Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

 

יש לי פולקסווגן פולו שנת 12.2008 גימור Comfortline 1.6 אוטומטית.

 

בעיה א' - שני החלונות האחוריים שלי התחרפנו (בהפרש זמנים של כשבוע). הבעייה - המנוע אמנם תקין אבל כל המערכת שמסביב לא. יש איזושהי גלגלת פלסטיק שחלק ממנה נשבר. התוצאה - החלון לא יכול להישאר למעלה והמנוע לא מצליח להזיז את החלון. המוסך ניסה לתקוע את החלונות באופן זמני עד שאקבל מהם הצעת מחיר למערכת חדשה.

 

בעיה ב' - קניתי את הרכב (יד 2) עם בעיה תוכנה כלשהי בחלון הקדמי שבצד הנהג. אם הורדתי את החלון ואני רוצה להעלות אותו עד הסוף למעלה אז דרושות לי 3 לחיצות קבועות מראש עד שהחלון אכן יגיע למעלה. המוסך (וגם אני) ניסה לבצע 'לימוד עצמי' (גם לאחר הוצאת המינוס מהמצבר) אך ללא הצלחה. אמרו שינסו שוב לאחר שינטרלו את מרים השמשות האוטומטי (ויפתחו את הדלת לבדיקת גוף זר) אך איני בטוח בשלב זה שאחזור אליהם.

 

האופציות שאני כרגע רואה:

1. לתקוע את החלונות האחוריים למעלה בצורה תמידית ולנתק את המנוע. השאלה מהי הצורה הכי טובה לתקוע אותם למעלה והאם ניתן לנתק את המנוע בלי לייצר תקלה מערכתית כלשהי

 

2. לתקן את החלונות החשמליים. יש לי הרגשה שהמוסך ירצה מחיר גבוה, ומדובר גם בשני חלונות לכן השאלה שלי היא איפה ניתן להשיג מחיר זול ומהו המחיר?

 

3. מעבר מחשמלי למנואלה (הרמה ידנית) - האם זה אפשרי? מהי העלות? איפה ניתן לבצע?

 

בנוגע לחלון עם הבעיה התוכנתית אין לי עדיין פתרון...אציין שהלכתי למוסך שאינו מורשה של פולקסווגן אלא של סוזוקי.

 

תודה רבה!!

עריכה אחרונה על ידי XpHunTeR
×
×
  • תוכן חדש...