Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אוטם צבע: http://www.ebay.co.uk/itm/170622903744?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_1380wt_1029

ווקס 3 פעמים בשנה, עדיף אוטם צבע בגלל הקירבה שלך לים.

השאלה האם לבצע ווקס לבד או לתת למישהו אחר (החבר'ה בשטיפה שאני מכיר) לעשות זאת בשבילי.

לגבי אוטם צבע אני אשקול, איך זה נעשה?

קודם ווקס אח"כ אוטם צבע? כל כמה זמן אתה ממליץ והאם לאחר אוטם צבע שטיפת הרכב (כולל סבון לרכב) כל שבועיים היא בסדר ולא מזיקה או מורידה את הווקס או האוטם?

תודה,

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ווקס או אוטם צבע תבצע לבד, אם יש לך את התנאים המתאימים ולא תחת שמש , ולא שהרכב חם הכי טוב בבוקר.

אני שוטף את הרכב עם חומר כמו שלך, ומבצע אוטם צבע פעמיים בשנה , במקרה שלך אתה מתגורר ליד הים הייתי מבצע אוטם צבע שלוש פעמים בשנה.

היום אוטם צבע נותן ברק לרכב כמו ווקס , ולכן הייתי מוותר על ביצוע ווקס.

שטיפה אחת לא מורידה אוטם צבע או ווקס , אלא אחרי הרבה שטיפות, לכן אתה צריך לבצע אוטם צבע / ווקס , שלוש פעמים בשנה.

כל הכיף זה לבצע לבד.

חג שמח ושנה טובה.

פורסם

אלה ג'ינג'ים כמו שכתבו לך ובדרך כלל זה באמת יורד עם ווקס. יש הרבה חולירות באוויר כולל הלחות אצלכם ליד הים, הארובות של חברת חשמל שאלוהים יודע מה יוצא מהן ומזג האוויר בישראל גם לא ממש תורם לעמידות הצבע. אל תחכה שזה יחמיר. היה לי את זה פעם. ירד אחרי טיפול ווקס בתחנת שטיפה. מאז הקפדתי לכסות את הרכב או לחנות במקום מקורה.

פורסם

פלסטלינה תוריד לך את הג'ינג'ים. ׁכמובן שבשימוש נכון עם נוזל לפלסטלינה.

שימוש אחת לכמה חודשים באוטם צבע יקטין את הנזק לצבע של הרכב.

אני יכול להמליץ בחום על 2 אוטמים:

1. ספריי ווקס מעולה של אופטימום:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-OPTIMUM

2. POWER LOCK של MENZERNA

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-Menzerna-PL

בכל מקרה השילוב של שטיפה נכונה, פלסטלינה ואוטם צבע ישמרו לך על הרכב.

***שימוש בפלסטלינה לפני יישום של אוטם צבע הוא שלב חשוב! ללא ניקוי טוב העמידות של האוטם פוחתת***

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
ווקס או אוטם צבע תבצע לבד, אם יש לך את התנאים המתאימים ולא תחת שמש , ולא שהרכב חם הכי טוב בבוקר.

אני שוטף את הרכב עם חומר כמו שלך, ומבצע אוטם צבע פעמיים בשנה , במקרה שלך אתה מתגורר ליד הים הייתי מבצע אוטם צבע שלוש פעמים בשנה.

היום אוטם צבע נותן ברק לרכב כמו ווקס , ולכן הייתי מוותר על ביצוע ווקס.

שטיפה אחת לא מורידה אוטם צבע או ווקס , אלא אחרי הרבה שטיפות, לכן אתה צריך לבצע אוטם צבע / ווקס , שלוש פעמים בשנה.

כל הכיף זה לבצע לבד.

חג שמח ושנה טובה.

כן, לבד זה באמת כיף. אני פעם בשבועיים שוטף את הרכב ידנית.

אני חושב שאנסה ווקס, כמה שראיתי זה לא קשה מידי, מורחים את הווקס מחכים שיתייבש קצת 2-3 דקות ומנגבים עם מגבת מייקרופייבר. ייקח קצת זמן אבל יכול להיות כיף לטפל ברכב ככה.

לאחר מכן אפשר להמשיך לשטוף את הרכב פעם בשבועיים, נכון?

ולאחר מכן, ווקס להמשיך לעשות כל 3-4 חודשים. זה יהיה בסדר וישמור על הרכב אני מאמין, דעתכם?

איזה מוצר הנכם ממליצים? יש הרבה סוגי ווקסים ראיתי. ספריי, משחה ועוד.

חשבתי אולי על הווקס הזה - מה אתם אומרים?

http://www.meguiars.com/en/automotive/products/g18211-ultimate-wax-paste/

אלה ג'ינג'ים כמו שכתבו לך ובדרך כלל זה באמת יורד עם ווקס. יש הרבה חולירות באוויר כולל הלחות אצלכם ליד הים' date=' הארובות של חברת חשמל שאלוהים יודע מה יוצא מהן ומזג האוויר בישראל גם לא ממש תורם לעמידות הצבע. אל תחכה שזה יחמיר. היה לי את זה פעם. ירד אחרי טיפול ווקס בתחנת שטיפה. מאז הקפדתי לכסות את הרכב או לחנות במקום מקורה.[/quote']

היי ג'וני בוי!

