Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברצוני לבצע למאזדה 323 שלי טיפול 10,000 שנתון 2004 עם 151 אלף ק"מ. רציתי לשאול כמה יכול לעלות טיפול כזה במוסך ומה זה כולל הטיפול, אני יודע שזה שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, מה עוד ? תודה רבה לעוזרים

KIA PRIDE 1.3L 96' MANUAL

MAZDA 323 LANTIS 1.6L 04' AUTOMATIC

TOYOTA COROLLA SUN 1.6L 13' AUTOMATIC

פורסם

מה טיפול כזה צריך לכלול בתוכו ? שמן, פילטר אויר, פילטר שמן, פילטר דלק ? עוד משהו ?

פורסם
מה טיפול כזה צריך לכלול בתוכו ? שמן, פילטר אויר, פילטר שמן, פילטר דלק ? עוד משהו ?

בספר הרכב שלך יש פירוט לפי קילומטרז מה צריך להחליף בכל טיפול.

צריך להחליף בשלב מסויים נוזל הידראולי של הבלמים, נוזל של תיבת ההילוכים האוטומטית, נוזל קירור לרדיאטור, וכו.

פורסם

אם החליפו לי פעמונים ועכשיו אני שומע אותם יותר מאשר ששמעתי אותם לפני ההחלפה, זה אומר שזה חדש עדיין וזה בסדר או שיכול להיות שיש בעיה ?

פורסם
אם החליפו לי פעמונים ועכשיו אני שומע אותם יותר מאשר ששמעתי אותם לפני ההחלפה, זה אומר שזה חדש עדיין וזה בסדר או שיכול להיות שיש בעיה ?

למה החליפו פעמוני צירייה? האם אתה עדיין שומע תיקתוקים בפניות? ומתי הוחלפו?

פורסם
למה החליפו פעמוני צירייה? האם אתה עדיין שומע תיקתוקים בפניות? ומתי הוחלפו?
לפני הטיפול אכן שמעתי תיקתוקים בפניות, לפי האיבחון של בעל המוסך הוא לא ראה שום סיבה להחליף, אבל אני התעקשתי כי שמעתי את התיקתוקים לפני וברצוני היה להחליף אותם, אכן אחד הפעמונים היה "תקוע" שהיה צורך לחתוך אותו. יום למחרת ההחלפה התחלתי לשמוע שוב פעם תיקתוקים וחשבתי שזה שוב פעם הפעמונים, חזרתי למוסך ובעל המוסך עלה על הבעיה תוך דקה שזה היה בורג אחד משוחרר באחד המשולשים, הוא חיזק אותו וזה הכל. סתם ככה נלחצתי :)

• תוכן חדש...