Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שיש תעריף אחיד, אני פשוט לא זוכר ולכן אני אומר 100 בין 130 שקל לאיתוראן פעיל.

וכמו שציינתי למעלה, זו דרישה חדשה של הביטוח שאני לא מוכן בשום פנים ואופן להשלים עימה.

פרנקופיל מושבע!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
8.5 אלף ? טוב שלא הגזימו. לי הציעו ביטוח צד ג' וחובה ב4500 שקלים למה ? כי אני מתגורר באריאל ושם צריך "ביטוח מיוחד" עוד דרשו ממנו להתקין קודנית וזה אחרי שאמרתי שיש לי נעילה מרכזית וזה אחרי שהם יודעים שיש לי רכב שנת 2001. גם עכשיו אני משלם די הרבה על הביטוח שלי אבל לפחות אני יודע שלא מבלבלים לי במוח עם המצאות כמו "אזור מיוחד" והמחיר עומד על 3000 שקלים חובה+צד ג'

"אזור מיוחד" זאת לא המצאה ולשכל הישר יש בה הרבה היגיון, אבל כנראה שבמבחן המציאות זה לא עמד, ולכן בכל המקרים שאני מכיר של מבוטחים שגרים ביישובי השומרון, לא נדרש תשלום נוסף. בסופו של דבר מה שקובע זאת הסטטיסטיקה, וכנראה שיישוב מגודר עם ש.ג זאת הרתעה מספיק טובה, ואחוז הגניבות זהה לממוצע הארצי.

לעומת זאת הייתה תקופה שלבטח מאזדה 6 ישנה בבאר שבע היה עולה כמעט כמו אוקטביה חדשה היום.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

היי אריאל,

אתה חוזר ואומר שחברת הביטוח "קונסת" אותך בגלל שהיו לך תביעות קודמות, זה לא מדוייק, חברת הביטוח לא קונסת אותך, היא פשוט לא מעניקה לך הנחה על הפוליסה בגין העדר תביעות.

מעבר לזה, במעמד רכישת רכב רצוי לקחת בחשבון עלויות נלוות ולהשוות בין דגמי רכבים שונים, לרכב גניב או רכב שפופולארי בקרב נהגים צעירים כמעט תמיד תיהיה פוליסת ביטוח יקרה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הוספת אדם כבעל רכב = שינוי בעלים = הוספת יד.

זה ודאי, עשיתי זאת גם בעצמי כדי להוזיל ביטוח והוספתי יד בשביל לחסוך כסף זה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

שאני מדבר על "קנס" אני אומר את זה בציניות ומודע לכך.

זה כמו שאתה מבוטח ומשלם שנה שלמה, מספיקה תאונה אחת ואז מעלים לך את עלות הביטוח וזה מצחיק בעיני.

כמו שתקנה מקרר, תבקש שירות למקרר כי הוא תקול ואז בגלל זה, יעלו לך את המחיר של המקרר.

זה מצחיק בעיני וגם הזוי ולכן בציניות, אני קורא לזה "קנס".

היי אריאל,

אתה חוזר ואומר שחברת הביטוח "קונסת" אותך בגלל שהיו לך תביעות קודמות, זה לא מדוייק, חברת הביטוח לא קונסת אותך, היא פשוט לא מעניקה לך הנחה על הפוליסה בגין העדר תביעות.

מעבר לזה, במעמד רכישת רכב רצוי לקחת בחשבון עלויות נלוות ולהשוות בין דגמי רכבים שונים, לרכב גניב או רכב שפופולארי בקרב נהגים צעירים כמעט תמיד תיהיה פוליסת ביטוח יקרה יותר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אולי.

על רכב אחד, איתוראן safe, חצי פעיל, אני משלם 29 שקלים.

אולי אצלך האיתוראן שונה.

אני משלם באיתוראן דמי מנוי של 52 ₪ לשתי מערכות איתור. המחיר שמבקשים ממך לא פחות ממופרך.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אל תופתע!!! אצלי איביזה ב 70 אלף ביקשו איתוראן או כספת , השנה הראשונה חברת הביטוח (חבר קרוב) השתתף ב 50% בעלויות האיתוראן הזה 550 במקום 1100 וכמובן שילמתי 27 שח במשך שנה), אחר כך נשברתי והתקנתי כספת למחשב הרכב וכך נגמר הסיפור..

