Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי קיה שעד עכשיו שלחתי אותה לטיפולים במוסך מורשה בנתניה ואני מרוצה מהשירות שם.

העניין הוא שגיליתי היום שבמוסך השלושה בת"א (גם מורשה) מחירי הטיפולים נמוכים בכמעט 50%!

דיברתי עם המוסך שאני מטפל וניסו להפחיד אותי שהשירות של מוסך השלושה גרוע ושהם מעמיסים

כל מיני תיקונים ועלויות לא הכרחיות מעבר למחיר הטיפול (למשל ברקסים).

מישהו יודע על זה משהו?? אשמח לקבל המלצות או דיס-המלצות לקיה השלושה.

תודה!!

פורסם

הייתי שם בטיפול לא מזמן לרנו (טיפול ראשון 20 א' ק"מ) כך שלא היה מה לדחוף לי מעבר לטיפול הבסיסי

המחיר אכן זול ב50% משאר מוסכי הרשת

פורסם

טוב לדעת. מדובר במידע מועיל מאוד. אם אני זוכר נכון, יש להם שם גם מוסך מורשה מזדה- פורד. האם גם במוסך הזה הטיפולים כל כך זולים?

פורסם (נערך)
טוב לדעת. מדובר במידע מועיל מאוד. אם אני זוכר נכון, יש להם שם גם מוסך מורשה מזדה- פורד. האם גם במוסך הזה הטיפולים כל כך זולים?

אני עובד ממש קרוב, ברחוב אנילביץ'. טיפלתי אצלם [רכב דוד מורשה מאזדה פורד] תקופה ארוכה.

אמנם מקצועיים, אבל יקרנים מאד - ולדעתי האישית לא אמינים.

כבר קרה לי שהיה לי קצר בלוח השעונים ובמקום לשלוח אותי למכון ספידומטרים הם רצו לקחת לי 1,200 ש"ח ולשלוח לעבודת חוץ [שאת זה הם לא סיפרו...], במקום 600 ש"ח שלקח מכון הספידומטרים. כששאלתי אותם אחר כך למה הם מתנהגים בכזו צורה ללקוחות שלהם, הם ענו שכנראה עשו לי 'תיקון מקומי' והשירות שהם נותנים כולל טיפול מלא ומקיף ללוח השעונים.

חרטה ברטה. לאחר מחקר קצר גיליתי שהם שולחים את הרכבים בדיוק לאיפה שהלכתי בעצמי - 'אוו ספידומטרים' [אגב, המקום מומלץ בחום]. בקיצור, 100% עלות + 100% תקורה. וזה רק מקרה אחד מתוך רשימה שאין לי כח לכתוב כרגע.

אגב, הפעם האחרונה בה דרכה כף רגלי במוסך רכב-דוד הייתה כשהתחילה לי הפרעה בקליטה ברדיו, והם בחוכמתם שברו לי את האנטנה בתוך הבסיס, ועוד העיזו להכחיש ולהתנער מאחריות. סיפור של 350 ש"ח הבריח מהם סופית לקוח ממנו הם התפרנסו יפה לאורך השנים.

מעניין לשמוע אם ישנם אנשים נוספים שטיפלו במוסך הנ"ל ןיש להם חוו"ד לחיוב או לשלילה

לגבי מוסך קיה - מצטרף לשואלים. המידע יכול להועיל ביותר היות ואני עובד סמוך למוסך.

עריכה אחרונה על ידי zvrdvd
  • תוכן חדש...