Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרפרוף קצר ביד 2 , 3 מודעות מתוך חמש הבעלים מוכרים את הרכב כי קיבלו רכב חדש מהעבודה/טסים לחו״ל. האם המצב הכלכלי במדינה השתפר פלאים? (השאלה היא צינית. אני יודע שזה שקר גס אבל לא מבין למה זה גורם למישהו שרוצה למכור את הרכב לצאת מנקודת הנחה שכך הרכב ימכר מהר יותר). רעיונות מישהו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או שקיבלו או שסתם רושמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש הגרלות של מפעל הפייס, מחלקים אופל קורסה כמו לחמניות.

כל "פשפשוק-רכב" מלא בקורסות עם פחות מ10,000 ק'מ.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כן. רפרוף ביד 2 יגלה לך שאוכלסיית הארץ מתפלגת ל-3 סוגי אנשים: רופאים, אנשים שמקבלים רכבים מהעבודה ואלו שטסים לחו"ל ממש ממש ממש בקרוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לקבל רכב מהעבודה זה לא כזה נדיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנשים שרושמים "מוכר עקב קבלת רכב מעבודה":

1% :באמת מקבלים רכב מהעבודה.

99%: מנסים להראות לך כמה זה "הרכב הכי טוב בעולם וזאת ממש מציאה ולצערם הרב הם נאלצים לוותר עליו".

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

באופן כללי, כשאני קורא על מישהו שמוכר בצער רב אני אוטומטית מגחך. מישהו מכריח אותך למכור? נו באמת.

בכלל, יש כמה משפטים שהשתרשו במודעות מכירה שהם די סתומים וסתמיים.

"לרציניים בלבד". באמת? לא תסכים למכור ליובל המבולבל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"מוכר בצער רב" זה תלוי ברכב. כשמישהו רושם את זה על מודעה של אלטו זה מגוכח. על מודעה של רכב מעניין זה הגיוני לפעמים.

"לרציניים בלבד" זה שיטת שיווק נטו. הפכת את הסחורה שלך לכזאת שלא מתאימה לאדם הממוצע, רק למביני עניין!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מפרסם רכב באמת בצער (כי הוא רק בן שנה ואני מפסיד עליו כמו נינג'ה, ונהגה עליו רק אישתי).

למה?

כי קיבלתי רכב מהעבודה...

אז כן, מפורסם רכב בן כמעט שנה (באמת כמו חדש), מעורכת דין, עקב קבלת רכב מהעבודה.

ומי שלא מאמין, שיבוא לראות שלושה רכבים בחנייה.

לא תמיד עובדים עליכם.

SCANSPEAK

פורסם
אני מפרסם רכב באמת בצער (כי הוא רק בן שנה ואני מפסיד עליו כמו נינג'ה, ונהגה עליו רק אישתי).

למה?

כי קיבלתי רכב מהעבודה...

אז כן, מפורסם רכב בן כמעט שנה (באמת כמו חדש), מעורכת דין, עקב קבלת רכב מהעבודה.

ומי שלא מאמין, שיבוא לראות שלושה רכבים בחנייה.

לא תמיד עובדים עליכם.

השאלה אם אתה באמת כותב את כל זה במודעה.

גם אני ממש התבאסתי מהמכירה של הפונטו (בעקבות הקניה של הבראבו, לא הייתה לנו אפשרות להשאיר את שתיהן) אבל לא חשבתי לרגע לציין את זה במודעה, כי למה שזה ישנה למישהו? כל מה שמעניין את הקונה הפוטנציאלי זה הנתונים של האוטו והמחיר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היו שלושה אופציות.

1. ליסינג (בתשלום).

2. אחזקת רכב (לטעמי הסכום לא הספיק).

3. רכב חברה, קצת מתפורר, אבל בסדר.

לקחתי את המתפורר.

תמיד היה נראה לי תמוה שאנשים מוכרים רכב בן שנה (סופגים י.ערך עצבנית, הרכב באחריות מטופל ובלב בלה בלה),

והרגשתי צורך להסביר למה אני מוכר, כיוון שבאמת ובתמים אין שום פגם ברכב.

SCANSPEAK

פורסם
השאלה אם אתה באמת כותב את כל זה במודעה.

גם אני ממש התבאסתי מהמכירה של הפונטו (בעקבות הקניה של הבראבו, לא הייתה לנו אפשרות להשאיר את שתיהן) אבל לא חשבתי לרגע לציין את זה במודעה, כי למה שזה ישנה למישהו? כל מה שמעניין את הקונה הפוטנציאלי זה הנתונים של האוטו והמחיר.

בדיוק.

טועה לטעמי המוכר שמציין פרטים לא חשובים במודעה, כגון זה, וגם מצדו,מה עניינו של קורא המודעה מדוע אני מוכר את הרכב שלי? (אם ישאל בטל', או במהלך פגישה ליד הרכב, אפשר לענות, וגם אז בקיצור).

לסיכום,לטעמי, פרטים מעין אלו אינם רלוונטיים למודעה (וגם: "לרציניים בלבד" ושות').

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
חינם אין כסף ? או שאתה משלם עליו כמה ת'אלפים כול חודש ?

מה הקשר?

ועל כל רכב אחר שתקנה אתה לא משלם?

חוץ מזה יש לא מעט אנשים שלא משלמים כלום על הרכב מהעבודה והכל מגולם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...