Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה היה לי רכב נפלא, רנו סניק II, 2006, מנוע 2.0 והיה נהדר, קצת זקן אבל נפלא.

על הרכב הנ"ל שילמתי בין 3K ל-4K ביטוח חובה + מקיף (לא זוכר מחיר מדויק) וחשבתי שזה הרבה.

לצערי הרב, בעת נסיעה שגרתית, גדר הביטחות קפצה מול הרכב (ציניות) והלך האוטו....

חיפשתי רנו סניק III ורנו מגאן/פלואנס דיזל בנרות, ולא מצאתי.

בלית ברירה, רכשתי לי סקודה יטי, 1.2 טורבו, ידנית.

את הרכב קיבלתי עם איתוראן SAVE או Safe מותקן והיות וחברת הביטוח אמרה לי, או קודנית או איתוראן, החלטתי להישאר עם האיתוראן מאשר לשים את הקודן המעצבן והמטריד הזה.

היות ולא היה לי עבר ביטוח על שמי, אז חברת הביטוח "קנסה" אותי על כך, ושילמתי כ-8.5K ביטוח על הרכב.

אני הייתי די בשוק, ואמרו לי שהרכב הזה זה רכב מבוקש בנוסף אמרו לי, כי אחרי שנה יהיה לי "עבר ביטוחי" והמחיר ירד.

עברה שנה...עכשיו אני הולך לשלם רק 7.5K על היטי ועכשיו הביטוח גם המציא דבר חדש.

בגלל שהרכב הוא גניב, הביטוח אומר לי שאני צריך להעלות את רמת המיגון שלי באיתוראן ובמקום לשלם 30 שקל בחודש, אני צריך לשלם 100 ו 130 שקל בחודש.

אני אומר לביטוח, אני לא מוכן לשלם!.

סקודה כמותג, אולי רכב גניב, אבל היטי לא מבוקשת.

בעשירייה הראשונה של הרכבים הכי גניבים, מככבות סקודה אוקטביה וסקודה פאביה.

היטי?, היא אפילו לא ברשימה של 20 הגדולות.

אז למה אני צריך לשלם יותר?, למה צריך להרים רמת מיגון??

אני כל כך ע-צ-ב-נ-י עכשיו, זה כל כך מעצבן ואם לא היתה לי קרחת, הייתי מושך את השערות מרוב עצבים.

פרנקופיל מושבע!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני הורדת שערות הגבות (מן הסתם קיימות) תפנה לחברות ביטוח אחרות. לא פעם מצאתי הבדלים ממשיים גם במחיר, גם בתנאים וגם ביחס

פורסם

תשמע, דבר ראשון שתעשה כהמלצה הוא להוסיף כבעל הרכב את אחד ההורים שלך שכן בעל עבר ביטוחי. זה לא פוגע בערך הרכב (לא מוסיף יד). זה לבד יחתוך לך את העלות.

דבר שני, תצלצל לחברת הביטוח, תגיד טוב תודה ולהתראות. יש מספיק סוכנים שיתנו לך הצעה טובה יותר ו/או יציעו גמישות ברמת המיגון.

אני אישית ממליץ על כפיר רצאבי 054-791-0930. אצלו קיבלתי את ההצעה הכי נמוכה וגמישה לGTI שלי (רכב יקר לבטח) והיחס והשירות שלו מעולים. יש מספיק נוספים בשוק... רק תחפש.

פורסם

בדקתי בסוכניות אחרות, בחברות אחרות המחיר זהה רוב הזמן וההבדל הוא 50-100 שקל לפה ולשם.

בנוגע להוספת נהג נוסף, אין לי אפשרות כי הרנו היתה רשומה על אימי וכעת היא "בעונש" ולא יכולה לעשות ביטוח עד 2017.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אז קרוב משפחה אחר שאתה סומך עליו. תבדוק כמה זה יוזיל לך את הביטוח... זה כדאי.

ובכל מקרה תבדוק לגבי רמת המיגון בחברות/סוכנים אחרים. כל מקום דורש אחרת.

פורסם

יש לי רכב דומה ואצלי בשל עבר ביטוחי חסר (היה לי אופנוע לפני כן) רצו להקפיץ את המחיר.

לא הסכמתי לכך גם ב AIG וגם בביטוח ישיר.

בסופו של דבר עשיתי ביטוח דרך WOBI ללא "קנס".

תבדוק מה המחיר שתקבל שם, אולי תופתע.

Kia Niro 2017

פורסם
אני עדיין בהלם על 8.5 אלף שקל.

