Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו סיפור מרתיח.

לפני כשנה וחצי לקחתי בליסינג פרטי מזדה2.

במעמד חתימת החוזה הוספתי את חבילת ה"אקספרס", כלומר ביטוח חובה-מקיף וטיפולים.

הוסבר לי שהרכב יטופל במסגרת החבילה במוסכים מורשי יבואן.

עבר זמן ואני והרכב התחברנו, המזדה ממש נחמדה וממש רציתי לרכוש אותה בסוף התקופה.

בשנה הראשונה כשהתקשרתי לתאם טיפול הופנתי למוסך מורשה יבואן "תכלת" בראשון לציון.

על אף היותי זכאי לאיסוף והחזרת הרכב ע"י נהג מטעם החברה, בחרתי (עקב כך שרציתי בהמשך לרכוש אותה, ולא הייתי מעוניין שיתייחסו אליה לא יפה במהלך השעות שהיא לא אצלי) לקחת חופש מהעבודה ולקחת אותה למוסך באופן עצמאי.

הנה עברו להם 15K נוספים ונדרשתי לטיפול שני, לקחתי פעם נוספת חופש מהעבודה, תיאמתי טיפול אצל אוויס ולקחתי את המזדה למוסך מורשה יבואן באשדוד. מגיע - אין הזמנה.

מתקשר לאוויס לראות מה המצב, מבקשים מספר פקס - נותן להם.

מגיע פקס עם אישור - למוסך U.M.I.

מתקשר לאוויס לברר את פשר הטעות, שהרי אני שוכר מזדה2 ולא שברולט, והוסבר לי שעקב כך שהם נרכשו ע"י חברת UMI ועל מנת לצמצם עלויות הם החליטו, שמעתה ואילך כל הרכבים שלהם מטופלים אך ורק במוסכי UMI, זאת כמובן ללא כל הודעה מוקדמת וללא שאילה בין אם זה בסדר מבחינתי או לא, שהרי אני בחרתי לשלם להם על חבילה בתמורה לטיפולים במוסכים מורשי יבואן של חברת מזדה!

נסעתי למוסך UMI - שם נאמר לי שהמוסך עמוס ואם אני מעוניין לטפל שם היום, עלי להשאיר את הרכב במוסך לכל היום.

לקחתי את המזדה וטסתי משם.

אז מה היה לנו?

לקוח אחד נאמן שדאג לשבח את אוויס ואת העסקה הנ"ל בכל מקום אפשרי.

למעשה הייתי כ"כ מרוצה מאוויס שדאגתי לרכוש דווקא דרכם את הסנטה פה שלי.

בנוסף, השבוע דודתי רצתה לבצע עסקה זהה לשלי, ואף כבר קיבלתי הצעת מחיר מאוויס לרכבה (שכמובן תוזמן דרך חברה אחרת).

מיותר לציין שבעבור בזבוז הזמן שהם גרמו לי, השינוי החד צדדי מצידם והיחס המזלזל מאוד כלפי זאת תהיה העסקה האחרונה שלי עם חברת אוויס. נשארה לי עוד כשנה עם המזדה שלי, ואת עסקת הליסינג הבאה שלי (ושל דודתי) אעשה בחברה אחרת.

לתשומת ליבכם,

אלי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהם החליטו שכל הרכבים שלהם יהיו ב-UMI לא צריכה לבוא על חשבונך.

הם צריכים להמשיך עם ההתחייבות הנוכחית שלך ואת ההחלטה שלהם לעשות רק עם לקוחות חדשים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זאת הייתה גם הטענה שלי.

התגובה של נציגי אוויס השונים (והרבים) שדיברתי איתם במשך כל היום והייתה זאת גם תשובתו של מנהל קשרי לקוחות בכיר בחברה - אם אני מעוניין לטפל במוסך מורשה של חברת מזדה - שאעשה את זה על חשבוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עם אותה עסקה, לדעתי -

1) אם אתה מעוניין לקנות את הרכב בסוף - עשית את העסקה הלא נכונה.

