Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם טיול מאורגן עולה יותר מאשר טיול פרטי. מי שיודע ורוצה להתעסק עם כל הניירת והבירוקרטיה שיביא בעצמו ויחסוך אבל יש כאלה שזה גדול עליהם או שאין להם זמן וחשק להתעסק עם זה ומעדיפים לשלם יותר. ברגע שמישהו מציע שרות זכותו לבקש כמה שבא לו. זה לא מונופול היבוא האישי ולא צריכים להיות תלויים באף אחד.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המחיר הוא לא סביר, נקודה. לפני עליית הדולר מחיר של 170K היה הגיוני עם רווח לא רע ליבואן שהיה פשוט שובר את השוק. עכשיו אין לי חשק לחישובים, אבל אני מניח שעם רמת הדולר הנוכחית 210K הוא סביב המחיר הסביר. כנראה שהם לא מעוניינים להביא הרבה רכבים (ז"א לעבוד), אחרת קשה להסביר את התמחור הזה. אז יעשו 90K על רכב אחד בסבבה, גם למכור רכב אחד ברבעון יהיה טוב. עד שיש יבואן מקביל, גם הוא על הפנים.

מה זה מחיר לפני עליית הדולר? עכשיו הדולר 4, אז זה המחיר. למה שלא תגיד לפני ירידת הדולר שהיה כמעט 5, אז המחיר עכשיו ממש מציאה.

וגם אז, תסביר לי איך מחיר של 24000(לפי מה שכתב יוסי שדילר קונה בו את הרכב בארה"ב) ומשלוח יעלה לך 2500 דולר לפחות,

תוסיף מיסים ואגרות, ועוד בלי כל רווח, ואפילו לפי שער של 3.5 שקל לדולר, אתה מגיע ל 200 אלף שקל. אז להגיד 170 זה הגיוני,

זה קצת לה לה לנד. אולי 150 יותר מתאים? אולי בכלל 120? אז הוא שובר את כל היבואנים במדינה...

פורסם (נערך)

כי כשיצא הדגם הדולר היה 3.4. קודם כל צודק, החישוב ההוא לא היה עבור איילון אלא דלק שהם מקבלים מחירי רצפה על הרכבים מהיצרן, המשלוח גם היה עולה להם הרבה פחות פר רכב. הם הבטיחו בזמנו להביא את הרכב. אז אני מקבל את הטענה שלך, מודה בטעות ומתקן לאיזור ה-230-240K את המחיר המעודכן שהיה סביר עכשיו לאיילון.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
KEYSER, אוהההו! איך לא חשבתי על זה? ואיך אתה יודע בדיוק כמה האוטו עולה להם? כי לי נאמר ע"י המשפחה שמתגוררת שם, שמחיר דילר הוא 23800$ על בסיס 5 רכבים.

כנראה שטעיתי בחישוב... סתם התמרמרתי על שר התחבורע, ועל איילון. טעיתי בניסוחים. המחיר מוצדק מאוד, זו אפילו הזדמנות שלא תחזור על עצמה.{מבצע של פעם בשנה, אמרתי כבר?}. שכנעת אותי, מחר אני תופס את הטיסה הראשונה בבוקר, ומגיע לסוכנות כדי להזמין.

לילה טוב.

אאל"ט נחסמה בפני איילון האפשרות לקנות מדילרים (תחפש סיפור איילון ודלק מוטורס והתלונה לפורד העולמית)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אהלן חבר'ה... תרשו לי לספר לכם את הסיפור שלי מהצד של אחד שממש בימים האלו מבצע רכישה של מוסטנג.

קודם כל, ספציפית אני מתכוון לקנות מוסטנג GT 2014, פחות מתחבר לעיצוב של 2015.

בטלפון שהרמתי לאיילון (יש להם כמה 2014...) הנציג לא רצה להגיד לי את המחירים טלפונית, הוא רק אמר לי שV6 עולה בסביבות 280, וGT תעלה למעלה מ300,000 ש"ח.

מגוחך למדי, בהתחשב בעובדה שV6 עם מיילז' אפסי של כמה מאות - 2000 מייל אפשר לקנות ב22-24 אלף דולר, ואם אני אגדיל להשקיע סכום של 25 בדגם V6, אני יכול להביא את המאובזר ביותר, קבריולט פרימיום.

