Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה: חוזר הביתה לאחר יום ארוך ולאחר נהיגה עם כל מיני דביליים מסביבי בכביש, מדליק את המחשב, ושוב הגיעה חשבונית חודשית מ- 012.

אממה? הפעם יש חיוב גדול יותר.

מתקשר לשירות לקוחות, ממתין מעל 10 דקות עד שעונים לי: "אין עמדות פנויות! תשאיר מספר טלפון". אני משאיר והשיחה נותקה.

שולח הודעה לפייסבוק שלהם, חוזר אליי נציג מדיה חברתית.

מסתבר שהם גבו יותר כי... הסתיים המבצע.

"אבל לא הודעתם", אמרתי. "על פי חוק אתם חייבים להודיע".

"הודענו! בישר עם חיוך ענק הנציג שהועבר היטב גם בטלפון. בחשבונית ששלחנו לך שמכילה 6 עמודים בקובץ PDF, תפתח אותה ותעבור לעמוד השלישי. שם, שם יש באותיות הקטנות שורה ממש באמצע המשפט, שאומרת שהמבצע בתוקף עד 5.3".

"זו צורה להודיע?!" שאלתי.

"בטח!" עונה הנציג. "החוק אומר לי להודיע. אז אני מודיע! מבחינתי הודעתי, תעשה מה שאתה רוצה. לא תראה שום זיכוי!".

אז אחלה 012.

"הודעתם" על סיום מבצע. לא בהודעת טקסט לנייד, לא במייל, לא בשיחת טלפון כמו בצורה נורמלית.

"הודעתם" על סיום מבצע בעמוד שלישי של חשבונית של שישה עמודים באותיות קטנות באמצע משפט ביחס לגודל הפונט בעמודה של "סה"כ לתשלום".

כל הכבוד לכם. פעלתם בהתאם להוראת החוק.

אז לקוחות 012 שימו לב לאותיות הקטנות בחשבונית שלכם, הריי לא באמת נזכור מתי בדיוק עשינו את המבצע לפני שנה, או רובנו לפחות.

מצ"ב האותיות הקטנות באמצע החשבונית שלזה הייתי צריך לשים לב.

אולי חוקי אבל גם מסריח, אבל ממש לא תם ונשלם. השירות גרוע, הנציג חסר סבלנות (השיחות מוקלטות).

פניתי גם למשרד התקשורת ולמועצה לצרכנות בין היתר, ע"מ שיבדקו האם יש פה חשש מהטעיה או משהו דומה אחר.

לוח עריכה02.jpg

פורסם

מה אתה רוצה מהם? רשמו לך אפילו בפונט מודגש... לא שמת לב, קורה, לא נורא. גם אני לא שמתי לב ושילמתי חודש אחד 100 שקל. על טעויות משלמים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בגלל זה אני מתעקש על קבלת חשבוניות בדואר. ככה אני ממש פותח אותם ובודק. בנוסף אני מנהל את כל השירותים השונים בגוגל קלנדר שמאפשר גם קבלת תזכורות באסאמאס. ככה אני מנהל את כל המנויים לכל המשפחה בסלולר, בבזק, ביס וכו'

פורסם

האזהרה צריכה להיות מופנית ללקוחות הסלולר בכל החברות.

קרה לי את אותו הדבר בדיוק בגולן טלקום. ובניגוד ל-012, הם אפילו לא שולחים חשבוניות, אלא צריך להכנס לאתר ולהתחבר כדי להגיע לחשבונית.

פורסם (נערך)

אני מאוד מרוצה מ 012. אתר אינטרנט עם שירות עצמי יעיל ונוח (לפני כמה חודשים נכנסתי במקרה לאתר וראיתי שיש תוכנית זולה יותר משלי עם מאפיינים זהים - תוך 3 דקות כבר ביצעתי מעבר בין תוכניות ובחשבונית הבאה כבר היתה מעודכנת התוכנית החדשה), אפשרות לתמיכה בצ׳אט, גלישה סלולארית מהירה.

