Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך לא הודיעו.

מכר שנמצא ב 012 קיבל גם מייל וגם SMS על כך שההטבה שלו עומדת להסתיים ביום X ושהוא יותר ממוזמן להכנס לאתר ולהרשם לחבילה מוזלת מחדש. לא חושב שאפשר לבקש יותר מזה.

מן הסתם, וכמו תמיד, כשמדובר בסלולר (ואפשר לומר שגם באינטרנט ובטלויזיה הרב-ערוצית) - תמיד להיות עם האצבע על הדופק ולבדוק פעם באיזה ככה מה קורה.

האנשים שמגנים על נותני השירותים הללו, סליחה, אין לי דרך להבין אתכם.

לא מפריע לך שהכל נעשה "נכון" מבחינה משפטית אבל ככ לא נכון מבחינה אנושית?

כנראה שכבר ככ התרגלנו לחיות במדינה פה שלקבל סמס לפני (אבל לכתוב באותיות קטנות) נראה לגיטימי.

חבל.

פורסם

הבנת הנקרא, ירון. הבנת הנקרא.

אני לא מגן פה על אף אחד. רק ציינתי, מנסיון, את תמונת המצב ההפוכה.

כשצריך ויש על מה להתרעם, סחבק מתרעם.

פורסם
האנשים שמגנים על נותני השירותים הללו, סליחה, אין לי דרך להבין אתכם.

לא מפריע לך שהכל נעשה "נכון" מבחינה משפטית אבל ככ לא נכון מבחינה אנושית?

כנראה שכבר ככ התרגלנו לחיות במדינה פה שלקבל סמס לפני (אבל לכתוב באותיות קטנות) נראה לגיטימי.

חבל.

קפיטליזם בשבילך.

אתה יודע מה עוד טוב בזה? שאם לא נראים לך התנאים בחברה אחת, אתה יכול לקום ולעזוב לחברה מתחרה.

חוץ מזה, לא ממש הבנתי מה לא נכון מבחינה אנושית? אדם בוגר, ראה על מה הוא חותם, אף אחד לא החתים אותו בכח או במרמה (ההיפך, תנאי החבילה מוסברים בצורה ברורה מאוד באתר החברה, אלא אם החתים אותו סוכן ששיקר לו, או לא הסביר את כל התנאים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמח לעדכן אתכם שהם התקשרו אליי היום והחליטו לזכות אותי על הפרשי המבצע של 3 שבועות (כמה עשרות שקלים).

בנוסף ביקשתי בירור של הנציג החוצפן שדיבר איתי בהתחלה, ושבעקבותיו בין היתר פניתי למשרד התקשורת ולמועצה לצרכנות.

החוצפה הגדולה שהם טענו בשיחה היום שהם "הודיעו" לי ו"שלחו" לי 2 מסרונים לנייד (?!) בינואר ובפברואר, כמובן שהתעקשתי בטון תקיף שלא קיבלתי כלום. מעניין גם לראות שהנציג החוצפן הראשון איתו דיברתי בכלל טען שהם הודיעו רק בחשבונית.

השארתי את התלונה למשרד התקשורת כמו שהיא, ע"מ שיבדקו למה הם מפרים את החוק ולא שולחים הודעות לנייד בזמן שהם טוענים ששלחו לי.

פורסם

אני לקוח של 012mobile למעלה משנה..

לפני כחודש וחצי שינתי חבילה (סטודנט תפרן עם WiFi בחינם) ל-39ש"ח

הנציגה הציעה שירות מוזיקה בהמתנה בחינם לחודש עם SMS כשנגמר הזמן של החינם.

אממה, בחשבונית האחרונה במייל אני פותח ורואה חיוב יחסי 4ש"ח על המוזיקה,

הודעה כועסת בפייסבוק והזיכוי בדרך.

מרוצה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

טעות שלך. היית צריך לבטל את השירות מיד עם ההתחברות או שינוי המסלול.

כאמור - אני לקוח פרטנר מינואר 1999. בשנים בהן הייתי משדרג את הטלפון בחברה (שיווק מכשירים בשוק החופשי היה מצומצם עד לא קיים והייתי מקבל זיכויים בשדרוג) כל שדרוג היה כרוך בהפעלת שירותים מסוג זה. מיד עם הגעתי הביתה מהחנות הייתי מתקשר לאורנג' ומבטל את כל השירותים המיותרים (שצויינו בהסכם ההתקשרות). למעט מקרה אחד לא היו תקלות, ואם נביא בחשבון שבשיא היו לי 7 קוים בחברה מדובר בהרבה עשרת שנות שימוש.

