Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בביגוד ונעליים, אחוזי הרווח הם מטורפים. זו הסיבה שאנו רואים "מבצעי סוף עונה 30, 50, 70%" בחנויות. והם עדיין לא מפסידים.

בענף הרכב "התרגלנו" למחירים של עד פי שניים ממחירם בחו"ל, ואנו בולעים את הצפרדע כי אין ברירה. אף אחד לרגע, לא ישקיע בתחבורה הציבורית כשהמדינה מרוויחה ממיסים על רכבים, 32 מילארד שקל בשנה!.

תגיד - אחרי שזיהית את כשלי השוק האלה אתה עדיין יושב בבית ולא פותח רשת למכירת ביגוד ונעליים?

ומה דעתך על סוכנות משנה למכירת כלי רכב?

הרי ברמת רווח כזו אתה בוודאי שלא תתקשה לנהל עסק משגשג... :brickwall:

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מן הסתם לא אקנה את הרכב הזה,גם אם הוא היה במחיר יותר שפוי, אבל התגובה למטה מיועדת לאלה שבינינו שכן יקנו את הרכב:

וסליחה! אני חוזר בי. הם לא חזירים, הם מפקיעי מחירים. עכשיו המילה ה"העדינה" יותר מסתדרת איפה שהוא בגולגולת?

בגלל יפי נפש כמו... , שמצדיקים כל רכב כאן, ובכל מחיר, המגמה הנוכחית תישאר ואף תחמיר.

...רק תשאירו כמה מוסטנגים בודדים גם לאחרים, כי אם תקנו הכל מהר מדי, הם עוד יעלו את המחיר.{המחיר הרי שולי גם ככה.}

...ולא לשכוח אחר כך להזמין את האביזרים ב-EBAY, כי בארץ זה יקר מדי.

פורסם
אני מן הסתם לא אקנה את הרכב הזה,גם אם הוא היה במחיר יותר שפוי, אבל התגובה למטה מיועדת לאלה שבינינו שכן יקנו את הרכב:

וסליחה! אני חוזר בי. הם לא חזירים, הם מפקיעי מחירים. עכשיו המילה ה"העדינה" יותר מסתדרת איפה שהוא בגולגולת?

בגלל יפי נפש כמו... , שמצדיקים כל רכב כאן, ובכל מחיר, המגמה הנוכחית תישאר ואף תחמיר.

...רק תשאירו כמה מוסטנגים בודדים גם לאחרים, כי אם תקנו הכל מהר מדי, הם עוד יעלו את המחיר.{המחיר הרי שולי גם ככה.}

...ולא לשכוח אחר כך להזמין את האביזרים ב-EBAY, כי בארץ זה יקר מדי.

תפסיק להתבכיין. מילא זה היה על משהו מוצדק, אבל התלונה שלך מבוססת על שום דבר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תפסיק להתבכיין. מילא זה היה על משהו מוצדק, אבל התלונה שלך מבוססת על שום דבר.

מה? רכב שעולה כבר פי 3 משוויו האמיתי,{ולא לפי תג המחיר שהודבק לו כאן} זה לא היה מוצדק לפתוח שרשור, ושרשורים על חלפים יקרים שנפתחים בלי סוף בפורום, זה כן מוצדק? אז אם ככה באמת שאפשר לנעול...

פורסם (נערך)

שוב - תמיר את מחיר המוסטנג לשקלים ותוסיף 116% ותראה איך המחיר פתאום לא נראה כזה הזוי. הדבר היחידי שמקפיץ את תג המחיר הוא רכיב המס ולא הרצון של איילון לרווח. ההפרש עומד על 40000~ שקל, וכשמוסיפים אגרה, מע״מ ואת העובדה שהם לא יכולים לקנות ישירות מפורד ההפרש קטן עוד יותר.

אה, ובמקרה שלא שמעת - ״קנס זיהום״ עלה לאחרונה והקפיץ מחירים של לא מעט רכבים.

הבעיה במחירי הרכב בארץ היא קודם כל המיסוי ואחר כך התמחור. אפשר לדרוש שינוי של המיסוי, אבל מדובר בסכומים עצומים שאי אפשר ״להחליק״ והם יחזרו אליך דרך מקומות אחרים. תאר לך שהמיסוי ירד ב50%, אבל מהיום תשלם 50 שקל על כל ליטר דלק או שהמע״מ יזנק ל30%. אם אתה מעוניין לקנות רכב חדש אתה צריך להשלים עם המציאות בה המדינה דופקת אותך ברכישה והליסינג דופק אותך במכירה (וזה מתאפשר כמובן בגלל המדינה).