אז אם זאת לא חלודה כי שכבר השתכנתי :) וזה אכן יורד עם ווקס אני רגוע. הרכב אצלי כ-4 חודשים אז כנראה הגיע הזמן לעשות לו ווקס. אולי באמת אתחיל פשוט לכסות את הרכב.

שאלה. כאשר אני נוסע והרכב לא מכוסה הוא לאט לאט צובר אבק, לכלוך וכו'. כאשר אני מכסה את הרכב והוא בשמש יוקדת (אבל מכוסה) אין שום סכנה שהלכלוך שהצטבר (שוטף את הרכב פעם בשבועיים, זוכר?) ייפגע ברכב/צבע וישרוט אותו? כי הכיסוי מכסה את הלכלוך על הרכב.

מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. כאשר אני שם או מוריד את הכיסוי או כאשר האבק מתחתיו, לא ישרוט כלום?

תודה אנשים, אתם באמת עוזרים לי מאוד!

פורסם
פלסטלינה תוריד לך את הג'ינג'ים. ׁכמובן שבשימוש נכון עם נוזל לפלסטלינה.

שימוש אחת לכמה חודשים באוטם צבע יקטין את הנזק לצבע של הרכב.

אני יכול להמליץ בחום על 2 אוטמים:

1. ספריי ווקס מעולה של אופטימום:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-OPTIMUM

2. POWER LOCK של MENZERNA

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-Menzerna-PL

בכל מקרה השילוב של שטיפה נכונה, פלסטלינה ואוטם צבע ישמרו לך על הרכב.

***שימוש בפלסטלינה לפני יישום של אוטם צבע הוא שלב חשוב! ללא ניקוי טוב העמידות של האוטם פוחתת***

אוקיי, תודה. עוד משהו לשקול

איך זה עובד בדיוק?

אני אמור לבצע ווקס ומעליו את אחד האוטמים האלה או האוטמים האלה באים במקום הווקס אחת ל-3-4 חודשים?

מה עדיף?

תודה,

פורסם

אנצל קצת את השרשור d300 , אני עובד ומחנה ליד הממגורות בעורף הנמל , אני משתדל לא להחנות קרוב לממגורות אלה יותר ליד אוברסיס, על הרכ. השחור יש המון כתמים לבנים , הוא בן שנה כמעט , נעשה ווקס לפני כמה חודשים , האם פלסטלינה תעזור ? כל יום הרכב צובר כמות של אבק שכבר לא משתלם לע לשטוף אותו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לפי מה שאתה מספר הייתי ניגש לדייטלר, בגלל שהרכב שלך שחור.

אני שם כיסוי מ היום הראשון שהרכב אצלי, גם אתה היית צריך לעשות כך.

פורסם

עכשיו אני טיפונת מבולבל :)

האם ווקס יספיק ויוריד זאת או יש צורך לעשות פלסטלינה?

אם כן, האם זה מסובך ועדיף שבשטיפה יעשו לי זאת (ואפרד מסכום כסף מסויים) או ניתן בקלות לעשות זאת לבד?

חלק אומרים ווקס יוריד, חלק אוומרים יש צורך בפלסטלינה. קצת מבלבל.

תודה,

פורסם

אני לא מבין איך ווקס אמור להוריד כתמים. ווקס הוא מבריק ומגן, הוא לא חומר ניקיון, במיוחד לא נגד משהו ששטיפה עצמה (שהיא חומר ניקיון) לא הורידה.

אני דבר ראשון הייתי מזמין פלסטלינה זולה מ eBay. באנגלית קוראים לזה Clay Bar אתה יכול לבדוק סרטונים של זה ב Youtube.

הפלסטלינה לא הרסנית כמו פוליש ולא "פולשנית".

לאחר ואם הפלסטלינה הורידה את הכתמים - להתמיד עם ווקס שיגן ויאטום את הצבע.

פורסם
אני לא מבין איך ווקס אמור להוריד כתמים. ווקס הוא מבריק ומגן, הוא לא חומר ניקיון, במיוחד לא נגד משהו ששטיפה עצמה (שהיא חומר ניקיון) לא הורידה.

אני דבר ראשון הייתי מזמין פלסטלינה זולה מ eBay. באנגלית קוראים לזה Clay Bar אתה יכול לבדוק סרטונים של זה ב Youtube.

הפלסטלינה לא הרסנית כמו פוליש ולא "פולשנית".

לאחר ואם הפלסטלינה הורידה את הכתמים - להתמיד עם ווקס שיגן ויאטום את הצבע.

תודה רבה על העצה, אני אשקול בכיוון זה.

להתמיד עם ווקס כל 3-4 חודשים ככה, כן?