ד"א - גם בחברות האחרות לא היו לי יותר מדי בעיות מסוג זה, אולי כיון שאני ערני לכל הטריקים הקטנים האלה, אבל למעט פלאפון (שני קוים למשך 2-3 שנים בימים המוקדמים של הסלולר, ועוד קו של אשתי במסגרת העבודה 15 שנה) מדובר בתקופות יחסית קצרות, כך שהניסיון שנצבר היה די מצומצם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רק שאין לך קייס, אתה טועה ומטעה, כ חשבונית שאתה מקבל הן בדואר והן במייל, מצויין בה מועד סיום העסקה.הנה למשל החשבונית האחרונה שלי ב012

Capture.PNG

וזה לא מקרי או לחברה אחת גם בבזק זה ככה , גם בב"ל, גם כשהייתי בגולן טלקום.

ככה אני עוקב אחרי החשבונות שלי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

^

נכון שלא קראת את כל השרשור? כי אם היית קורא היית יודע שהחוק תוקן, והחברות הנ"ל צריכות להודיע בהודעה נפרדת על סיום מבצע בנוסף להודעה בחשבונית (והם לא הודיעו לי).

חוץ מזה היית קורא שכבר קיבלתי את הזיכוי, ואם לא הייתי מקבל הייתי תובע להם את הצורה. אם יש קייס השופט היה מחליט. על פניו יש קייס לפי המועצה לצרכנות.

בפעם האחרונה שתבעתי חברה בע"מ בתביעות קטנות היא שילמה על זה ביוקר - ובכלל לא היה משפט כי כשמנכ"ל בכבודו ובעצמו ראה את הכתב תביעה הוא התקשר לנייד שלי מיד כדי שאבוא למשרד שלו, לסגור את זה בנינו ולקבל צ'ק. חבל שלא ראיתם איך כל המנכ"לים האלה חיים ואיזה משרדים יש להם, אבל זה כבר סיפור לשרשור אחר.

את שיטת מצליח כל החברות הנ"ל יכולות לנסות להפעיל על מישהו אחר - אם חברה כלשהי תרצה איתי מלחמה - היא תקבל מלחמה. מלחמה משפטית כמובן.

וד"א אני לא מקבל חשבוניות בדואר, אבל גם זה יטופל בקרוב.

פורסם

אני לא נתקלתי בבעיה, אולי כיון שאני נוהג לעבור, אפילו ברפרוף, על כל חשבונית שאני מקבל. מצד שני עדיין לא יצא לי להגיע לסוף "מבצע" ב-012 כיון שאני מגלגל את התוכניות בקצב יותר מהיר. בחברות אחרות זכור לי במעומעם שהדבר הודגש מספיק בחשבונית או במכתב המצואף אליה.

סטיו - אולי תוכל להעלות לכאן את המקור שעליו אתה מסתמך לגבי הדרישות מהחברות בעניין הודעה על שינוי התנאים, ברשיון שלהן או בתקנות או כל דרך אחרת בה הרגולטור דורש זאת?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על השרשור שפתחת. בזכותו גיליתי שגם לי עשו את התרגיל, ועוד יותר גרוע - המייל כלל לא הגיע כיון שהמייל שמעודכן ב-012 כבר לא קיים, כך שבאחד החשבונות שילמתי 40 ש"ח נוספים. בשלב זה ביצעתי מעבר תוכנית (במחיר 25 ש"ח), ומחר- מחרתיים, כאשר יהיה לי זמן ואזכור לעשות זאת - אתחיל לברר מה קורה עם החודש הקודם. אם לך יהיו חדשות - בבקשה עדכן.

פורסם
אני מאוד מרוצה מ 012. אתר אינטרנט עם שירות עצמי יעיל ונוח (לפני כמה חודשים נכנסתי במקרה לאתר וראיתי שיש תוכנית זולה יותר משלי עם מאפיינים זהים - תוך 3 דקות כבר ביצעתי מעבר בין תוכניות ובחשבונית הבאה כבר היתה מעודכנת התוכנית החדשה), אפשרות לתמיכה בצ׳אט, גלישה סלולארית מהירה.

בנוסף, בפעמיים שהתקשרתי לשירות לקוחות טיפלו לי מהר בבעיה.

ולסיום, לאחרונה באחד החגים הם נתנו מבצע של הגדלת נפח הגלישה לכל לקוחות החברה (כן כן, אפילו ללקוחות קיימים).

כנ''ל בדיוק

• תוכן חדש...