Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן לעשות טיפול 60 אלף לפיאט איבו שלי , טיפול הקודם (30 אלף) עשה הבעלים הקודמים.

מכיוון שהרכב חדש יחסית - 2011, חשבתי על טיפול במוסך מורשה.

ביקשתי הצעת מחיר מאחד המוסכים, צירפתי.

מה דעתכם על המחיר? פעם ראשונה שאני מתיימר לטפל במורשה כי שאני ארצה למכור בעוד שנתיים-שלוש , אנשים יראו היסטוריית טיפולים מסודרת ממורשה, זה שווה את זה או ללכת למוסך אחר ולשלם חצי מזה?

תודה.

price.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז מסתבר שברחוב שאני גר, גר גם חבר כנופייה בשם אסף.

שלח לי הודעה פרטית שהוא מוכן לבצע לי את הטיפול ללא עלות מלבד החלקים כמובן, אחרי הביקורות שקראתי בפורום לא היה ספק שאני רוצה שהחבר'ה האלו יטפלו לי ברכב.

אסף נסע לסודאי בתל אביב כדי לקנות את החלקים המקוריים הדרושים ואתמול נפגשו אחה"צ.

תוך שעה הטיפול הסתיים בהצלחה - החלפת פילטר שמן,אוויר ופלאגים.

כזאת מקצועיות והשקעה לא ראיתי באף מוסך שביקרתי בו, הסביר לי על כל דבר שהוא עשה וענה לי על כל השאלות.

אני רוצה להודות לו ולכל חברי הכנופייה שהרימו את הפרוייקט המדהים הזה וחסכו לי כמה מאות שקלים טובות והכי חשוב הרחיקו אותי ממוסכים לשנתיים/30 אלף ק"מ הבאים, כל הכבוד ממש אין מילים!!

אז כמה תמונות כדי להראות שהחבר'ה האלה באמת קיימים (כי זה באמת לא להאמין): מצטער על האיכות - moto g

IMG_20150419_163540506.jpgIMG_20150419_163659699.jpgIMG_20150419_163732318.jpgIMG_20150419_165645606_HDR1.jpg

פורסם

נחמד לשמוע ולראות שהכנופייה הכתה שוב :)

דבר נוסף, ממליץ לך להתעלם מהמלצות היצרן, ולקצר את מרווח הטיפולים.

לא אחת לשנתיים, וגם לא אחת ל 30K ק"מ.

אחת לשנה/ 15K ק"מ יהיה בריא יותר לרכב :)

פורסם

אכן הומלץ לאסף לקצר את מרווח הטיפולים החולני של היצרן.

עלות החלפים (הכל מקורי כמובן, כולל מע"מ) :

-פילטר שמן = 56 שקל

-שמן AGIP 5W40 בתקן C3 שלושה ליטרים = 140 שקל

-פילטר אוויר = 80 שקל

-סט פלאגים = 200 שקל

הפלאגים יקרים בצורה מטורפת (ניקל ולא אירידיום) , לכן בטיפול הבא יוזמנו מראש דרך איביי בחצי מחיר. דגם ZKR7A-10 של NGK.

http://www.ebay.com/itm/FIAT-PUNTO-1-4-8v-01-06-350A-1000-NGK-STANDARD-SPARK-PLUGS-x-4-ZKR7A-10-/380948137137?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item58b24744b1

Stay Dirty

פורסם (נערך)

היי דני דין, הבנו את הכוונה, בכל טיפול מתבצעת בדיקת בלמים,

ובמקביל שאנחנו מתחת לרכב אנחנו בודקים,גומיות, ומערכת המתלים.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

מה זה!!! חקיין!!!!

טיפלת באיבו כמו שלי, בצבע כמו שלי, עם חבר הכנופיה שלי!

אני מנסה להזכר האם יש לי פיצול אישיות, והאם פתחתי משתמש נוסף ופרסמתי את הפוסט הזה....

הולי קראפ.

