Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני די מיואש מהרעידות שיש לי בסרק במנוע כל האוטו רועד וזה ממש מעצבן.

החלפתי תושבת מנוע ימנית חדשה למקורית כמובן, עשיתי ניקוי מצערת, החלפתי פלגים לפלטיניום חדשים, החלפתי שמן חדש סינטטי של מוטוכראפט 5w-30 כלום לא עוזר. לא יודע ממה זה נובע.

עכשיו גם שמתי לב שאני נותן גז ומגיע ל-2 -2.5 סל"ד האוטו רועד כמו בסרק (בעמידה כמובן לא בנסיעה).

שאר הסל"דים לא מרגישים את המנוע, גם בנסיעה הכל תקין לא שומעים את המנוע ולא מרגישים אותו בכלל, לא מבין מה הבעיה של המנוע הזה.

הרכב עשה 130000 ק"מ

עוד דבר ששמתי לב שאני מניע את הרכב יש רעידה חזקה וגם שאני מכבה אותו יש רעידה משמעותית.

מה זה עוד יכול להיות?

תודה יוני.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

גיא,

איך אפשר לבדוק את התושבת הזאת ?

יש צורך לפרק משהו ? או שכמו שהתושבת העליונה אפשר לראות ?

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

שלום כאוס, ברכב יש 3 תושבות, את זאת שהחלפת עוד תושבת אחורית שגם אם תראה אותה, אני לא חושב שתבחין בקרעים ותושבת נוספת שנמצאת מתחת למצבר, גם כדי לראות אותה צריך להוציא את המצבר והבית מצבר כדי להגיע אליה. הניוחש שלי שמדובר בתושבת שממקומת מתחת למצבר ומעל הגיר. בעבר היה לי עניין שהרכב היה רועד בסרק והריעודת היו הופכות לבילתי נסבלות במהלך סיבוב שמאלה או ימינה, החלפה של התושבת הזאת פתר לי את העסק.

פורסם

כן אני מרגיש קצת חבטה קטנה לא תמיד.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תוכן חדש...