חברת הביטוח מאשרת את זה וזה תשלום חד פעמי, ואתה יודע מה, CASH BACK של בנק הפועלים עשה לי החזר של 5% :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אל תופתע!!! אצלי איביזה ב 70 אלף ביקשו איתוראן או כספת , השנה הראשונה חברת הביטוח (חבר קרוב) השתתף ב 50% בעלויות האיתוראן הזה 550 במקום 1100 וכמובן שילמתי 27 שח במשך שנה), אחר כך נשברתי והתקנתי כספת למחשב הרכב וכך נגמר הסיפור..

חברת הביטוח מאשרת את זה וזה תשלום חד פעמי, ואתה יודע מה, CASH BACK של בנק הפועלים עשה לי החזר של 5% :)

אצלי יש גם כספת וגם איתוראן.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

עבור הייטי שלי אני משלם 4400 ש"ח (מקיף + חובה), כאשר יש לי תביעה מלפני 3 שנים.

גם אצלי מותקנת מערכת איתוראן SAVE, בשנה הראשונה המנוי היה חינם. השנה אני משלם 28.32 ש"ח לחודש.

אני מבוטח דרך סוכנות "סיט" בת"א (לקוח ותיק שלהם וגם המכונית של אשתי מבוטחת דרכם).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני כרגע לקראת חידוש ביטוח ב-GTI, ההצעה הכי גבוהה שקיבלתי למקיף הייתה כמעט 5K. אצלי עבר נקי. לאחר בירור עם מספר סוכני ביטוח הצלחתי להגיע למקיף ב-4K. אגב, חברת הביטוח אצלי לא דורשת איתוראן, אך דורשת קודנית + כספת. אני נגד התקנות מקומיות לכן מוכן לספוג את העלות החודשית של האיתוראן. אם חברת הביטוח לא דורשת איתוראן אתה תשלם פחות עלות חודשית, סביבות ה-40 ש"ח לחודש כולל ביטוח תיקונים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
עבור הייטי שלי אני משלם 4400 ש"ח (מקיף + חובה), כאשר יש לי תביעה מלפני 3 שנים.

גם אצלי מותקנת מערכת איתוראן SAVE, בשנה הראשונה המנוי היה חינם. השנה אני משלם 28.32 ש"ח לחודש.

אני מבוטח דרך סוכנות "סיט" בת"א (לקוח ותיק שלהם וגם המכונית של אשתי מבוטחת דרכם).

גם אני משלם אותו מחיר לאיתוראן.

השנה שילמתי בערך 8,500 שקל ביטוח מקיף וחובה.

עכשיו אני עתיד לשלם 7,500 ביטוח מקיף וחובה.

אני מאמין, כי אחרי שיהיה לי "עבר ביטוחי", אני אוכל לקבל מחיגים יותר נמוכים מחברות אחרות.

אין לי לעשות, בגלל שאין עבר ביטוחי, אני משלם "קנס" (אני קורא לזה כך).

ראיתי כם בוובי, כי המחירים לביטוח הם זולים יותר ועומדים בסביבת המחיר שלך.

אבל אחרי שאני אומר שאין עבר של 3 שנים, המחיר קופץ לשמיים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני מציע שתחליף את הרכב.

עם כל הכבות לסקודה או VAG בכללי, זה לא שווה את המחירים ההזויים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מציע שתחליף את הרכב.

עם כל הכבות לסקודה או VAG בכללי, זה לא שווה את המחירים ההזויים.

מסכים איתך, אבל לא מצאתי משהו שמוצא חן בעיני.

ראיתי בטבעון סניק 3, אבל הגג והמכסה מנוע שלה שרופים, אז ירדתי מזה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אני מציע שתחליף את הרכב.

.

להחליף רכב זה לא פתרון במיוחד שיש אנשים פה שמשלמים פחות ממנו!

אני חושב שכדאי לך לחפש יותר ולהשוות מחירים. אגב ניתן לקבל את הנחת העבר הביטוחי אם תוכיח שנהגת על רכב של קרוב/הורים במשך 3 שנים.

בזמנו כשקניתי רכב בפעם הראשונה הבאתי דף כזה מהסוכן של אבא שלי לביטוח ישיר וקיבלתי את ההנחה .. שווה !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...