Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

בעל איביזה שנתון 06, זה אומר 9 שנים הרכב עומד בשמש צבע הרכב אדום, האם מומלץ לבצע שלייף סבון?

מהן העלויות הצפויות? האם אפשר לעשות את כל התהליך של השלייף+ווקס לבד וידני בלי שום מכונה והאם אתם מכירים אנשי מקצוע מומלצים שעובדים במחירים שפויים.

הצעות יתקבלו בברכה.

תודה!

11076124_658207530989930_632837724_n.jpg

פורסם

אתה יכול לרכוש לבד נייד 2500 בגרושים, פוליש גס, פוליש עדין לראות כמה סרטונים ביו טיוב ולבצע לבד. השאלה היא לאיזו תוצאה אתה רוצה להגיע? מה המטרה? התמונה לא אומרת יותר מדי...תנסה לצלם יותר מקרוב את הפגמים שאתה רוצה לתקן.

פורסם (נערך)
אתה יכול לרכוש לבד נייד 2500 בגרושים, פוליש גס, פוליש עדין לראות כמה סרטונים ביו טיוב ולבצע לבד. השאלה היא לאיזו תוצאה אתה רוצה להגיע? מה המטרה? התמונה לא אומרת יותר מדי...תנסה לצלם יותר מקרוב את הפגמים שאתה רוצה לתקן.

אין לי מטרה מיוחדת. סתם רוצה שהצבע יראה יפה. להרגשה הטובה. רציתי לעשות פוליש לפני כמה ימים הבחור אמר לי שזה לא יעזור שאני צריך שלייף סבון. יש לי קצת שריטות והצבע של הרכב לא הכי מבריק. אין לי מושג בחומרים אין לי מושג איך לעשות תעבודה. זה נראה לי מסובך לעשות לבד. חשבתי אולי לחסוך קצת בכסף אבל נראה לי שצריך לדעת לפחות תבסיס?

איזה מוצרים אני צריך? כמובן מהטובים ביותר. אם אני עושה לבד אני לא חוסך בכסף, שיהיה לי תמוצרים הכי טובים!

איך הווקס הזה

http://www.ebay.com/itm/Soft99-Fusso-Coat-12th-PTFE-Sealant-Anti-corrosion-Waterproof-for-ALL-Color-Car-/251433235226?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a8a96b31a&rmvSB=true

עריכה אחרונה על ידי avi shalom
פורסם

מי זה אותו בחור שאמר לך שזה לא יעזור אם אפשר לשאול? למה שלא יעזור? תראה את הפרוייקט בחתימה שלי בנוגע להונדה סיויק, לא ביצעתי שלייף סבון וקיבלתי תוצאה מעולה. יש המון פרוייקטים כאן בפורום.

פורסם (נערך)
מי זה אותו בחור שאמר לך שזה לא יעזור אם אפשר לשאול? למה שלא יעזור? תראה את הפרוייקט בחתימה שלי בנוגע להונדה סיויק, לא ביצעתי שלייף סבון וקיבלתי תוצאה מעולה. יש המון פרוייקטים כאן בפורום.

מישהו שאני שוטף תרכב אצלו באופן קבוע. הוא כבר התחיל תעבודה עשה לי תכנף ואמר לי שזה לא ילך וחבל על הכסף שאני צריך ללכת למישהו שיודע לעשות שלייף.

יש שריטות שלא יורדות הוא אמר זה לא יורד בפוליש רק בשלייף.. נראה לי אני צריך ללכת לבעל מקצוע טוב. יש אחד כזה באיזור הצפון?

עריכה אחרונה על ידי avi shalom
פורסם

אם השריטה ממש ממש עמוקה אבל אל בטוח גם ששלייף סבון יעזור. אני לא מכיר בעלי מקצוע בצפון חכה להמלצות, בכל מקרה אני חושב שכדאי שתעלה תמונות של הפגמים מקרוב.

פורסם

דבר ראשון שבעל מקצוע צריך לעשות זה למדוד עובי של הצבע. מה נשאר לו להוריד בלי לדפוק את הצבע לגמרי. אם הוא לא שולף מכשיר ובודק- תתרחק משם.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
דבר ראשון שבעל מקצוע צריך לעשות זה למדוד עובי של הצבע. מה נשאר לו להוריד בלי לדפוק את הצבע לגמרי. אם הוא לא שולף מכשיר ובודק- תתרחק משם.

הייתי בשתיי מקומות ודווקא אחד מהם נחשב לאחד הטובים. הוא לא בדק לי בשום מכשיר הוא רק העביר יד על הרכב.

טוב שאתה אומר להבא אני ידע ישר. תודה על הידע!

פורסם
אם השריטה ממש ממש עמוקה אבל אל בטוח גם ששלייף סבון יעזור. אני לא מכיר בעלי מקצוע בצפון חכה להמלצות, בכל מקרה אני חושב שכדאי שתעלה תמונות של הפגמים מקרוב.

אין פגמים רציניים. אני לא מצפה עכשיו לצבע כללי. רוצה עבודה טובה שאני יראה תשינוי לפניי/אחריי.

תגיד אם אני מוותר על השלייף סבון ועושה רק פוליש ווקס לבד חייב מכונה אני לא יכול לעשות ידני?

פורסם

אתה מתאר מצב של צבע לא טוב, לכן צריך כנראה להוריד הרבה מהלכה, לכן תצתרך מכונה. ומד עובי צבע כדי שתדע כמה לכה נשאר לך "לשחק" איתה (שלא תוריד את הצבע לגמרי בטעות)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אתה מתאר מצב של צבע לא טוב, לכן צריך כנראה להוריד הרבה מהלכה, לכן תצתרך מכונה. ומד עובי צבע כדי שתדע כמה לכה נשאר לך "לשחק" איתה (שלא תוריד את הצבע לגמרי בטעות)

מאיפה אפשר לקנות את כל זה? ומה העלויות של זה?

פורסם

לעשות שלייף סבון בלי מכונת פוליש זה יקח שנים.

אם אתה לא מתכוון לרכוש מכונת פוליש לך לבעל מקצוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...