Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש מארצות הברית, אך האתר של לנובו לא עושה משלוחים אל מחוץ לגבולות המדינה.

מכיוון שמעולם לא התנסיתי בזה, ואני זוכר שקראתי כמה שרשורים כאן על חבר'ה שעושים זאת על בסיס קבוע, חשבתי לבוא להתייעץ.

דבר ראשון: מה הפרוצדורה? אני נרשם לאתר כלשהו ומקבל כתובת ואז מזין אותה באתר של לנובו במהלך הרכישה?

איזו חבר'ה מומלצת לשם כך?

כמה צפוי לעלות לי המשלוח? החבילה עצמה עולה באזור ה1300$. כמה ריאלי שהמשלוח יעלה? אין לי מושג איך להעריך את מידות החבילה בשביל להשתמש במחשבון.

האם יש אחריות על החבילה? כמה זמן לוקח לזה להגיע לארץ?

תודה רבה,

גיא

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש שם מחשבים מורכבים כבר. היתרון בהזמנה מהאתר של לנובו הוא יכולת לשנות את המפרט. המחשבים באמאזון שנמצאים בטווח העוצמה של המחשב שבניתי יצאו יקרים יותר ב300 דולר. האם יכול להיות שמחיר המשלוח יתקרב לכך לטווח המחירים הזה?

האם בהזמנה מאמאזון לא צריך להתעסק עם כל המסביב? יש אחריות על החבילה? אולי כדאי לי "להתפשר" קצת על המפרט ולהזמין משם ולחסוך לעצמי את כל כאב הראש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני לא מכיר משלוח מלונובו אבל כן מאמזון.

החבילה כוללת אחריות מלאה מצד אמזון.

אתה משלם מיסים מראש, משלוח וכו'...כל עוד אמזון שולחים את המוצר ארצה.

אם אתה מוצא את מה שאתה רוצה ועם משלוח לארץ באמזון, אז מומלץ.

בארץ אין מחשבים כאלה? המחירים משמעותית יקרים יותר?

פורסם (נערך)

מחיר אצבע למשלוח של לפטופ לארץ הוא 100$ בדואר שליחים כולל ביטוח, צריך להוסיף מעמ על הכל.

הוא מגיע כמובן עם מקלדת אנגלית בלבד.

אתר BUY2USA בסדר למשלוחים.

לא קניתי מלנובו אבל יש לא מעט אתרים שדורשים כרטיס אשראי אמריקאי אז אי אפשר להזמין מהם.

תברר מה קורה עם אחריות בינלאומית.

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

מצטרף להמלצה של SHIPITO.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...