תכלס אני די בטוח שאין לי פיצול אישיות

וגם לי לא

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
היי דני דין, הבנו את הכוונה, בכל טיפול מתבצעת בדיקת בלמים,

ובמקביל שאנחנו מתחת לרכב אנחנו בודקים,גומיות, ומערכת המתלים.

"הקליינט" שלכם אולי לא הבין וחושב שעשו לו טיפול כאשר מה שכנראה עשו בפועל זה החלפה של החלקים שמחליפים בטיפול שזה רק חצי עבודה ועוד החצי הפחות חשוב.

פורסם
"הקליינט" שלכם אולי לא הבין וחושב שעשו לו טיפול כאשר מה שכנראה עשו בפועל זה החלפה של החלקים שמחליפים בטיפול שזה רק חצי עבודה ועוד החצי הפחות חשוב.

דני , דני דין או דן ידין , מנסיון שלי עם חברי הכנופייה , הם מקצועיים ברמה גבוהה מאוד , ואפילו הייתי אומר 70 אחוז מהמוסכים לא מגיעים לרמה של הכנופייה.

במהלך החלפת החלקים , מתבצעת גם בדיקה של מכלולים אחרים ברכב , נזילות , גמויות וכד'...

אז חבל סתם ללכלך על אנשים , כל עוד לא היית שם , ולא ראית מה עשו ואיך הם עובדים.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אתם עושים צחוק ענין רציני מאוד (אין כנראה מה לצפות מביריונים). ..

אני מתייחס רק מה שרשום בשרשור כפי שכתב פותח השרשור וזה שביצע בפועל את העבודה, אספסף.

לאור הדברים ולפי הבנתי אין פה טיפול אלא החלפת חלקים לפי רשימה מסויימת....אם עשו משהו מעבר אפשר לציין כדי שדברים יהיו ברורים במיוחד למי שעשו לא את השירות החינאמי הזה.

פורסם

אויש נו אולי תרד מהם כבר?

זה נראה שכמה חברים קובעים לעשות על האש בבית ואתה בא כל פעם ומפזר את המפגש, כדי שילכו לאכול במסעדה שלך.

נראה לי שכבר הוכחת את הנקודה שלך בעניין, נראה לי שבקצב הזה אתה יכול לפתוח שרשור משלך עם המלצות-נגד כקונטרה לשרשור התודות לבחורים הנחמדים.

שלומי

פורסם

בריונים?

יש אחד שמתנהג כבריון בהקשר לכנופיית הטיפולים, והקטע האירוני שזה לא אחד מהכנופייה.

אבל לפחות עשית פול דיסקלוז'ר שרשמת שאתה מכונאי מטרול-לנד.... זה די מסביר את אופי התגובות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

למי שמוטרד לגבי הבלמים.. שאסף דיבר איתי בטלפון אמרתי לו שהוחלפו צלחות קדמיות+רפידות לפני כמה חודשים במוסך מורשה(שהרכב היה בסביבות 45 אלף ק"מ) ואין צורך להתעסק בזה.

ולמרות זאת לאחר החלפת החלקים הוא הסתכל על הבלמים ובדק שהכל בסדר, כנ"ל לגבי הצמיגים שייעץ לי להחליפם(מקוריים של הרכב), ואפילו מגבים!

אני בספק אם במוסך היו בודקים גם את הדברים האלו בדיוק כפי שמופיע בספר טיפולים, בטח ובטח במוסך שאינו מורשה.

סיפור קצר - החלפתי צלחות קדמיות ורפידות כי נדלקה לי נורית שמצביעה על תקלה ברפידות ואכן הורגשה בעיה בבלימה, שהגעתי למוסך(מורשה) והסברתי לו הוא הסתכל על הצלחות בדיוק שנייה והחליט גם צלחות מחליפים(בלי לבדוק את עובי הצלחות),כמובן שהחלפתי כי עם בטיחות לא מתעסקים, אבל עד היום אני בספק אם באמת היה צורך להחליף גם את הצלחות אחרי 45 אלף ק"מ בלבד.

בקיצור אני סומך על חברי הכנופייה יותר מאשר המוסכים, כל אחד יחליט מה שמתאים לו.

oryo לא בכוונה :-D

• תוכן חדש...