Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מפלישתם של יצרני יוקרה לקטגוריות קטנות יותר ויותר, הוצגה יגואר שתתחרה בסדרה 3 ויריבותיה הידועות. זו בהחלט השקה שמעוררת את בלוטות החשק: לראשונה תהיה יגואר "אמיתית" - בלי הגנים של פורד - זמינה לרכישה בכ-200,000-250,000 ש"ח.

מה להערכתכם צפוי לה עם נחיתתה בארץ? מה תהא מגמת התמחור של חברת 'מאיר' ביחס ליגואר החדשה? האם לכיוון הוולוו S60 מבית, המתומחרת לטובה או לכיוון הבווארית השאננה?

ביקורות טריות שצצות להן אט אט מרעיפות שבחים על הרכב, אם כי חלק לא מבוטל מהן עשוי להיות מוטה בצורה ניכרת בשל מוצאו הבריטי..

:idea:
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לראשונה תהיה יגואר "אמיתית" - בלי הגנים של פורד - זמינה לרכישה בכ-200,000-250,000 ש"ח.

חלומות באספמיה...

פורסם

למה? התמחור של היגואר הגדולות יותר מיישר קו עם התמחור הידידותי יחסית של ב.מ.וו ולא עם המוגזם של מרצדס. אין סיבה שזה לא יהיה כך ביחס לטווח העלות של סדרה 3.

פורסם

גם אני חושב שהתמחור יהיה על הצג הנמוך של הסקאלה.

יגואר חייבת להסתער על השוק אם היא רוצה למכור. קהל לקוחות היוקרה בארץ הוא מאוד שמרני, ואני לא רואה סיבה ממשית לאדם מן היישוב לקנות יגואר ולא סדרה 3 וכדומה. (אגב היגואר הזאת גם לא כ״כ יפה כמו קודמותיה)

לכן יגואר צריכה לעשות מעשה קאדילק, ולמכור ב-10% פחות מהשוק.

אחרי הכל ליגואר יש תדמית גרועה מאוד בארץ (אפילו יותר מקאדילק) בהיבטים של אמינות, סחירות ועמידות.

פורסם

אם היגואר הזו תמכר בטווח המחירים הזה אתם יכולים לקרוא לי שמעון אבוהב. לא פחות מ300K - לדעתי מחיר התחלתי יהיה 320K.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הגזמת, או שאתה לא מעודכן.. ה-XF, מתחרה לסדרה 5, מתחילה ב-400 אלף (בדיוק), אז איך 320 ל-XE? תוריד מאה אלף ש"ח ואז תהיה בסביבה.

פורסם (נערך)
הגזמת, או שאתה לא מעודכן.. ה-XF, מתחרה לסדרה 5, מתחילה ב-400 אלף (בדיוק), אז איך 320 ל-XE? תוריד מאה אלף ש"ח ואז תהיה בסביבה.

אז? ממתי תמחור הגיוני זה משהו מקובל בשוק הישראלי? מה גם שהרכב מיושן ומבוסס על פלטפורמה של פורד. אם כבר, השאלה היא מדוע זה נמכר כ״כ יקר... כשתצא הגרסא החדשה בסוף השנה אז נוכל להשוות. בכל מקרה, אני יוצא מנקודת הנחה שבמאיר ינסו לשווק אותה כאקסטרא-ספורטיבית, ויעמידו אותה (מבחינת מחיר) מול הs3 סדאן.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

משיחה עם איש מכירות ביגואר המחיר ההתחלתי הצפוי הוא החל מ340 ל2 ליטר טורבו, כמובן שהמחיר הוא עדיין לא סופי. מישיבה ברכב בתערוכת ג'נבה המושב האחורי סובל ממקום מצומצם מאוד לרגליים ומאיכות חומרים לא גבוהה שכמו שמצופה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
משיחה עם איש מכירות ביגואר המחיר ההתחלתי הצפוי הוא החל מ340 ל2 ליטר טורבו, כמובן שהמחיר הוא עדיין לא סופי. מישיבה ברכב בתערוכת ג'נבה המושב האחורי סובל ממקום מצומצם מאוד לרגליים ומאיכות חומרים לא גבוהה שכמו שמצופה.

נו, כמו שציפיתי.

מחיר מטורף אבל צפוי לחלוטין .

אין שום סיבה לשלם עליה פרמיום בהשוואה לסדרה 3 לדוגמא, ומצד גם C Class מתומחרת פה גבוהה מדי.