פורסם

העניין תלוי באיכות הוואקס, איכות ההשמה של הווקס לרכב, והסביבה של הרכב (אם הוא עומד בחוץ, אם הוא ליד הים, אם הוא ליד מפעל, אנערף.)

אם תתעניין קצת, תגלה שזה לא נגמר.

אם יש לך קצת זמן, תראה את הסרטון הזה (כמעט שעה), 2 חבר'ה מחברת פינאקל (אחת הגדולות בארה"ב לטיפול קוסמטי ברכב) הם מציגים שם כלכך הרבה תרסיסים ודרכים לטיפול בצבע, שאתה מבין, שזה בסופו של דבר נהיה אוברקיל (יותר מדי בהגזמה), ואתה לא חייב לבצע את כל מה שהם עושים כדי שהאוטו שלך ייראה נהדר. - מעיבר לזמן שהם משקיעים כל התכשירים האלה יקרים.

בעצם כל מקרה לגופו. תעשה פלסטלינה ווקס ותהיה קשוב לצבע תראה מתי מתחילים כתמים שוב ומהפעם הבאה תדע להקדים את הטיפול.

פלסטלינה היא טיפול לא פולשני בצבע ואם מבצעים אותו כראוי (גם מראים בסרטון) אפשר לבצע ללא חשש מספר פעמים בהתאם לצורך (בניגוד לפוליש).

הנה הסרטון. בהתחלה הם שוטפים ת'רכב ולאחר מכן מראים "דיטיילינג" שזה בעצם הכל - ווקס, פוליש, פלסטלינה, ועוד כמה תכשירים שהם מקדמים של החברה שלהם.

http://www.youtube.com/watch?v=1xpgWnWbWfY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
העניין תלוי באיכות הוואקס, איכות ההשמה של הווקס לרכב, והסביבה של הרכב (אם הוא עומד בחוץ, אם הוא ליד הים, אם הוא ליד מפעל, אנערף.)

אם תתעניין קצת, תגלה שזה לא נגמר.

אם יש לך קצת זמן, תראה את הסרטון הזה (כמעט שעה), 2 חבר'ה מחברת פינאקל (אחת הגדולות בארה"ב לטיפול קוסמטי ברכב) הם מציגים שם כלכך הרבה תרסיסים ודרכים לטיפול בצבע, שאתה מבין, שזה בסופו של דבר נהיה אוברקיל (יותר מדי בהגזמה), ואתה לא חייב לבצע את כל מה שהם עושים כדי שהאוטו שלך ייראה נהדר. - מעיבר לזמן שהם משקיעים כל התכשירים האלה יקרים.

בעצם כל מקרה לגופו. תעשה פלסטלינה ווקס ותהיה קשוב לצבע תראה מתי מתחילים כתמים שוב ומהפעם הבאה תדע להקדים את הטיפול.

פלסטלינה היא טיפול לא פולשני בצבע ואם מבצעים אותו כראוי (גם מראים בסרטון) אפשר לבצע ללא חשש מספר פעמים בהתאם לצורך (בניגוד לפוליש).

הנה הסרטון. בהתחלה הם שוטפים ת'רכב ולאחר מכן מראים "דיטיילינג" שזה בעצם הכל - ווקס, פוליש, פלסטלינה, ועוד כמה תכשירים שהם מקדמים של החברה שלהם.

http://www.youtube.com/watch?v=1xpgWnWbWfY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תודה!

אני אצפה ואקנא בטח :-P

הנקודה עם פלסטלינה שאני חושש לשרוט את הרכב אם לא אעשה זאת כראוי, אתה מבין?

מה עם לנסות ווקס ולראות אם זה ירד או לא? בכל מקרה אני צריך לעשות ווקס לרכב כי כבר עברו 4 חודשים מאז שהוא אצלי.

תודה,

פורסם

אז הנה מה שהחלטתי חברים אחרי התייעצות עמכם וחברים אחרים טובים שלי ביניהם גם דניאל מהפורום.

הזמנתי את המוצרים הבאים:

http://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-ULTIMATE-LIQUID-WAX-Includes-MICROFIBRE-and-APPLICATOR-PAD-G18216-/200809839646?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2ec132fc1e#ht_1227wt_1037

http://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-Smooth-Surface-Clay-Kit-NEW-FOR-2012-from-a-Meguiars-Master-Stockist-/200809461472?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2ec12d36e0#ht_1379wt_1037

השלב הבא יום שלם על הרכב עם שטיפה, ניגוב, פלסטלינה ואז ווקס.

מה דעתכם? יש עתיד?

:-D

תודה לכולם על העזרה, אני באמת מעריך זאת.

חג שמח ושנה טובה!

פורסם

תופעה מוכרת אצל תושבי אשדוד - מקור הנקודות הוא ממפעל קוסמטיקה כלשהו באזה"ת בעיר (בלילות לחים מרגישים גם ריח מוזר באוויר, בטוח שמת לב). פלסטלינה מורידה את הנקודות הללו בוודאות.

• תוכן חדש...