Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מסכים עם הפיסקה הראשונה של זה שמעלי. מוסטנג יש לכל טינאייג'ר ממוצע בוואלי. לא חסרים על הכביש A3 ובמוו שאני בטוח שאם המוסטנג הייתה מתומחרת במחיר ריאלי של 220 אלף ( ולדעתי גם זה מוגזם) הן היו מציפות את כבישי ארצינו. ממש לא מותג יוקרה.

זה נשמע הגיוני, אבל כמה הורים שפויים יקנו לילד בן ה-18 שלהם מכונית ספורט דו-מושבים עם 310 כ"ס במקום איזו אאודי איכותית, וולוו בטיחותית או מרצדס יוקרתית? גם אם הן היו עולות אותו הדבר?

תגובה לזה שמתחתי: הבעיה היא לא שמתשינים עלינו. הבעיה היא שאנחנו פותחים את הפה ומרווים את צמאוננו. יקר לך? אל תקנה. זה הכל. אני יכול להעיד על עצמי, לא תתפוס אותי מת בתוך סוכנות רכב (אלא אם כן המחיר הוגן כמובן) גם אם יהיו לי את האמצעים. אם יש את האופציה לקנות את אותה מכונית כמשומשת, אני אקנה אותה כמשומשת. אם לא, אני אמתין שנה שנתיים.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

משתינים עלינו בקשת ואנחנו אומרים שזה גשם. היבואן לא מסכן והיבואן לא יפסיד גם אם הוא ימכור מוסטנג ב220 אש"ח ( רבאק זה כולה פורד מוסטנג , בתקופה של בלוס אנג'לס ראיתי יותר מוסטנגים מאשר פיאט פונטו בקריות ) , אבל למה לו לעשות את זה שיש פה הוכחה חיה לכאלה שמחפשים בשבילו צידוקים בשביל להעלות את המחיר.

אאל"ט יש בפייסבוק חברה בשם אורון מוטרוס ונראה לי שרשום שם שייבוא אישי למוסטנג דרכם יעלה בסביבות הסכומים שציינתי. למה יבוא רשמי צריך להיות הרבה יותר יקר?

עריכה: אכן המוסטנג מוצעת שם בקצת פחות מ230K .

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם
זה נשמע הגיוני, אבל כמה הורים שפויים יקנו לילד בן ה-18 שלהם מכונית ספורט דו-מושבים עם 310 כ"ס במקום איזו אאודי איכותית, וולוו בטיחותית או מרצדס יוקרתית? גם אם הן היו עולות אותו הדבר?

אוקיי ,מקבל. אז יהיו פחות ילדים בארץ עם הבהמה הזו אבל אותו סטודנט בן 27 שרוצה קצת להשתעשע יכול היה במדינה מתוקנת להביא אחלה מוסטנג שנת 2010 במחיר שהיום הוא יכול להביא בקושי מאזדה 3 2 ליטר מאותו שנתון.

פורסם

230 זה איכשהו סכום הגיוני. (ואגב, אני לא בטוח שהמחיר הזה מעודכן לדולר הנוכחי)

אבל אתה שוכח את מה שאמרו כאן, שליבואן גדול יש, בנוסף לעלויות הגולמיות, הרבה מאוד הוצאות תקורה.

בהתחשב בכך, 230 זה סכום מינימום שהוא יכול למכור - כמעט בלי רווח - ולפיכך מחיר של 240+ הוא ההגיוני בעיניי למכונית נישה כזו, שבדר"כ שולי הרווח עליה גבוהים מבמכוניות רגילות.

פורסם

מוסטאנג, גוגי, מוסטאנג. אתה לא עוקב :)

אוקיי ,מקבל. אז יהיו פחות ילדים בארץ עם הבהמה הזו אבל אותו סטודנט בן 27 שרוצה קצת להשתעשע יכול היה במדינה מתוקנת להביא אחלה מוסטנג שנת 2010 במחיר שהיום הוא יכול להביא בקושי מאזדה 3 2 ליטר מאותו שנתון.

100 אחוז. אבל כאן חזרנו לנקודה שאנחנו מדינה מסריחה (אמירה שאני שלם איתה בלב שלם) ולא שאיילון מוטורס הם חארות גנבים וחזירים. אתה שוכח שבמדינה כמו ישראל, שבה אנשים מוכנים לשלם עשרות אלפי שקלים יותר על "פוזה" (ע"ע יונדאי ix35 ב-30 אלף ש"ח יותר ממשפחתית רגילה. ובבקשה בוא לא נכנס לשיקולי "יותר נוח לרתום את הילדים" כי זה שיקול משני אצל אחוז מאוד גדול מהרוכשים של המכוניות האלה), לא ממש מפתיע שיסכימו לשלם עשרות אלפי שקלים יותר על מוסטנג מאשר על מאזדה 3 מאותו שנתון (משומש לצורך העניין). הגיוני? לא. הוגן? גם לא ממש. אמיתי? מאוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בעיניי לנישה הזו יש הרבה מאד קונים פוטנציאליים (גולף GTI נמכרת בערך באותו סכום ויש ממנה לא מעט) , שלא לדבר על שוק יד שנייה , חלקים ,שיפורים וסדנאות. פשוט צריך מישהו שירים את הכפפה.