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

KEYSER, אוהההו! איך לא חשבתי על זה? ואיך אתה יודע בדיוק כמה האוטו עולה להם? כי לי נאמר ע"י המשפחה שמתגוררת שם, שמחיר דילר הוא 23800$ על בסיס 5 רכבים.

כנראה שטעיתי בחישוב... סתם התמרמרתי על שר התחבורע, ועל איילון. טעיתי בניסוחים. המחיר מוצדק מאוד, זו אפילו הזדמנות שלא תחזור על עצמה.{מבצע של פעם בשנה, אמרתי כבר?}. שכנעת אותי, מחר אני תופס את הטיסה הראשונה בבוקר, ומגיע לסוכנות כדי להזמין.

לילה טוב.

פורסם
של מוצרי יוקרה לעשירון העליון?!

לא!

גם לא איכפת לי כמה עולה חליפה של ארמאני או ג'ינס של דיזל.

י

.

סתם תיקון קטן, מוסטנג זה לא מוצר יוקרה של עשירון עליון. עשירון עליון בארץ, שאני שייך אליו, ברף התחתון שלו ברוטו של 29-33 לבני זוג לא ממש סוחב בתור מישהו שיכול לקנות אוטו בכמעט 300 אלף. אחרי שמסיימים מס הכנסה וביטוח לאומי ומס בריאות לאנוס אותך אתה נשאר עם 18-20 בלחץ. לא בדיוק משכורות שמאפשרות קנייה של מכוניות כאלה.

פורסם

המחירים גבוהים לא בגלל הצדקה, משום שעם הצדקה לא הולכים למכולת. דהיינו, אתה יכול להצדיק כל רכב עד מחר, אבל אם לא תקנה היבואן יוריד מחירים. מכך, די פשוט להקיש שהמחירים נשארים גבוהים משום שיש קונים, ולא כי בקארספורום חושבים שהמחיר הגיוני. הרבה אנשים קונים רכבים חדשים, ובגלל זה אין ליבואן אינטרס להוריד מחירים. זה לא כזה קשה להבנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בביגוד ונעליים, אחוזי הרווח הם מטורפים.

גם אחוזי הפחת על מלאי, הוצאות השיווק והתקורות.

לא בודקים רווחיות לפי רווח גולמי, במקרה הזה.

סתם תיקון קטן, מוסטנג זה לא מוצר יוקרה של עשירון עליון. עשירון עליון בארץ, שאני שייך אליו,

זה לא קשור לתמחור של איילון, ולא לשרשור הזה, אלא למחירי רכבים בארץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא יודע ולא מעניין אותי, מה הרווח הגולמי של היבואן.

הכותרת היתה צריכה להיות: "ייבוא מקביל מאפשר לקהל לקנות מכוניות שלא זמינות מהיבואן הרשמי, אם כי במחיר גבוה".

פורסם

זה לא קשור לתמחור של איילון, ולא לשרשור הזה, אלא למחירי רכבים בארץ.

אין בעיה רק תדייק. הלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי רכב כזה, אבל עשירון עליון בארץ מורכב ברובו מאנשים שלא ממש יכולים להרשות לעצמם רכבים מעל מאזדה 3 או ספורטאז' וגם אז נחנקים ומעדיפים משומשות.

פורסם
אין בעיה רק תדייק. הלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי רכב כזה, אבל עשירון עליון בארץ מורכב ברובו מאנשים שלא ממש יכולים להרשות לעצמם רכבים מעל מאזדה 3 או ספורטאז' וגם אז נחנקים ומעדיפים משומשות.

עם 20 אלף נטו אתה יכול להרשות לעצמך הרבה יותר מספורטז' או מאזדה 3 , הכל תלוי איך אתה מנהל את החיים שלך מעבר לעניין המכונית. אם אתה נוסע 3 פעמים בשנה לחופשות סקי ואוכל במסעדות אז כן, רכב במעל 200K יהיה קשה להשגה אבל תשים את עניין המכונית בראש סדר העדיפויות שלך תוכל גם תוכל.

פורסם

אני לא כתבתי אחרת, אז במה לדייק?

ברמת התמחור של רכבים בארץ, שפחות קשורה לתחרות בשוק הרכב ויותר קשורה למיסוי, מוסטנג זה רכב לעשירים. זה לא קשור לתמחור של איילון מוטורס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...