Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחי ברכב כרגע נמצא דאבל דין סיני של טארגט והוא אינו מרוצה ממנו בעיקר בגלל הממשק הלקוי והחוסר תאימות עם כפתורי השליטה המקוריים.(מאמין שגם האיכות תשתפר.)

ממעבר על הפורום נתקלתי בהמלצתו של TOM 22 על הפיוניר 2750 שאחרי חיטוט באינטרנט ראיתי שהוא משווק במחיר סביר בארץ של 1550 ש"ח +-.

מה שלא הבנתי המכשיר מגיע עם כבל למירור לינק או שצריך לקנות אותו בנפרד, והאם יש סיכוי שהמכשיר תואם לשליטה המקורית מההגה שהגיעה באוטו או שיש צורך במתאם, ואם כן איזה מתאם זה בדיוק?

עד כמה שהבנתי, העלות כנראה סה"כ של HU + מתאם במקרה והדאבל דין אינו תואם + התקנה ,מאמירה לאזור ה3000.

במחיר הזה לדעתי , עדיין הפיוניר עדיף על המקורי מהחברה, שעולה בערך גם בסביבות ה3.

פורסם
מה שלא הבנתי המכשיר מגיע עם כבל למירור לינק או שצריך לקנות אותו בנפרד, והאם יש סיכוי שהמכשיר תואם לשליטה המקורית מההגה שהגיעה באוטו או שיש צורך במתאם, ואם כן איזה מתאם זה בדיוק?

עד כמה שהבנתי, העלות כנראה סה"כ של HU + מתאם במקרה והדאבל דין אינו תואם + התקנה ,מאמירה לאזור ה3000.

במחיר הזה לדעתי , עדיין הפיוניר עדיף על המקורי מהחברה, שעולה בערך גם בסביבות ה3.

קראת לי?! :-D

- אני חושב שהכבלים לחיבורי סלולרי נרכשים בנפרד (בדר"כ מצויין בחוברת ההפעלה שניתן למצוא ברשת), אבל הכי בטוח לבדוק מול המשווקים. ובכל אופן, אני מציע לבדוק שהחיבור שאתה מתעתד לעשות אכן עובד עם המכשיר שברשותך.

- הדור הקודם (2650) הגיע עם מתאם מובנה שפעל ע"פ הבנתי עם חלק מהרכבים בשוק (תלוי צורת התקשורת). אני מניח שהמצב דומה גם בדור החדש (ויש התייחסות לכך כנ"ל בחוברת ההוראות). אם לא יעבוד, אזי מתאם לדעתי יכול להירכש מחו"ל בעלות של עד כ-300 ש"ח (לא יודע להגיד בדיוק מה עובד, כי מצאתי מספר אפשרויות).

- אני חושב שאפשר לצאת מזה בנזק כספי קצת נמוך יותר. אבל שווה לבדוק גם מול מתקינים שיש להם נסיון עם הרכב את העלות הכללית ומה בדיוק נדרש.

פורסם

עד כמה שידוע לי לצורך מירור לינק אתה צריך לרכוש מתאם בעלות של כ 550 ש"ח בארץ או 300-350 מחול.

שליטה על מההגה בוואגיות גם מצריכה מתאם , עלויות סדר גודל של 400 ש"ח מחול (פעם אחרונה שבדקתי לפני כשנה).

2017 Type R

פורסם

דווקא ע"פ דף המוצר לא נדרש שום מתאם נוסף עבור המירור-לינק (מה שכן נדרש כנראה בדורות הקודמים) והדבר מובנה במכשיר.

יש רק צורך בכבל מתאים - CD-MU200 עבור מכשירי אנדרואיד (איני יודע להגיד אם זה כבל מיוחד כי חיצונית הוא נראה כמו חיבור USB-MicroUSB רגיל).

לגבי מתאם ההגה - אולי יש גם כאן שיפור בנושא. ולכן הייתי ממליץ לחכות עם רכישה של מתאם חיצוני, עד שידוע בוודאות שזה לא עובד.

פורסם

תודה על התשובה. בעקרון יש רצון לשימוש בוויז והבנתי שהרדיו תומך בה אז המירור לינק כרגע בעדיפות שנייה. אבדוק בקרוב ואחזור לדווח.

• תוכן חדש...