פורסם
מוסטאנג, גוגי, מוסטאנג. אתה לא עוקב :)

100 אחוז. אבל כאן חזרנו לנקודה שאנחנו מדינה מסריחה (אמירה שאני שלם איתה בלב שלם) ולא שאיילון מוטורס הם חארות גנבים וחזירים. אתה שוכח שבמדינה כמו ישראל, שבה אנשים מוכנים לשלם עשרות אלפי שקלים יותר על "פוזה" (ע"ע יונדאי ix35 ב-30 אלף ש"ח יותר ממשפחתית רגילה. ובבקשה בוא לא נכנס לשיקולי "יותר נוח לרתום את הילדים" כי זה שיקול משני אצל אחוז מאוד גדול מהרוכשים של המכוניות האלה), לא ממש מפתיע שיסכימו לשלם עשרות אלפי שקלים יותר על מוסטנג מאשר על מאזדה 3 מאותו שנתון (משומש לצורך העניין). הגיוני? לא. הוגן? גם לא ממש. אמיתי? מאוד.

אם המדינה הייתה סבבה אז מוסטנג הייתה נמכרת כאן בלא יותר מ170K . הבעיה שהיבואנים תופסים טרמפ על ה"אי-סבביות" של המדינה ועוד יותר מנפחים את המחיר. מה שאני טוען זה שגם עם המיסים ההזויים שיש בענף הרכב בישראל היבואנים מתמחרים את הרכבים במחירים הזויים לא פחות.

פורסם

כל מי שמשווה ייבוא אישי לאיילון מוטורס.

אל תשכחו שבמקרים של סוכני ייבוא אישי למיניהם (ולא ייבוא מקביל של איילון) מדובר ברכב משומש שגם גמע כמה קילומטרים.

אם כבר תמחור הזוי של איילון זה 200 אלף לפיוז'ן ההיברידית, בייחוד שקאמרי ירדה ל-195 ואקורד היברידית עולה 200 באלבר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל ההשוואה למה קורה בארה“ב וכמה סטודנטים שם נוסעים על מוסטאנג אינה נכונה.

ראשית יש שם לא מעט מתחרות למוסטנג וזה באופן טבעי מושך את המחיר מטה.

שנית, לא מוסטנג ולא דיזל, שניהם אינם מוצרי צריכה בסיסיים, לא בישראל ולא בחו“ל.

לנפנף בכך שסטודנט אמריקאי יכול להרשות לעצמו מוסטנג בת 4 זה יפה, רק שכחת כמה כאלה בנות 4 הוא יוכל למצוא בארץ האפשרויות לעומת כמה כאלה הוא ימצא בישראל כמשומשת בת 4.

עכשיו בוא ניקח תסריט חלומי, אתה סלבריטי ומחר מתקשר אלייך מנכ“ל איילון מוטורס ונותן לך מתנה מוסטנג.

בעוד 4 שנים אתה תחליט למכור, אתה הולך לבקש מחיר שישקף את מחיר השוק האמריקאי הרווי במכוניות דומות או שתעדיף את מחירון ישראל בו מקסימום יש את הרכב שלך או עוד דגם דומה בודד?

התשובה כמובן ברורה, אז עכשיו אני שואל, אם אתה כאדם פרטי תשאף למקסם את מחיר המכירה, למה אתה כועס על עסק כלכלי שעושה כן?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כי אתה יוצא מנקודת הנחה שלא יהיו הרבה קופצים למוצר ולכן אלה שממש רוצים יסכימו לשלם את העוד 50K ש"ח האלה ואני חושב שאם יתמחרו אותה כמו שמתמחרים גולף GTI יהיה ביקוש אדיר.

פורסם
אם המדינה הייתה סבבה אז מוסטנג הייתה נמכרת כאן בלא יותר מ170K .

אם המדינה היתה סבבה, כל משוחרר מצה"ל היה מקבל בבאקו"ם מוסטנג מתנה + דלקן. אבל היא לא סבבה. המדינה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כל מי שמשווה ייבוא אישי לאיילון מוטורס.

אל תשכחו שבמקרים של סוכני ייבוא אישי למיניהם (ולא ייבוא מקביל של איילון) מדובר ברכב משומש שגם גמע כמה קילומטרים.

אם כבר תמחור הזוי של איילון זה 200 אלף לפיוז'ן ההיברידית, בייחוד שקאמרי ירדה ל-195 ואקורד היברידית עולה 200 באלבר.

ממש לא בהכרח נכון.

ניתן לקנות בייבוא אישי רכב חדש דנדש, שאפילו ברשיון הרכב שלו כתוב "ייבוא אישי - חדש".

ניתן לבדוק את אמיתות הנתון ב-carfax.

להגיד לך שאין קומבינות? -- יש. אבל אם אתה הולך לסוכן אמין ומשלם לו סכום הגון, אין שום סיבה שלא תקבל מה שהבטיחו לך.

פורסם

אני לא מבין מה כולם מתרעמים על המחיר.

כמה מכם הם לקוחות פוטנציאלים לרכב כזה בארץ בכלל?

זה שמוסטנג בארה"ב נפוצה כמו קרולה ליסינג זה לא אומר שבארץ היא צריכה לקבל תמחור כזה.

אני לא מכיר שום מדינה מלבד ארצות הברית שבה המוסטנג נפוצה ממש.

מההתרשמות שלי מהיבואן, נראה לי שהמחיר הרשום הוא המלצה בלבד.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...