Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סטרואן ג'מפי 2003 1900 טורבו דיזל ידנית. כבר שנתיים שלש מתקשה לעבור את הטסט בסעיף עשן. בדיקת אינג'קטורים העלתה אינג'קטורים תקינים. לאחרונה מתקשה מאוד לעלות לירושלים - בעליות רק הילוך שני.

חבר העלה השערה שהבעיה בטורבו. האם ההשערה סבירה? אם כן, האם יש מקום מומלץ לאבחון וטיפול בעיות בטורבו? אילו כוונים נוספים או מקומות אבחון אחרים אתם מציעים?

פורסם

בוקר טוב

חוסר סחיבה ועשן יכולים להגרם ממס סיבות. החל מבעייה במזרקים, דרך משאבת הזרקה ועד למגדש טורבו תקול.

האם העישון הוא בעזיבת דוושה או בלחיצה על דוושת הגז?

האם מנורת בדוק מנוע נדלקת? האם הרכב נכנס למצב חירום?

לרוב בעיית "אנדרבוסט" תזוהה במיידית ע"י מחשב רכב ותדליק לך התראות עד כדי כניסה למצב חירום.

התחברות לסורק תקלות מקורי יזהה את הבעיה.

פורסם

תודה על המענה. לא נדלקת נורה, והרכב לא נכנס למצב חירום. בשטח מישורי (או בעליות מתונות) הרכב נוסע כרגיל. כבר כתבתי שהאינג'קטורים נבדקו ונמצאו תקינים. האם במוסך שלכם תדעו לזהות ולטפל בבעיה גם אם זו בעיה בטורבו? אני צריך לבדוק שוב לגבי העישון, אבל אם העישון מופיע לאחר עזיבת הדוושה מה זה אומר?

פורסם

כמובן שנדע לזהות ולאבחן. בהתחברות למחשב נוכל לספר לך מה מצב הטורבו ומה מצב המזרקים והמשאבה.

לרוב, עישון בעזיבת דוושה יאפיין בעייה במזרקים.

אבל שוב, אתה מוזמן להתקשר ולתאם הגעה, אני מאמין שבדיקה מהירה תתן לך אינדיקציה על מהות התקלה ועלויות התיקון.

עוד שאלה קצרה - תציץ לאיזור המזרקים ותבדוק אם יש בריחה של סולר סביב המזרקים... יכול להיות שהמזרקים תקינים אך יש בריחה של לחץ.

כמו כן, היכן נבדקו המזרקים וכיצד?

פורסם

עד לפני 3 שבועות טיפלתי ברכב במוסך מורשה של פיג'ו סיטרואן ברמלה. מספר הרכב הוא 13-150-51 (אולי תוכל לראות דרך המחשב את התיעוד). לדבריהם הם הוציאו את המזרקים ושלחו לבדיקה בתל אביב (לקח 3 ימים להוציא את המזרקים - כנראה משימה לא פשוטה ברכב הזה) והמזרקים נמצאו תקינים. הם לא ידעו למה הרכב מעשן והציעו לי להחליף מנוע ... אני כבר לא סומך עליהם.

פורסם

בכדי לא לפגוע בכבודו של אף מוסך, עוד לפני שאני בודק בכלל, אתה מוזמן להתקשר אלינו ונשמח לסייע.

הפרטים שלנו מופיעים בחתימה.

• תוכן חדש...