אוקטביה חדשה מבקשים 10.5K לביטוח חובה+מקיף.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לצערנו מדובר בשוק שאינו תחרותי מספיק כיוון שיש מספר קטן של שחקנים. נשאר רק לקוות לרפורמה מקיפה בתחום הביטוח שתאפשר לחברות נוספות להכנס ולהוזיל את המחיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא חבל על הכסף לשלם 8.5K על ביטוח? ביררת כמה היית משלם על המתחרות?

פורסם

8.5 אלף ? טוב שלא הגזימו. לי הציעו ביטוח צד ג' וחובה ב4500 שקלים למה ? כי אני מתגורר באריאל ושם צריך "ביטוח מיוחד" עוד דרשו ממנו להתקין קודנית וזה אחרי שאמרתי שיש לי נעילה מרכזית וזה אחרי שהם יודעים שיש לי רכב שנת 2001. גם עכשיו אני משלם די הרבה על הביטוח שלי אבל לפחות אני יודע שלא מבלבלים לי במוח עם המצאות כמו "אזור מיוחד" והמחיר עומד על 3000 שקלים חובה+צד ג'

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

לשאולתכם:

1. הרכב הקודם היה על שם אימי, כאשר ברכב היו תאונות בשנת 2012 ושנת 2014, לפיכך אימי מסורבת ביטוח.

בדקתי ב-2 חברות ביטוח, כמה יעלה לבטח את הסקודה על שם אימי, רצו ממני 12K ביטוח.

2. בדקתי ב-Wobi, כפי שייעצו לי פה, ואכן הביטוח עולה בערך כ-5.5K וביקשתי שיצרו עימי קשר.

הסברתי שאין לי עבר ביטוחי של 3 שנים ברצף, לא רכב שלי ולא רכב ליסינג ואז המחיר שלהם קפץ לאיזור ה-6.5K.

למה?, בגלל שאין לי עבר ביטוחי של 3 שנים ללא תאונות או בכלל, לכן אני "נקנס" ע"י החברה.

3. כאשר אתה מתקין איתוראן ברכב, יש 2 מצבים (לפי מה שהבנתי) מצב שנקרא "חצי פעיל" ומצב שנקרא "פעיל מלא".

כאשר אתה "פעיל מלא" זה אומר שהאיתוראן משדר למערכת כל הזמן איפה אני ומה מצב הרכב.

כאשר אתה "חצי פעיל", זה אומר כי הרכב לא משדר אלא אם מנסים לפרוץ לכספת או לרכב ואז אמור להתריע בפני איתוראן, כי הרכב נמצא במצב של גניבה.

על השירות שבו המערכת עובדת או שקר כלשהו אחר, במצב פעילות מלאה, אתה צריך לשלם בין 100 ל-130 שקל כל חודש, וגם שמעתי שיש יותר.

במצב של "חצי פעיל", אתה משלם 30 שקל בחודש.

למה אתה משלם?, בגלל שהם לוקחים ואתה חייב ובעצם אתה מקבל "שירות" (לא ממש) כמו נגיד מנוי של יס או הוט.

אני אשאל אותך שאלה אחרת, כאשר אתה קונה רכב עם איתוראן, אתה צריך לבצע "העברת בעלות" באיתוראן משם המשתמש הקודם, לשימך אתה.

על "העברת בעלות" הזו, אתה משלם 70 שקל.

על מה בעצם אתה משלם?, אתה משלם על פקיד שעושה F2 במחשב, שם את השם שלך, עושה "אישור" וזהו.

אני מודה שלא הסכמתי לשלם את המחיר הזה, לאחר מכן אמרו לי שאני אשלם 50% ועדיין לא הסכמתי, לאחר מכן אמרו שלא ילקח ממני תשלום על "העברת בעלות" וזאת אחרי שטענתי שזה שוד וגזל לאור היום.

במידה ואתה לא רוצה להתקין איתוראן ברכב (או להסירו) אזי חברת הביטוח דורשת ממך להתקין קודנית (ההקלדת קוד לפני הנסיעה) ואני לא רוצה שיקחו\ידביקו\ילכלכו\יזהמו את פנים הרכב בגועל נפש הזה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

גם אני התקנתי עכשיו פוינטר מקס (שזה כמו איתוראן סייב), ברכב חדש.

זה היה או זה או קודנית+כספת+עלוקה.

מה שמצחיק, שהביטוח של היבואן פנה אליי כדי להציע לי לעשות אצלם והם לא דורשים שום מיגון.

בכל מקרה, איתוראן פעיל על רכב כמו ייטי ידני (שלפי מה שאני מבין, גם לא חדש), נשמע לי מוגזם.

גם לא מובן מה טווח המחירים שאמרו לך, אין תעריף אחיד לאיתוראן פעיל?

• תוכן חדש...