Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אירוע לקוחות אבארט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לסמלת... בתור בעל בראבו שמתחזה לאבארת :lol:, עושה חשק ללכת ולהוציא אבארת חדשה מהחברה! הלוואי וכל מותג רכב היה נותן כזה יחס ללקוחות שלו

עברתי לסקייטבורד

• תגובות 343
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רגע רגע, אם קונים אבארט מיד שניה אז גם מתפנקים ככה או רק מי שמוציא חדשה ? :twisted:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לא.

חמישה תוים

קל להגיד קשה לעשות.

מעניין כמה אנשים שהיו באים לרכוש אבארט', והיו אומרים להם שאו שהם משלמים X על הרכב, ולא מוזמנים לאירועים הנ"ל, או שהם מוסיפים 20% וכן מוזמנים היו משלמים.

יש לי הרגשה שגם אתה היית חושב פעמיים אם לשלם.

לדעתכם יש ביטוי ליחס הזה במחיר הרכב?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אין מה להוסיף על מה שכבר נאמר... מותג-על!

_MG_5699_1.jpg_MG_5701_1.jpg_MG_5703_1.jpg_MG_5704_1.jpg_MG_5706_1.jpg_MG_5707_1.jpg_MG_5708_1.jpg_MG_5715_1.jpg

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם
_MG_5716_1.jpg_MG_5718_1.jpg_MG_5719_1.jpg_MG_5720_1.jpg_MG_5721_1.jpg_MG_5722_1.jpg_MG_5723_1.jpg_MG_5724_1.jpg

פורסם
_MG_5725_1.jpg_MG_5727_1.jpg_MG_5729_1.jpg_MG_5732_1.jpg_MG_5733_1.jpg_MG_5734_1.jpg_MG_5735_1.jpg_MG_5736_1.jpg

פורסם
_MG_5737_1.jpg_MG_5741_1.jpg_MG_5744_1.jpg_MG_5745_1.jpg_MG_5746_1.jpg_MG_5747_1.jpg_MG_5748_1.jpg_MG_5749_1.jpg

פורסם
_MG_5750_1.jpg_MG_5751_1.jpg_MG_5752_1.jpg_MG_5754_1.jpg_MG_5756_1.jpg_MG_5757_1.jpg_MG_5758_1.jpg_MG_5760_1.jpg

פורסם
_MG_5772_1.jpg_MG_5780_1.jpg_MG_5782_1.jpg_MG_5791_1.jpg_MG_5799_1.jpg

פורסם
באמת כל הכבוד.

אותי מעניין מה הפרמיה שהלקוחות משלמים בשביל האירועים האלה אם בכלל?

אם מדובר בפרמיה לא מוגזמת, אז זה כנראה שווה, אבל מה אם מדובר בפרמיה גדולה? לא הייתם מעדיפים לחסוך 20K?

אני אוסיף לתהייה שלך נתון מספרי -

מתחילת השנה סמל״ת היא היבואנית שהוציאה הכי הרבה כסף על פרסום. בערך 12 מיליון ₪, יותר מפי 2 ממה שיוניון מוטורס הוציאה. רק שיוניון מכרה גם יותר מפי 2 רכבים.

סמל״ת משקיעה הרבה מאוד כסף בשיווק, פרסום וקידום המוצרים שלה. אפשר רק לתאר כמה גרועות היו המכירות של פיאט בישראל ללא הקידום המסיבי הזה. אבארת׳ עושה עבודה מדהימה בטיפוח היחס ללקוחות וזה עובד. עובדה - תת המותג הזה מוכר נהדר, בטח כשמשקללים את יחס התמורה למחיר ואת מבחר הדגמים המצומצם והמיושן.

ואם לחזור לשאלה של פרקש, אז כנראה שהתשובה היא - לא. הנה עוד עובדה - פיג׳ו 208gti עולה בערך כמו 500 אבארת׳ אבל נותנת תמורה טובה יותר לכסף. אופל קורסה opc עלתה לפני שנה אפילו פחות. ועדיין יותר אנשים קנו 500 אבארת׳. איך זה יכול להיות? לדעתי זה בדיוק בגלל האירועים האלו והיחס ללקוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קל להגיד קשה לעשות.

מעניין כמה אנשים שהיו באים לרכוש אבארט', והיו אומרים להם שאו שהם משלמים X על הרכב, ולא מוזמנים לאירועים הנ"ל, או שהם מוסיפים 20% וכן מוזמנים היו משלמים.

יש לי הרגשה שגם אתה היית חושב פעמיים אם לשלם.

לדעתכם יש ביטוי ליחס הזה במחיר הרכב?

ההשוואה שלך, לא רק שהיא לא נכונה, היא מקוממת בזה שאתה מחפש בכח איך עוקצים אותך כשמישהוא בעצם נותן לך צ'ופר.

מאיפה בדיוק המצאת את ה 20% האלה? אתה מכיר מתחרה ל 500 אבארט שעולה 20% פחות?

ההשוואה הנכונה היא "איזה צ'ופרים אתה מקבל אצל המתחרות שמתומחרות בצורה כמעט זהה?"

(ולא 20% פחות שלדעתי פשוט לא קיים תמחור כזה).

אני ישר אענה לך על השאלה, הצ'ופר העיקרי שאתה מקבל זה יחס מזלזל וטון מתנשא.

לך תקנה קליאו ספורט, נראה לאן יזמינו אותך קבוצת קרסו-ספורט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קראת את השרשור?

אופס, כניראה התמונות משכו את תצומת ליבי ולא שמתי לב ששאלו, באמת עושה חשק להתחיל לחסוך :-).

ולמה באמת יבואנים אחרים לא מארגנים פינוקים דומים ללקוחות שלהם?, הרי יש דגמים יקרים יותר ממותג אבארט' האם הם לא משלמים נספיק?

באמת כל הכבוד למועדון אבארט, בע"ה מקווה להיצטרף עוד כמה שנים למועדון :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

bagira ההתייחסות שלך לדברים שלי לא נכונה.

אני לא טענתי דבר. אני העלתי שאלה ותהיה שעברה במוחי, מה לעשות אני לא מאמין שיש מתנות חינם וכשאני רואה כזו עולות בי תהיות. אפילו בסוף דברי שאלתי האם לדעתכם באמת יש ביטוי ליחס הזה במחיר הרכב.

בהתייחס לאירוע עצמו כתבתי כל הכבוד.

חבל שאתה סתם תוקף.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לך תקנה קליאו ספורט, נראה לאן יזמינו אותך קבוצת קרסו-ספורט.

:lol::lol::lol:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...