Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר של 340 ל-2 ליטר טורבו, הרכב יקשט את האולם תצוגה ואולי בסוף שנה יעבור לאיזה מגרש טרייד אין.

מי שלא חובב את המותג יעדיף אינפיניטי 2 ליטר טורבו או קאדילק ats.

מצד שני מחיר נמוך מ-250 אלף ימצב את הרכב מול מתחרה נוספת של מאיר (s60 t5).

מחיר ריאלי לדעתי אמור להיות בין 250 ל-300 אלף שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפחות לפי המבחנים עד כה, הוא עדיפה משמעותית על הQ50 שלא ממש זוכה למחמאות...

אגב, Auto express הבריטי (אחד המגזינים היותר נחשבים) הכתירה אותה כמלכת הקטגוריה כשגברה על הסדרה 3 וC קלאס במבחן השוואתי.

כל זאת בעירבון מוגבל משהו עד שהגרסה ה״הבריטית״ תגיע ותיבחן שם.

בכל אופן נראה שמדובר בעולם אחר לגמרי מהX-Type.

אני התרשמתי ממנה בג׳נבה, אבל לא הייתי ממליץ למי שאמור לשנע נוסעים מאחורה...

פורסם
הרכב הזה לא נופל ברמה של המאזדה 6, פשוט לו יש סמל שמקפיץ את המחיר בכ-100 אלף שקל כנראה.

צודק 100%!

מזדה ויגואר ממש אותו דבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כחלק מפלישתם של יצרני יוקרה לקטגוריות קטנות יותר ויותר, הוצגה יגואר שתתחרה בסדרה 3 ויריבותיה הידועות. זו בהחלט השקה שמעוררת את בלוטות החשק: לראשונה תהיה יגואר "אמיתית" - בלי הגנים של פורד - זמינה לרכישה בכ-200,000-250,000 ש"ח.

בלי הגנים של פורד? מנוע 2 הליטר בנזין על שני הספקיו הוא לא אחר מהאקובוסט של פורד. נכון להיום, סדרת מנועי אינג'ניום החדשה כוללת רק דיזלים

מעבר לסוגיית המחיר הרשמי, שנותרת פתוחה - ומעבר לימי המכירות ולהנחות הפרועות ללקוחות המותג - שאלת עלויות האחזקה תהיה קריטית, כי אין תקציבו של רוכש סדרה 3 כתקציבו של רוכש סדרה 7.

רוצה לאמור, כי בעלות טיפולים, חלפים וביטוח בעייתית, המכונית לא תתרומם, גם אם תעלה 200 אלף ש"ח.

אפרופו מתחרות, C קלאס החדשה והיפה מאוד מאכזבת, סדרה 3 היא BULLSEYE, כתמיד, A4 חדשה נמצאת מעבר לפינה אבל אנחנו כבר יודעים למה לצפות. אז מעבר לגרמניות יש לנו את ATS שהיא נחשקת בעיני לא פחות מסדרה 3(כן, ברצינות), IS300H שהיא חלופה מעניינת למחבקי עצים וחובבי חסכון ו-Q50 שטרם ניסיתי, אבל נראית לי קצת מפוספסת לעומת קודמתה, G37.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מעניין.

למה אתה חושב שהמרצדס מאכזבת?

לדעתי (ואחרי נהיגה בה ובסדרה 3), אם שנייה מתנתקים מעניין התמורה לכסף (מבחינת המנוע), היא המכונית האיכותית, המאוזנת והטובה ביותר מבין אלו שמנית.

פורסם
מעניין.

למה אתה חושב שהמרצדס מאכזבת?

לדעתי (ואחרי נהיגה בה ובסדרה 3), אם שנייה מתנתקים מעניין התמורה לכסף (מבחינת המנוע), היא המכונית האיכותית, המאוזנת והטובה ביותר מבין אלו שמנית.

מספר סיבות לאכזבה, על אף שהעיצוב, בחוץ ובפנים, נהדר;

-תחושה פחות איכותית מהדור הקודם.

-נוחות נסיעה לא מרשימה. מאכזבת במהירויות עיר, לא ממש רגועה במהירויות גבוהות, מה גם שישנם רעשי כביש.

-מושב אחורי קצר ולא נוח, מרווח מאכזב.

-יחידת כח וביצועים נמוכים ביחס למחיר ב-C180.

אישית, מצאתי את סדרה 3 כמכונית טובה ומהנה יותר - וגם כמציעה תמורה עדיפה למחיר. ועל אף שהיא נופלת בכמה נקודות מהבימר, עדיין הייתי מעדיף גם את הקדילאק ATS על פני המרצדס.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הממ.. שמתי לב שבאתר של יגואר כבר הוכנה הקרקע לקראת קליטתה. הרכב עושה שימוש ענף באלומיניום, טוען לכתר בידוד הרעשים הטוב בקטגוריה, מאפשר שליטה באמצעות אפליקציה בסמארטפון על מערכות שונות ברכב ויודע לקרוא תמרורים.

באשר לעלויות אחזקה, אני מצטט מהאתר:

ה- XE היא מהיעילות והמשתלמות בקבוצתה. ערכי העלות תועלת לנהג, מושגים בזכות מרווחי טיפולים ארוכים יותר ומחירי תחזוקה תחרותיים מאי פעם. יוקרה ואמינות, במחירים חסרי תחרות.

עד כמה מדובר בחומר שיווקי או באמירה ברת תוקף עובדתי, נדע בעתיד. נותר רק לקוות לתמחור ריאלי, אם לא על הנייר אז ב"סגירה".

:idea:
פורסם

פלוקסטר, קח לך כלל אצבע: כל מה שאתה קורא באתר היבואן (כל יבואן) זה חומר שיווקי נטו. לפעמים גם נתונים טכניים מעוותים כדי להראות יותר מרשימים (אהממ צריכת דלק).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בטח ״חסרי תחרות״, הם היבואן היחיד

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בטח ״חסרי תחרות״, הם היבואן היחיד

:biglaugh: אם כי הם התכוונו לתחרות בקטגוריה.. האם באופן מסורתי מחירי החלפים ביגואר גבוהים להחריד? למה?

פורסם

אגב, שיקוף הסמארטפון במערכת מצוי גם בסובארו b4 החדשה.

אני מניח שבדורות הבאים של רכבי המנהלים, כבר כולם יהיו מצוידים בזה.

פורסם (נערך)

לא דיברתי על שיקוף.. דיברתי על זה שאתה יכול להניע את הרכב מהסמארטפון שלך כמה דקות לפני שאתה יוצא מהבית ולכוון באמצעותו את המזגן על מקסימום ואת המערכת על תחנת הרדיו האהובה עליך, כך שכל שנותר הוא להיכנס הישר לתא נוסעים מזמין הממתין לבואך בחום ובשאון האורבני של יולי-אוגוסט.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster

• תוכן חדש...