Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא יודע אםהיה כאן פעם ואני מקווה שאני לא עובר על איזה חוק ,אבל נתקלתי במוצר הזה, מקבל ביקורות טובות, מאפשר להוסיף סבון תוך כדי הזרמת המים ועולה סה"כ 45 ש"ח . אז החלטתי לעלות אותו לכאן (מקסימום יצאתי פיתה).

http://www.ebay.com/itm/Durable-8-Nozzle-Multi-Function-EZ-Jet-Water-Soap-Dispenser-Cannon-Car-Spray-Gun-/141606487556?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item20f8678604

מעלה לכאן סירטון מYouTube תעבירו לדקה 2:31, כמו שאמרתי , נראה זרם נחמד , וכמות סבון חביבה.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם

כבר נכתב כאן על המוצר הזה ולא היו מרוצים ממנו. כאן בפורום מחפשים בד"כ אקדח קצף שמאפשר "פרה-ווש" לרכב. הכוונה לקצף עבה שיישאר על הפח ולא ייפול למטה. אחרי 10-15 דקות מהתזת הקצף - הלכלוך מתפרק ברובו ואפשר לעבור על האוטו עם ככפת הרחיצה (עוד נושא נרחב) כמעט ברפרוף, בוודאי שלא לשפשף במרץ כמו הבחור בסרטון שהעלית!

דוגמה למה שאדח קצף טוב עושה - לא עם גרניק מקצועי, אלא עם צינור גינה פשוט:

לכידה.jpg

אדח קצף של כמיקל-גייז. יש גם בארץ.

פורסם

תן לי לתקן.

אותו קצף עבה כן אמור לנזול לאיטו מטה.

הקצף לבדו לא עושה כלום, זהו לא חומר פעיל והוא לא מפרק דבר, הוא אמור לסכך ולמשוך עימו מטה לכלוך.

החוכמה היא למצוא דילול נכון, לא סמיך ו״קשה״ מידי, ולא נוזלי שגולש מן הרכב ברגע, אשר יוריד כמה שיותר לכלוך לפני המעבר עם הכפפה.

"יאללה בירי".

פורסם

האמת שהיה לי ברור שזה לא יהיה אקדח מקציף שיכול להתחרות בחברות המוכרות.

העלית את זה ככלי נחמד ב45 ש"ח , שיחליף את הצינור המשעמם בבית ,יאפשר הוספת סבון לשטיפה הראשונית במקום "סתם" מים .

בכל מקרה , אם היה לאנשים כאן ניסיון לא מוצלח איתו , אז בהחלט מיותר .

פורסם
כבר נכתב כאן על המוצר הזה ולא היו מרוצים ממנו. כאן בפורום מחפשים בד"כ אקדח קצף שמאפשר "פרה-ווש" לרכב. הכוונה לקצף עבה שיישאר על הפח ולא ייפול למטה. אחרי 10-15 דקות מהתזת הקצף - הלכלוך מתפרק ברובו ואפשר לעבור על האוטו עם ככפת הרחיצה (עוד נושא נרחב) כמעט ברפרוף, בוודאי שלא לשפשף במרץ כמו הבחור בסרטון שהעלית!

דוגמה למה שאקדח קצף טוב עושה - לא עם גרניק מקצועי, אלא עם צינור גינה פשוט:

[ATTACH=CONFIG]422340[/ATTACH]

אקדח קצף של כמיקל-גייז. יש גם בארץ.

אשמח אם תוכל לומר לי כמה עולה והיכן אפשר לקנות.

פורסם (נערך)

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C%2D%D7%94%D7%A7%D7%A6%D7%A4%D7%94%2D%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8%2D%D7%9E%D7%99%D7%9D%2DChemical%2DGuys%2DFoam%2DBlaster%2D6.html

אוטוסטור.

אני לא מבין איך המחיר של הגימיק הזה כפול ממקציף מקצועי ואיכותי של גרניק.

עריכה אחרונה על ידי shlomifr
פורסם
http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C%2D%D7%94%D7%A7%D7%A6%D7%A4%D7%94%2D%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8%2D%D7%9E%D7%99%D7%9D%2DChemical%2DGuys%2DFoam%2DBlaster%2D6.html

אוטוסטור.

אני לא מבין איך המחיר של הגימיק הזה כפול ממקציף מקצועי ואיכותי של גרניק.

הקישור שלך מביא לשגיאה ולא הצלחתי למצוא את זה באתר של אוטוסטור.

איפה זה נמצא שם?

קבל ביטול, מצאתי.

פורסם

האמת שאם המכונות האלה היו שקטות לא היה לי בעיה להוציא 400/500 שקל , כי הם יכולות לעזור גם עם ניקיון הגינה והרצפות , אבל הם פשוט כאב ראש , יצא לי לעבוד פעמיים עם מכונה כזאת , אחרי כמה דקות כל מה שחשבתי עליו זה לסיים את השלב הזה לקבל קצת שקט.

לגבי המוצר EZ jet , כמו שכתבתי , נראה נחמד עבור אנשים שעדיין נשארו עם הצינור , ורוצים משהו נחמד וזול לשטיפת הרכב , מודה , לא עמדתי בפיתוי ובזכות המחיר הזול הזמנתי אחד שיהיה לצינור חבר :)

• תוכן חדש...