Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה קטנה עם הבלם יד שהוא יחסית חלש ועולה גבוה ובירידות הוא יכול להתדרדר עם אני לא משלב הילוך נגדי.

הרכב אמור לעבור טסט בקרוב, לפני כחודש מישהו מתח שם את הכבל או משהו זה טיפה שיפר את המצב אך חזר למצב הקודם

הרכב אמור לעבור טסט בקרוב, רציתי לשאול מה כדאי לעשות בבעיה הנ"ל והאם גם מוסכניק פשוט יכול לפתור אותה...האמת היא שלא מזמן היה לי בעיה ברכב שעד שגילנו מה היא הייתה כל אחד סיפר לי סיפורים על החלקים אחרים שלא קשורים ודיי התבאסתי על זה כולל הכספים שהלכו...

אשמח לעזרתכם

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

כעיקרון ברוב הרכבים בלמים אחוריים זה עניין פשוט למדי. אם בלם היד לא בולם מספיק חזק אתה תיכשל על זה בטסט, תיצטרך לתקן את הבעיה ולהביא אישור של מוסך מורשה משרד התחבורה על תיקון הבלמים.

צריך לפתוח את הבלמים מאחורה ולבדוק מה המצב. במידה והבלמים תקינים אפשר בדרך כלל לכוון, במידה ולא מתקנים את הדרוש.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם
שלום

יש לי בעיה קטנה עם הבלם יד שהוא יחסית חלש ועולה גבוה ובירידות הוא יכול להתדרדר עם אני לא משלב הילוך נגדי.

הרכב אמור לעבור טסט בקרוב, לפני כחודש מישהו מתח שם את הכבל או משהו זה טיפה שיפר את המצב אך חזר למצב הקודם

הרכב אמור לעבור טסט בקרוב, רציתי לשאול מה כדאי לעשות בבעיה הנ"ל והאם גם מוסכניק פשוט יכול לפתור אותה...האמת היא שלא מזמן היה לי בעיה ברכב שעד שגילנו מה היא הייתה כל אחד סיפר לי סיפורים על החלקים אחרים שלא קשורים ודיי התבאסתי על זה כולל הכספים שהלכו...

אשמח לעזרתכם

תודה רבה

מתיחת הכבל בלם יד זה פעולה שעושים רק אחרי שבודקים את מצב הרגולאז' או אחרי החלפת בלמים ביצוע רגולאז'.

וכן...מכונאי פשוט אמור להתסתדר עם זה בלי בעיות מיוחדות.

• תוכן חדש...