Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגעו בי

יניב921
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם את קוראת את הפורום הזה,הוא צריך לז** אותך באותה עוצמה ובאותו מרץ שהוא מז** את השכל.

ידידי,אם המטרה היא לעורר ויכוח פילוסופי בגרוש,זה לא המקום. האוניברסיטאות מחכות לסטודנטים ואני משוכנע שהקורסים לפילוסופיה פתוחים לכל דורש .יש שם כל מיני כוסיות תל אביביות מסובכות להבנה (אבל מגיעות פק"ל עם פיז'ו 206 אוטומטית עם סאנרוף),שתקוותן העיקרית בחיים היא להתחתן עם מישהו עשיר (ביננו...מה כבר עושים עם תואר בפילוסופיה?) שיממן להן טיפול פסיכולוגי.

אם המטרה היא להראות את חוכמתך,סחתיין. קראת אפלטון. זה עבר גם עלי באזור גיל 20,ממש לפני שלב הניטשה. זה עובר לבד אלא אם תיכנס לשלב המקיאווליאני או שתלך ותעשה קורסי מבוא בסוציולוגיה ותלמד השקפות חברתיות.זה מעניין רצח.בהיתי בציצים של המרצה שלי (תיקי) וחלמתי על סקס .אלוהים מת, צר עולמי כעולם נמלה....

HOW DO YOU LIKE THEM APPLES?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

עזבו אתכם שטויות ... הבן אדם במצוקה רצינית .

אז תגיד אחי , מה עם הטחורים , הדביקו לך כבר ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

מצוקה... להראות חוכמה...

חמודים שלי, שלי בשלב זה של חייכם אין לכם מושג מי אני, מה אני, בן כמה אני, מה אני עושה ומה כבר עשיתי בחיים,

אז תורידו הילוך, ותחפשו לכם במפר אחר לקפוץ עליו... :snipersmi

אם אתם כל-כך מבינים בכל ענייני הפילוסופיה - יופי לכם, ואם אתם רוצים לדבר על-זה אין לי בעיה לפתוח כאן וויכוח פילוסופי בכל נושא או עניין, או לשלוח אתכם לפסיכולוגית הקרובה, אם לזה אתם זקוקים (גם אני לא מכיר אתכם...).

אם הבחור ששאל לא מבין מה ההבדל בין פזיזות לאומץ, אז אני חושב ששווה להסביר לו בשורה, ואם אפשר להוסיף איזו הפניה אינטלקטואלית, אני לא רואה מה הבעיה עם זה, אלא אם הפורום הזה מנסה להתדרדר לתת-רמה הכללית ההולכת ומשלטת על הקטנטונת, מה שלא היה נראה לי עד לרגע זה.

שתהיה לכם שבת שלום - אני הלכתי לחדר כושר, להמשיך לקרוא את ספר הפילוסופיה שלי על ההליכון, ובהמשך הערב אטפל גם ב"מצוקה" מהסוג השני; אין לכם מה להיות מודאגים...

פורסם
אז תורידו הילוך, ותחפשו לכם במפר אחר לקפוץ עליו...

אז תגיד שאתה קופץ על במפרים ... עכשיו ברור מאיפה הטחורים ואת הצורך בהדבקה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

rehud, אף אחד לא מנסה להסתלבט עליך (טוב נו...אולי קצת).

זה הכל בגלל שהתחלת לז**ן את השכל על אפלטון בשרשור על תאונה בחניה.

אם תצליח להסביר לי מה הקשר בין מה שכתבת לבין השרשור אני מבטיח למחוק את כל ההודעות האחרונות נגדך....משעשעות ככל שיהיו.

(ד"א, הסברים בה"פ ולא בשרשור הזה שמוטב ויחזור לנושא לשמו הוא נפתח)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שתהיה לכם שבת שלום - אני הלכתי לחדר כושר, להמשיך לקרוא את ספר הפילוסופיה שלי על ההליכון, ובהמשך הערב אטפל גם ב"מצוקה" מהסוג השני; אין לכם מה להיות מודאגים...

1 אתה גדול. אתה ענק. גם מתאמן וגם חכם. אני לא יודע מה איתך, אבל איך לעזאזל אתה מצליח לקרוא על ההליכון? אני שם את הספר שלי על הסטופר ואו שהוא נופל או שאני מקבל סחרחורת. בכל מקרה אני עושה כתמי זעה כשאני מחליף דפים ואני גם שונא לרוץ, במיוחד על ההליכונים. פעם עשיתי את זה יותר כשהיו ליד בחורות (אבל אני מודה...לא קראתי) אבל אני בדרך לחתונה אז כאילו...בשביל מה?

ד"א - יצא לך פעם נאד על הליכון? כשהטוסיק מזיע? נכון זה פאדיחה? אתה קורא אפלטון ,הולך,מתעלם מהטכנו שתמיד שומעים בחדר כושר ואז....בורח לך פלוץ. ואתה במאמץ,אז הוא יוצא חזק ורטוב. אל תגיד לי שזה לא קרה לך.זה קורה לכולם.זה תמיד גם נאד מסריח.יוסוף שחבל על הזמן.גם כשעושים כפיפות ומישהו מצחיק אותך.

איזה קטע רע זה? הא? חוץ מהמדריך אף אחד לא בדיוק צוחק איתך....

אנשים שקוראים אפלטון מפליצים? כשהיתי ילד קראתי את זה הרבה והפלצתי כמו חמור, אבל אני משער שזו בעיה בריאותית שלא קשורה לאינטלקטואליות.בטח משהו שאכלתי.לך תדע.

2 אתה גדול. אתה ענק. גם מתאמן, גם אינטלקטואל וגם מזיין? אין אתה מצליח הכל באותו זמן?

ניסית פעם גם ללעוס מסטיק?

3 מודאגים? אתה גדול! אתה ענק! אתה מרגיש צורך במשפט אחד ליידע אותנו שאתה גדול, ענק, מתאמן, חכם ורב שגל. אני אכן מרחם על המסכנה שקוראת את הפורום וככה מדברים "בשבחיה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...