Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים 225/45R17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סקודה סופרב

ברכב הוחלפו 3 צמיגים בינואר 2014 ל-Pirelli Pzero Rosso, ובסרן האחורי נשאר צמיג אחד ישן יותר יחד עם Rosso חדש.

כעת הצמיג הישן יבש לדעתי (צירפתי תמונה) והשאלה אם להחליף זוג או רק צמיג אחד (ואם רק אחד - אז אני חייב Pirelli Pzero Rosso?)

קצת רקע: זה אוטו שלא נוסע הרבה (5,000-8,000 ק"מ בשנה בגדול) אז חשוב לי מצד אחד צמיגים שיחזיקו ולא יתייבשו מהר. (כי בשר ישאר עד שיוחלפו).

האוטו חלק מהמזמן ננהג רגיל (ע"י סבתא) ומידי פעם אני נוהג בו (פעם בשבוע בממוצע), אז הייתי מעדיף צמיג שגם אוחז וגם עם אורך חיים טוב.

חשבתי על Hankok k107 רק שקוד העומס שלו הוא 91W כאשר ברשיון הרכב כתוב 94W (נראה לי שגם הרוסו לא תואמים, אך לא זוכר מה בדיוק כתוב על הצמיג)

וחשבתי גם על Falken ZE914 שהוא 94W.

אני כמובן פתוח גם לשמוע הצעות אחרות

מה אתם חושבים על הצמיג הקיים, האם אפשר לנסוע איתו עוד כמה חודשים? (כ-2000-3000 ק"מ?) או מייד להחליף?

תודה רבה

2015-04-29 18.07.49.jpg

2015-04-29 18.08.02.jpg

2015-04-29 18.08.12.jpg

2015-04-29 18.08.15.jpg

פורסם

שלום.

הכי טוב זה צמיגים זהים על אותו הסרן, עם שחיקה אחידה.

במקרה שלך, כאשר צמיג בודד כזה של פירלי עולה בסביבות 800 שקלים, ולאור נסועה נמוכה ( אני מבין שהצמיג השני על אותו הסרן עבר פחות מ 10 אלפים קילומטרים ), אפשר לקנות צמיג פירלי בודד.

הצמיג היבש של דנלופ הוא גם עם קרע בדופן, יותר שחוק מאשר פירלי - אין בשביל מה להשאיר אותו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפירלי אכן נראים כמו חדשים, כך שעקרונית תוכל גם לדעתי להחליף רק צמיג אחד לדגם זהה.

אבל, הענין של קוד העומס שכנראה שונה, אינו תקין ובאופן עקרוני אמור להכשיל אותך בטסט השנתי ו/או שוטר שיעצור לביקורת.

פורסם

מה המצב של הצמיג הרזרבי שלך? האם הוא בגודל רגיל?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרזרבי חדש לגמרי (הרכב הוא מאמצע 2010), אני לא יודע באיזה גודל הוא - צריך לבדוק

והוא לא פירלי, אני מאמין שהוא דאנלופ, כמו הצמיגים המקוריים שהגיעו עם הרכב.

פורסם

כבר עדיף בנתיים לשים את הרזרבי במקום היבש.

פורסם

השאלה הגדולה למה בזמן החלפת הצמיגים לפירלי לא הוחלפו כל ארבעת הצמיגים אלה רק 3?

תשים צמיג זהה לכל שלושת האחרים ותסגור עניין.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הוחלפו 3 בגלל 3 תקרים באותו היום

ונאמר לי שה-4 עדיין ראוי לנסיעה (עדיין יש לו בשר, אך הוא יבש כעת)

ונאמר לי שעל הסרן האחורי אם לשני הצמיגים יש בשר, זה לא קריטי

פורסם
הוחלפו 3 בגלל 3 תקרים באותו היום

ונאמר לי שה-4 עדיין ראוי לנסיעה (עדיין יש לו בשר, אך הוא יבש כעת)

ונאמר לי שעל הסרן האחורי אם לשני הצמיגים יש בשר, זה לא קריטי

לא הייתי חוזר לפנצריה שאמרה לך שזה לא קריטי. גם לנהוג עם אור דרך שרוף זה לא קריטי - אבל לא בטיחותי

A3

A4

פורסם

כנראה שהפשרה הכי טובה תהיה להחליף את זוג הצמיגים לצמיגים זולים יותר, כן, ה 914 בהחלט יכולים להתאים למשימה.

לא מתקינים צמיגים שונים על אותו הסרן. גם אם הצמיג הוא מאותו הדגם יש הבדל מהותי בביצועים בין צמיג טרי לצמיג בן כמה שנים או לכזה שעבר כמה אלפי קילומטרים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקי אז ZE914 או להשקיע עוד קצת על הנקוק K107? (קיים אולי גם ב-94W?)

או משהו אחר?

את החדשים לשים מקדימה ואת הפירלי הישנים מאחורה?

ומה לעשות עם הפירלי שנשאר ספייר? (צמיג ללא ג'אנט) - לשמור?

תודה לכולם!

פורסם

מה שהייתי עושה במקמוך ברכישת זוג צמיגים:

את הפירלי מהסרן האחורי מעביר לרזרבי וקונה זוג צמיגים במקום שני דנלופ ) היבש והרזרבי.

את הצמיגים החדשים שם מאחורה.

אתה לא נוסע הרבה, לכן לטובת האחיזה הייתי קונה toyo t1 sport. שעולים כ 550 שקלים.

כך יהיו לך צמיגים אוחזים על כל הגלגלים.

פורסם

ה-K107 קיים באופן עקרוני עם קוד 94Y (דירוג Y גבוהה יותר מ-W ומותר). השאלה אם מיובא לארץ ומחירו.

באתר TIRES4U/YAD2 מופיעים גם ה-K117 וה-K120 שגם אמורים להיות טובים.

באותו אתר עד 550 ש"ח לצורך הענין יש גם פירלי P7, וגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס ובחריגה קלה אפילו את האסימטריק 2.

אבל אתה עדין לא פותר בכך את הענין עם קוד העומס והמהירות שאינו מתאים בצמיגים שישארו (צריך להיות זהה בכל הגלגלים).

• תוכן חדש...