מסכים לגבי המרווח מאחור - צפופה מאוד.

פורסם

אם זה אכן המחיר הם פשוט חולים בראש, ואני לא רואה סיכוי משמעותי שיהיו יותר מכמה בודדות כאלה בכבישים.

אפילו המרצדס המקבילה עולה פחות - ועולה על היגואר הזו (להערכתי - לא נהגתי) בהרבה באיכויותיה.

אין שום סיבה שמישהו יעדיף את היגואר על פני סדרה 3 או המרצדס, ואם הוא רוצה בדווקא להיות שונה - אז יש גם קאדילק בהרבה פחות.

למען השם, אין שום סיבה שמישהו ישלם 340 על רכב כזה כשמחיר היגואר הגדולה יותר הוא 400 לפני הנחה - ובגלל היותה דגם מיושן ולא סחיר היא מן הסתם נמכרת בהרבה פחות.

פורסם

צריך ליפול על הראש בכדי לרכוש את הרכב הנ"ל בתמחור של 320K, הגזמה בלת יתואר פשוט, על מה הם רוצים כאן 320K ? הרכב הזה לא נופל ברמה של המאזדה 6, פשוט לו יש סמל שמקפיץ את המחיר בכ-100 אלף שקל כנראה.

פורסם

באנגליה ה-XE מתומחרת ב-27 אלף ליש"ט, מחיר מקביל לבמוו 320 אוטומטית. אותה במוו עולה כאן 260 אלף שקל וקשה לי מאוד להאמין שהיגואר הזו תעלה משמעותית יותר (אם בכלל יותר). אני חושב שהמחיר הנכון ל-XE יהיה בישראל החל מ-250 אלף. עוד איזה 100K על תוספות וסגרתם עניין :)

להשוואה אפשר לקחת את ה-XJ, שעולה 40 אלף שקל פחות מבמוו סדרה 7 בסיסית. ה-XF אמנם עולה 15 אלף יותר מסדרה 5 בסיסית, אבל משהו אומר לי שהמחיר הזה הוא לפני "הנחת חברים". במיוחד לאור התחלפות הדגם.

הערת שוליים - מת על אנשים שיכולים להשוות רכב שהם לא נהגו עליו לרכב שאף אחד אחר לא נהג עליו. זה חתיכת כישרון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הערת שוליים - מת על אנשים שיכולים להשוות רכב שהם לא נהגו עליו לרכב שאף אחד אחר לא נהג עליו. זה חתיכת כישרון.

אם התכוונת אליי, אז לפחות חצי מהמשפט אינו נכון. נהגתי גם ב-c class, גם בסדרה 3, ויש לי קאדילק cts - כך שאני יכול להעריך גם את איכויות ה-ats.

לגבי היגואר, אמנם לא נהגתי עליה (וגם אין לי חשק או כוונה לנהוג - רכבים בריטיים, כולל לנדרובר, לא עושים לי את זה בכלל) - אבל מביקורות על הדגמים הקודמים אני יכול להסיק כמה דברים. נכון, אלה לא מסקנות מקצועיות, אבל צריך לזכור שגם הרוכש הפוטנציאלי של הרכב הוא לא מקצוען ולא נהג או מתכוון לנהוג בכל אחד מהרכבים הפוטנציאליים - ושהתדמית של יגואר בסעיפי האמינות והאיכות אינה טובה.

פורסם

אם אתה אומר שנהגת על ה-C (וגם על הרשימה המכובדת שאחריה), אני מתנצל ולוקח את דבריי חזרה. הסקתי את זה מהציטוט הזה: (כתבת "לא נהגתי", חשבתי שהתכוונת למרצדס)

אפילו המרצדס המקבילה עולה פחות - ועולה על היגואר הזו (להערכתי - לא נהגתי) בהרבה באיכויותיה.

אני לא הייתי ממהר להספיד את היגואר בכל הנוגע ל"איכויות נהיגה". אם להאמין למה שהם (יגואר) מפרסמים, נראה שהם שמים דגש מאוד משמעותי על הנאה מנהיגה בדור הנוכחי (קרי ה-XE וגם ה-XF שנחשפת בימים אלו ממש) ומתאמצים מאוד להביר את הנקודה הזו. מה אפשר לומר? ימים יגידו ונהיה חכמים יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...