Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם כמה תהיות שעברו לי בראש.

האם בעל עסק שהוא גם העובד היחיד, כלומר זימון למילואים משבית את העסק, מחויב לבצע מילואים? מה בדבר עסק וירטואלי(לדוגמא חנות אינטרנטית)? מה אם מדובר בפרילנסר באמצע פרויקט?

פורסם

לא תשובה מוסמכת ווודאית אבל לחפש היגיון במערכת הצבאית זה בזבוז זמן מוחלט.

לדעתי מבחינת המערכת בגדול זה לא מעניין אף אחד הסטטוס שלך ומה יקרה לעסק במידה ותגיע למילואים, את הפתרונות באופן אישי פותרים מול הקישור והמפקדים הישירים במילואים או לחילופין להגיש וולתמ"ים בעת קבלת הצו (מה שמניסיון אישי לא ממש יעיל).

פורסם

חייב במילואים כמו כולם. כפי שמיכאל כתב לך יש ולת"מ ששווה לתחת ואם פנית במסלול הזה חובה לערער ויש את המסלול מול המפקדים שאם יש לכם מערכת יחסים סבירה תגיעו לפיתרון שמתאים לכולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ב 25 השנים שהייתי במילואים , אף פעם הצו לא בא בזמן מתאים, רק יש פעמים שהוא בא בזמן פחות נוח , ויש פעמים שהוא בא בזמן שהוא הרבה יותר לא נוח.

אבל זה מה יש, וניתן לנסות להגיע להבנה עם המפקדים ביתר הצלחה מאשר עם ולת"מ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כבר ביצעת מילואים בעבר?

המפקדים מכירים אותך?

במקרה שלא משחררים אותך הייתי מבקש חיבור לאינטרנט וזמן סביר להציל את העסק, אני מכיר כמה וכמה מילואימניקים שבין המשימות יושבים ועובדים על לפטופים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היית מבקש חיבור לאינטרנט?!, ולפטופ?

אפשר להביא לפטופ ולעבוד עלי בזמן החופשי,

תראה אם זו פעילות בט"ש אז לרוב יש זמן "חופשי", באימונים לא.

SCANSPEAK

פורסם

כן הייתי מבקש חיבור לאינטרנט (לא יודע מאיפה הבאת שאבקש לפטופ, את זה מביאים מהבית). ברוב הבסיסים יש גישה לרשת אזרחית, רק צריך שלמישהו יהיה אכפת שתקבל אותה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...