשר במד האוץ 91,000 ק"מ. גם אם קיבל רק אתמול טופס חידוש לטסט וברשיון כתוב שבטסט הקודם היו 90,000 ק"מ הרי הנתון מצויין עם תאריך שהוא מינימום שנה אחורה.

הייתכן שרכב השכרה נסע 1000 ק"מ בשנה ויותר ? ברור שלא.

פורסם

כיום בטופס הטסט רושמים את מד האוץ, תבדוק מה רשום.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

גם לי זה נשמע יותר כמו טעות וצריך היה להיות כתוב על המדבקה 75 אלף ולא 175. אם שגרת הטיפולים היא כל 15 אלף והטיפול הבא מצוין ב-90 אז זה הגיוני ומסביר את הטעות. מלבד זאת, חברת השכרה גדולה לא תעיז להתעסק בשטויות כאלה ששמורות לסוחרי רכב מפוקפקים. הקנס שהיא תחטוף, שלא לדבר על המוניטין שיפגע שווים הרבה יותר מכמה אלפים שאולי יורידו בגלל ק"מ גבוה.

פורסם

ג'וני בוי הקדים אותי בשתי דקות.

ה 175 מסתדר מאוד.

או שבמקום מדבקה של 75 שמו 175.

או שבמקום מדבקה של 190 שמו 90 (פחות הגיוני בגלל הרישום בטסט).

• תוכן חדש...