Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מהחברה או ספלאש או סוויפט עם גיר ידני, הבדלי הגודל לא כל כך חשובים לי חשוב לי בידוד רעשים! וסחירות כשאני אמכור את הרכב אחרי 3 שנים, נסעתי על שני הרכבים בדרך עירונית ולא יצא לי להגיע למהירות גבוהה יחסית ולא כל כך הרגשתי הבדלים בנסיעה חוץ מזה שהספלאש הרגישה גבוהה.

הבדלי המחירים בינהם 10000 ש"ח מה נראה לכם כדאי?

פורסם

אכן ההבדלים בנסיעה לא גדולים כולל הבין עירוני.

בגלל שאתה הולך על ידני הייתי ממליץ לך לבחור בספלאש ולא בסוויפט, אלא אם כן תא המטען המצחיק בספלאש מהווה בעיה.

ברור שאנחנו לא יכולים לדעת מה תהיה הסחירות של הרכבים הנ"ל בעתיד אבל לפי ההגיון הפער במחיר ביניהם יצטמק מאוד. חובבי הרכב הידני לא רוכשים את הרכבים הנ"ל בשביל ההנאה, רק המחיר ידבר. הספלאש יהיה זול יותר ולכן סחיר יותר.

פורסם

אם הבחירה היא בין הסוויפט לספלאש, הייתי הולך על הספלאש. לדעתי יש מכוניות יותר טובות בשוק. אישית אני פחות אוהב את סוזוקי.

פורסם

אם אהבת את שניהם קח את הזולה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר זול יותר, גבוהה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבחינת שמירת ערך, הסוויפט הוא הרכב שלפי כתבות בעיתונים הוא הרכב ששומר על ערכו הכי טוב בישראל.

אם תסתכל במחירון אתה תראה שסוויפט שנת 2008 תעלה יותר מ sx4 מאותה השנה, למרות שה sx4 עולה 10k יותר ממנה וגם שומרת על ערכה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אה...

שכחתי לציין שאת הספלאש יש בשפע בחברות הליסינג ואת הסוויפט אין בליסינג, גם זה משנה את מחיר הרכב בעתיד.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אה...

שכחתי לציין שאת הספלאש יש בשפע בחברות הליסינג ואת הסוויפט אין בליסינג, גם זה משנה את מחיר הרכב בעתיד.

מה שאתה אומר נכון לגבי האוטומט. זה לא המקרה

פורסם

זו תהיה טעות לרכוש את הספלאש.

מדובר במכונית מיושנת שמוחלפת בקרוב. בהשוואה ישירה מול הסוויפט ההבדל משמעותי (הספלאש נשענת על הפלטפורמה של האלטו). ההפרש הכספי יתאזן במכירה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

אני אומנם סותר את הודעתי הקודמת. אבל יש משהו בדברי קודמי. יש לסוויפט יתרונות.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

קראתי המון מבחנים שעשו לסוויפט בארץ וגם בחו"ל ובכולם בלי יוצא מן הכלל אומרים שבידוד הרעשים לוקה בחסר, מה שאני לא מבין איך בהונדה סיווק הצ'בק החדשה שנהגתי עליה עשרות פעמים שהיא ממש שקטה בידוד הרעשים במהירות של 100 קמ"ש לדוגמא זהה לסוויפט מבחינת Db על פי אתרים שונים בחו"ל. ההייתי עושה עוד נסיעת מבחן על הסוויפט אבל זה בעייתי מבחינת זמנים נראה לי שיש להם רכב אחד לנסיעת מבחן והם לא הכי סבלנים במכשירי תנועה.

פורסם (נערך)

מדוע לרכוש ספלאש מיושנת עם רגל בקבר ולא 208 ידנית באותו המחיר או פנדה ידנית ב-11 אלף שקל פחות?

לגבי רמת הרעש ועל קצה המזלג, ישנה השפעה מהותית לתדר של מקור הרעש, כך גם למרחק ממקור הרעש (רכב קטן מול גדול) וכו'. זה דומה במידה מסוימת לאפקט הרוח, סביבה בטמפרטורה של 20 מעלות עם רוח במהירות 0 תרגיש אחרת לחלוטין מסביבה בטמפרטורה של 20 מעלות אך עם רוח של 50 קמ"ש.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • תוכן חדש...