Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים 225/45R17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה יקרה אם יהיו זוג צמיגים עם קוד מהירות W ושני צמיגים עם קוד Y?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

כנראה שכלום.

אבל אם אני זוכר נכון, זה גם משהו שניתן להכשיל לגביו בטסט השנתי.

אבל הפירלי שישארו על הרכב הם עדין בעלי קוד עומס 91 (כנראה) שאינו מתאים גם הוא.

אני מתקן את עצמי לגבי ענין קוד המהירות.

מתוך העידכון של חוברת "הצמיג והטיפול בו":

ניתן להרכיב ברכב זוג צמיגים בקוד מהירות גבוה מאלו המורכבים כבר ברכב וכפי שקבע היצרן כל עוד יעוד הצמיגים זהה. צמיגים אלו יש להרכיב על הסרן האחורי ולידע את הנהג בעל פה ובאמצעות רישום בחשבונית לצרכן.

על הצמיגים המורכבים על הסרן הקדמי להיות באותו מבנה וסוג כגון: סימטרי, א-סימטרי, חץ בכיוון הנסיעה וכו'.

ניתן להרכיב צמיגים בעלי קוד עומס הגבוה מזה שאישר יצרן כלי הרכב ובתנאי שיורכבו בכל הגלגלים בכלי הרכב וירשם השינוי לגביהם במכון הרישוי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לא מכשילים בטסט על צמיג עם קוד מהירות גבוה יותר מהדרוש, גם אם הוא שונה משאר הצמיגים.

לגבי קוד עומס - אין לי נתונים לגבי הדרישות לרכב ספציפי - לך כנראה יש.

בדיוק השבוע חיפשנו בשביל חבר עם הונדה סיוויק 4 צמיגים באותה המידה. אצלו המגבלה היא קוד מהירות Y. נקנו 4 צמיגים של toyo t1 sport, כאשר אפשרות נוספת ולא יקרה היתה Nitto nt 830

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...