Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פונטו HGT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תסתכל רק על ק''מ, זה פרמטר חשוב, אבל לעיתים הוא עלול להטעות, נהוג לחושב שרכב שעבר מעט ק''מ אך לא טופל בזמן, ובחלפים איכותים, טוב יותר מרכה עם ק''מ גבוה, שטופל לפני הספר. יש לי מעט נסיון עם הרכב, אפילו חיפשתי כזו לעצמי, חבר טוב החזיק כזו שנה~ נהגתי עלייה הרבה, דבר אחד אני יכל להגיד לך, זו פיאט כמו שלך, רק הרבה יותר כוח, השאר ממש זהה, לא יודע עד כמה זה חשוב לך, אבל ההגה שם הוא חשמלי, זה אחד הפרמטרים שבגללם לא קניתי לבסוף, בנוסף יש את עניין הווריאטור, שלא בא לי שיהיה לי חלק ברכב שיהיה במצב לא תיקן, ועם עניין הווריאטור בhgt, זה יקרה. בנוסף, חלקים מאוד נדירים, ולא כל הבעלים שלהם ידעו איך לטפל בהן. שורה תחתונה, אם הדברים שציינתי לא מזיזים לך, אתה תהנה ממנה, כי אין משהו בתקציב שלה, עם כוח זמין כמו שלה.

פורסם

ברור לי העניין שעדין ק"מ גבוה שטופל טוב מאשר נמוך שטופל פחות טוב, אבל בכל זאת אפילו אם לרוב (הרבה ידיים אי אפשר לדעת מה היה מתי) כמה המנוע כבר יכול לשרוד? מעל ה200 אלף בפיאט זה כבר ממש עניין של זמן לא ככה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מבחינה סטטיסטית, יש משהו, אבל שוב, ברגע שיש לך היסטורית טיפולים, שכל אדם ששומר על רכבו חייב להחזיק כזו, אתה רואה מה הוחלף ברכב, וגם את מה שהוזנח, ואתה יכל פחות או יותר לצפות את הבאות, למרות שאף פעם אין אפשרות לדעת 100%, במיוחד מרכב שיצא לו שם של רכב ספורט, שכראה רוב הבעלים שלו דחקו לפחות את המנוע, לקצה גבול היכולת פעם ב. לחבר שלי יש אותה שנה כבר, מה שהחולף זה פקק רדיאטור, וכבל ידית הילוכים שנקרע, דברים שלא נוגעים בהם בכלל בטיפול.

פורסם

הסברה שזה אותו דבר כמו הפונטו שלו רק יותר כוח היא לא נכונה.

מעטים הם החלקים שהרכב הזה חולק עם הפונטו הלא ספורטיביות שנמכרו באותן שנים בארץ.

הוריאטור זה קשקוש, שמן איכותי והחלפה כל 10 אלף גג והכל יהיה בסדר.

זה כל השאר זה מה שחשוב.

הרכב הזה הוא מקרה קלאסי של מטופל כמו שצריך = אמינות גבוהה והרבה כיף, מוזנח = עלויות אחזקה גבוהות.

לטפל כמו שצריך לא מסובך, רק הרבה לא עושים זאת, והרכב רגיש להזנחה.

חפש היסטורית טיפולים מסודרת ומתועדת.

!AWDSOME

• תוכן חדש...