2) אם עשית את חבילת הטיפולים - את מי מעניין איפה עושים את הטיפול? זה אמור להיות שקוף לך ואתה משלם על זה כל חודש.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני לא מסכים עם איציק וגם לא מבין על מה הכעס, להזכירך (ותקן אותי אם אני טועה), זה האוטו שלהם, לא שלך!

זה שאתה תיכננת כל מיני דברים זה באמת לא העסק שלהם.

אחרי הכל הם שלחו אותך למוסך מרכזי של UMI, לא לאיזה מוסך מדרכה בחצר האחורית של מישהוא שפעם היה המנקה במוסך מדרכה אחר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הם הם מחוייבים לספק לו טיפולים לפי ההסכם במוסך מורשה (ולאו דווקא מורשה יבואן! צריך לבדוק את הרשום בחוזה) אז הם עומדים בקריטריונים של החוזה ומכאן שהכל בסדר. האם פותח השירשור כועס בצדק? אולי ואולי לא. זה כל אחד יחליט לפי שיקול דעתו, אבל יש סיבות אחרות למה לא לבחור דווקא באוויס בשירשור אחר פה בפורום שלא ברור בינתיים מה נסגר והאם יסגר בקרוב.

פורסם (נערך)

בעל פה דובר על מוסכים מורשי יבואן, ולראייה בטיפול הראשון הופנתי לאחד שכזה.

קרה מה שקרה באוויס - שייטרחו ויידעו את הלקוח בשינוי, אני אחליט אם זה מתאים לי או לא ולפי זה אודיע להם אם להמשיך עם חבילת ה"אקספרס" או לא.

בנוסף, האבסורד הוא שאם אני מבטל היום את חבילת האקספרס עלי לשלם קנס של חודשיים!

עריכה אחרונה על ידי Aino
פורסם

לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך.

העובדה שאתה רוצה לרכוש את הרכב בסוף התקופה לא מעלה ומורידה לאוויס מאחר והרכב שלהם.

כמו שכתב בגירה, לא רואה מה זה משנה אם החליפו לך שמן ופילטר שמן במוסך מורשה מזדה או UMI, זה לא שיש לך איזו אקזוטיקה שמחייבת ידע מיוחד.

ורק הערה, קח בחשבון שלמרות שאתה רוצה לרכוש את הרכב, יתכן שלא תוכל אם אויס יחליטו למכור אותה למישהו אחר.

זה רכב שלהם..

היו הרבה מקרים כאלו.

פורסם

בקשר לרכישה, יש סעיף בחוזה לגבי זה.

בנוגע למוסך, ועוד איך תיאמתי עם אוויס את הכניסה למוסך, בבוקר אף התקשרתי פעמיים טרם ההגעה לוודא שיש הזמנה ושלא תהיה פדיחה עם המוסך.

פורסם

באמת שאני לא מבין על מה התרעומת.

רכב שלהם זכותם לטפל בו היכן שיחפצו.

כל עוד זה במוסך מורשה משרד תחבורה.

כולה החלפת פילטר ושמן - לא מדע טילים.

פורסם

תקרא שוב את החוזה שלך.

יש לך קדימות בנוגע לרכישה. לא התחייבות ולא כלום.

אם מישהו באויס יחמוד את הרכב שלך, תשכח ממנו.

ואני מדבר איתך מנסיון של כמה חברים מהעבודה.

פורסם

מבחינת החוק היבש, גם מבחינת היבואן - אין מניעה לטפל במוסכים מחוץ לרשת שלו - כל עוד הם מורשים ע"י משרד התחבורה.

הסיבה שקיבלת זימון למוסך UMI היא בגלל שאוויס ו-UMI הם תחת אתה בעלות, והטיפולים עולים להם פחות.

לעניות דעתי כל עוד מבצעים את הטיפול לפי הוראות היצרן, אין עם זה בעיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...