Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לא יודע אם זו בדיחה חדשה, כי עדיין לא ה-1 באפריל. אבל כן חברים יקרים, לפי אתר WHEEL, איילון מייבא את הרכב במחיר הסופר לא שפוי של 280000 שקל{לפני אגרות ו"תוספות מקומיות"}. לרכב שעולה לצרכן {באותה גרסה בחו"ל}, 26000$.

New 2015 Ford Mustang V6

עכשיו ה"החכמים" שבינינו ייקחו מחשבון, ויוסיפו כל דבר אפשרי, כלומר כל סוג של מיסים אפשריים העולה על דעתכם, ויינסו "להצדיק" את המחיר כאן בארץ. אני כבר חישבתי, ויש 2 מסקנות אפשריות:

1}-ניסיון להתעשרות מהירה על חשבון כמה פראיירים בודדים.

2}-חזירות לשמה.

יש לזכור שהיבואן בארץ אינו קונה את הרכב במחיר של "לקוח רגיל", אלה בפחות.

לפי כבוד השר, הייבוא המקביל משתלם. השאלה למי?

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

26000$ זה 104000 שקל. תוסיף 116% אחוז מס ותגיע ל230~. אל תשכח שבניגוד ל׳דלק׳ הם לא יכולים לקנות ישירות מפורד, כי ׳דלק׳ רצו להתבכיין שעומד להיכנס יבואן חדש ופורד ״חסמו״ את איילון.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
26000$ זה 104000 שקל. תוסיף 116% אחוז מס ותגיע ל230~. אל תשכח שבניגוד ל׳דלק׳ הם לא יכולים לקנות ישירות מפורד, כי ׳דלק׳ רצו להתבכיין שעומד להיכנס יבואן חדש ופורד ״חסמו״ את איילון.

אל תסתכל על זה ככה כי שוב, אתה לא יודע בכמה איילון קונים את המוסטנג הזאת מהיצרן.

בוא נגיד שהשוואה היותר נכונה תהיה מול הקאמרי החדשה, שבארצות הברית גם נמכרת ב26 אלף דולר, ובארץ אותה גרסא תימכר ב-195 אלף שקל.

אכן ניראה כמו ניסיון לעשות קופה

פורסם

"אכן ניראה כמו ניסיון לעשות קופה"

למרבה האירוניה, עוד נשמע סיפורים, כמו:"כל המכוניות נמכרו" וגם "זמני המתנה ארוכים", עוד כאלה.

כל הכבוד לשר התחבורה. התוכנית שלו מצליחה "פלאיים". {רק בכיוון ההפוך}. עושק המחירים נמשך, המדינה מרוויחה מהמיסים, היבואן מגלגל את ה-25%{לפחות}, והפראיירים עומדים בתור.

והעיקר שכולם מחייכים בדרך אל הבנק.

פורסם

לטענתך המחיר צריך להיות 230K?

אני מניח שעל המחיר 280K אפשר להתמקח, כך שהמחיר בסופי הוא לא כל כך רחוק מהמחיר המצופה.

היבוא המקביל הביא לארץ דגמים שהיבואן הרשמי לא דמיין להביא, אז לפחות על זה מגיע להם פרגון.

מכירת רכב בכמויות קטנות לא תמיד משתלמת כלכלית. מדובר בכלי עבודה, הכשרת עובדים, תשתיות וח"ח. הרכב בארה"ב נמכר בכמויות גדולות כך שכל העלויות האלו מתחלקות וזו הסיבה שהיבואן המקבלי חייב "לגזור" קופון כדי לממן את העלויות האלו.

אני חושב שבמקרה הנ"ל המונח "חזירות" הוא לא יותר מדמגוגיה בגרוש.

גילוי נאות - אין לי דבר וחצי דבר עם יבואני הרכב, אבל יש לי דבר או שתיים עם אנשים שיש להם יד קלה על המקלדת שמשמיצים ללא סיבה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

באמת? קודם כל המחיר 280K הוא לא סופי. שכחת לציין שיש אגרות, קודנים, מרימים, חיישנים ואיטוראנים. ואז זה מתקרב כבר ל-285K.

הדוגמה שנתתי של ה-26000$ היא של דילר יקרן דווקא מקליפורניה. ניתן לקנות שם אם מתאמצים, גם ב-24000$.

היבואן קונה אותם כאן ישירות מהדילר בחו"ל עם הנחה כמותית, אומנם קטנה מאוד של 1000$ נניח? ואז המילה "לגזור קופון" הופכת למוחשית יותר.

אל תשכח את עניין האחריות שהיא שנתיים בלבד בנוסף לכל אלה. ועל מה צריך לפרגן להם בדיוק? על זה שהם מכרו פיאסטות מייבוא מקביל, עם שנתיים אחריות בכמעט אותו מחיר כמו "דלק"?

כשאמרת "כמויות קטנות", אני בטוח שהתכוונת לזה שבמחיר הלא מציאותי של 285K , אלה יהיו הכמויות...אם בכלל.

פורסם

פות"ש .

אתה יודע שאתה יכול לייבא לבד מוסטנג מקליפורניה נכון?

אה שכחתי הרבה יותר קל לצעוק "קופון" "חזירים" ועוד פניני לשון.

פשוט סוציאליסטיות פרימיטיבית במיטבה.

פורסם

קודן, אגרות וחיישנים... תגיד אתה רציני? מה קשור, היבואן אשם שחברות הביטוח מחייבות קודן?

זכרון קצר יש לך, מה לגבי דגמי ה RS של הפיאסטה והפוקוס שדלק לא מביאים?

ואם היו מוכרים מוסטנג ב 230K אנשים היו עומדים בתור?

עזוב אתה סתם משמיץ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש אלטרנטיבות... תביא לבד מי עוצר אותך חוץ מהבירוקרטיה המזו###נת של משרד התחבורע?

רוצים להתבכיין, תתבכיינו על המיסים שקורעים אותכם, על התקנות המזורגגות והויה דלרוזה של יבוא רכב לארץ.

פורסם
פות"ש .

אתה יודע שאתה יכול לייבא לבד מוסטנג מקליפורניה נכון?

אה שכחתי הרבה יותר קל לצעוק "קופון" "חזירים" ועוד פניני לשון.

פשוט סוציאליסטיות פרימיטיבית במיטבה.

חבל שהמציאות מובילה אותנו אוטומטית לחפש אלטרנטיבות של יבוא אישי והזמנה מחו"ל. מדינה לתפארת - יש פה הכל, אבל נקנה הכל מחו"ל.

וכן, העובדה שאתה מציע להזמין מחו"ל מוכיחה שמדובר בחזירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...