Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי הידראוליקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים מקום בארץ (רצוי מרכז או צפון מזרח) שיש שם לימודי תעודה של הידראוליקה?

יש לימודי מכונות אבל זה לא מה שאני מחפש, נטו הידראוליקה - כלי גובה, טרקטורים ושאר כלים חקלאיים/בנייה.

פורסם

אני מבין את הכיוון שלך אבל לא חושב שתמצא את מבוקשך. זה כמו שרופא שיודע מראש שהוא רוצה להיות רופא עיניים ילמד רק רפואת עיניים בלי בסיס ויסודות נוספים. זה לא עובד ככה.

אולי שווה לברר בפנימיית הדסה נעורים האם יש להם מסלול שקשור לתחום הצמ"ה לבוגרים ולא רק לתלמידי תיכון.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש קורס כזה בזוקו שילובים בא.ת בחולון תפנה אליהם.

ניסתי לצרף את האתר שלהם אבל נראה לי שהוא נפרץ כי לא הצלחתי לגשת.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

איתמר, אני מאמין, לפחות מקווה, שאכן יש קורס כזה בנפרד.. אני יודע שלרוב זה קורס קטן בלימודי תואר או תעודה כלשהם אבל אני לא מעוניין לבזבז זמן וכסף על לימודים כאלה כשמה שמעניין אותי בעיקר זה הקורס הנ''ל. (את ה4 שנים שלי כבר עשיתי).

רנו5 - תודה, אני גם אנסה להיכנס מדי פעם לאתר בתקווה שמישהו שם ישים לב שהוא נפל.

בכלל, מי שלמד מכונות/מכונאות או אפילו בניין.. יש לכם חומר ב הידראוליקה? (מצאתי באינטרנט איזה מצגת אחת) אשמח לכל חומר בנושא.

פורסם

אאל"ט למשווק של קאטרפילר בארץ יש מעין קורס שהם מציעים לעובדים שלהם (וכך גם מובטחת לך עבודה אח"כ בתחום) אז שווה לך לבדוק את הכיוון הזה.

אני זוכר שראיתי על הנושא כתבה אבל לא זוכר איפה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לומד מכונות כרגע.. מערכת המודל מושבתת עד מחר, כשהיא תחזור אבדוק לך אם יש שם משהו

תודה, אשמח לכל חומר בנושא

זוקו לא ענו לי ונראה של דף הקורסים אפשר להגיע רק דרך גוגל, נראה שאין דרך להגיע לשם מהאתר ובטח גם אף אחד שם לא יודע מה קורה עם זה.

יש עוד איזה מקומות שמלמדים את הנושא?, רופין אולי או משהו?

פורסם

לרופין יש קורס אוטומציה שכולל בתוכו הידראוליקה.

בזוקו שילובים התקשרת לטלפון הזה? 03-5571403.

לא תמיד הם עונים צריך לנסות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש הרבה חומר ב"מאגר הידע":

http://me2.bgu.co.il/?c_inst=245&name=%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%AA%20%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%94%201

שים לב שיש למעלה תיקיות.

בקישור הבא יש קובץ RAR להורדה עם השם "מכניקת הזורמים כול מה שצריך", בין היתר יש בו מצגת שמסדרת את הכל בראש בצורה טובה, ממליץ בחום:

http://sce.bgu.co.il/me3/?c_inst=7100&name=%D7%9E%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%AA%20%D7%94%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%99%D7%9D

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...