בנוסף, בפעמיים שהתקשרתי לשירות לקוחות טיפלו לי מהר בבעיה.

ולסיום, לאחרונה באחד החגים הם נתנו מבצע של הגדלת נפח הגלישה לכל לקוחות החברה (כן כן, אפילו ללקוחות קיימים).

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לך לא הודיעו.

מכר שנמצא ב 012 קיבל גם מייל וגם SMS על כך שההטבה שלו עומדת להסתיים ביום X ושהוא יותר ממוזמן להכנס לאתר ולהרשם לחבילה מוזלת מחדש. לא חושב שאפשר לבקש יותר מזה.

מן הסתם, וכמו תמיד, כשמדובר בסלולר (ואפשר לומר שגם באינטרנט ובטלויזיה הרב-ערוצית) - תמיד להיות עם האצבע על הדופק ולבדוק פעם באיזה ככה מה קורה.

פורסם

העברתי תלונות למשרד התקשורת ולמועצה הישראלית לצרכנות, אלה ענו:

"על פניו, מתיאורך עולה כי החברה מפרה את הוראות חוק הגנת הצרכן הנוגעות לעסקה קצובה. על פי הוראות הדין, בית העסק מחויב להודיע לצרכן על סיום המבצע, בתקופה המנויה בדין ובהודעה נפרדת, בנוסף להודעה בחשבונית. הפרה של הסעיף מזכה את הצרכן אף בזכות לתבוע פיצוי לדג' עד סך של 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק בהתאם לסעיף 31א לחוק הגנת הצרכן".

לתבוע?

פורסם

תבע, מה 'כפת לך.

האמת שלא ידעתי שהם מחוייבים להודיע בהודעה נפרדת. מעניין לדעת את זה. כנראה שאני סתם נחמד מדי ולוקח על עצמי את האחריות ולא סומך על החברות האלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הם יוכחיו באותות ובמופתים ששלחו לך הודעה ושאתה התעלמת. אני מנוי שם פרטנר כבר למעלה מ-16 שנים, ופרט למקרה אחד של הדבקת שירות שלא התבקש תמיד הקפידו על קוצו של יוד, גם א לא תמיד היו זולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך הם יוכיחו אם הם לא הודיעו? יזייפו? אז יש שופט שיחליט.

אני את כל ההודעות לנייד וכל המיילים אני שומר ולא מוחק ולא קיבלתי מהם שום דבר. כלום. לא הודיעו בשום צורה.

פורסם

קרה לי המקרה שלך בדיוק,

מחברה שהתחילה בתור הוגנת הם הפכו/הופכים לחברה סלולר חדשה עם DNA ישן,

מעבר בין מסלולים שפעם היה בחינם הפך ל 19.90 בשבוע שעבר והשבוע קפץ ל 25 שח. שיטות ישנות כבר אמרנו?

אותי הדבר שהרגיז זה שגם אני לא ראיתי שהמבצע הסתיים (ונכון שעל טעויות משלמים אבל ההרגשה במקרה הזה שמתאים להם "שתמעד" -לפחות לתקופה, שיטות ישנות כבר אמרנו?(2) ,

והדבר הכי מרגיז זה שהם אומרים שלחנו סמס/התקשרנו 3 חודשים לפני תום המבצע, נשמע טוב,נכון? העניין הוא שהם לא מתקשרים לבעל החשבון אלא למחזיק הקו, ומה אם היא אישה מבוגרת בת 80 שלא מבינה מה רוצים ממנה בכלל וסוגרת, ומה אם מחזיק הקו הוא ילד בן 7, שמתקשר אליו נציג, הוא אמור לשוחח איתו??? הם כאמור לא מבינים מה לא בסדר,או מבינים אבל,

שיטות ישנות....עזבו כבר אמרתי...

פורסם

הם כבר העלו מחיר את מחיר מעבר המסלול מ20 ל25? פאק גם 20 זה מחיר מוגזם לשלם על כלום ביחוד שאני עושה את המעבר בעצמי דרך אתר האינטרנט שלהם בלי עזרת נציג.

• תוכן חדש...