לגביי GT, המחיר ההתחלתי שלהם הוא 23,000 דולר לדגם עם מיילז' גבוה יחסית, ובאיזור ה30-32 לדגמי פרימיום עם המון תוספות. הממוצע של GT איכותי עם מיילז' נמוך נע באיזור ה26-28 אלף דולר!

עכשיו לשקלים, ייבוא של מוסטנג שעולה 25 אלף דולר, נכון לעכשיו, יוצא כ220-230 אלף ש"ח, כולל תשלום לחברת שילוח שתביא את הרכב לישראל. (יושופ, לצורך העניין)

במידה ומדובר בGT מאובזרת במיוחד שעולה 30 אלף דולר, המחיר הוא 260-270 אלף ש"ח.

איזה סיבה שבעולם יש למישהו עם הגיון בריא לקנות מאיילון מוטורוס מוסטנג GT בסכום שגבוה ב50-60 אלף שקל מהמחיר של ייבוא אישי?

זאת הגזמה, במיוחד לאור העובדה שביום ששמעתי על כך שתהיה חברת ייבוא מקביל שמתיימרת להיות זולה יותר, ציפיתי לקבל תמחור על הרכב הזה בצורה הגיונית, שתתחשב בעובדה שכיבואן מסודר, הם יכולים להביא את הרכב בעלויות מוזלות יותר.

לצערי התבדתי.

בשיחת טלפון עם חברת פורד בישראל, הם אמרו לי שיש סיכוי גדול מאוד שהחל מסוף השנה יתחילו לייבא מוסטנג לישראל בצורה סדירה. למי שמעוניין בדגמי 2015, כנראה ששווה לחכות שהמהלך הזה יקרה ותהיה פה איזשהי תחרות, למרות שגם אז לדעתי יהיה זול משמעותית לעשות ייבוא אישי.

פורסם
אהלן חבר'ה... תרשו לי לספר לכם את הסיפור שלי מהצד של אחד שממש בימים האלו מבצע רכישה של מוסטנג.

בטלפון שהרמתי לאיילון (יש להם כמה 2014...) הנציג לא רצה להגיד לי את המחירים טלפונית, הוא רק אמר לי שV6 עולה בסביבות 280, וGT תעלה למעלה מ300,000 ש"ח.

מגוחך למדי, בהתחשב בעובדה שV6 עם מיילז' אפסי של כמה מאות - 2000 מייל אפשר לקנות ב22-24 אלף דולר, ואם אני אגדיל להשקיע סכום של 25 בדגם V6, אני יכול להביא את המאובזר ביותר, קבריולט פרימיום.

לגביי GT, המחיר ההתחלתי שלהם הוא 23,000 דולר לדגם עם מיילז' גבוה יחסית, ובאיזור ה30-32 לדגמי פרימיום עם המון תוספות. הממוצע של GT איכותי עם מיילז' נמוך נע באיזור ה26-28 אלף דולר!

עכשיו לשקלים, ייבוא של מוסטנג שעולה 25 אלף דולר, נכון לעכשיו, יוצא כ220-230 אלף ש"ח, כולל תשלום לחברת שילוח שתביא את הרכב לישראל. (יושופ, לצורך העניין)

איזה סיבה שבעולם יש למישהו עם הגיון בריא לקנות מאיילון מוטורוס מוסטנג GT בסכום שגבוה ב50-60 אלף שקל מהמחיר של ייבוא אישי?

זאת הגזמה, במיוחד לאור העובדה שביום ששמעתי על כך שתהיה חברת ייבוא מקביל שמתיימרת להיות זולה יותר, ציפיתי לקבל תמחור על הרכב הזה בצורה הגיונית, שתתחשב בעובדה שכיבואן מסודר, הם יכולים להביא את הרכב בעלויות מוזלות יותר.

לצערי התבדתי.

בשיחת טלפון עם חברת פורד בישראל, הם אמרו לי שיש סיכוי גדול מאוד שהחל מסוף השנה יתחילו לייבא מוסטנג לישראל בצורה סדירה. למי שמעוניין בדגמי 2015, כנראה ששווה לחכות שהמהלך הזה יקרה ותהיה פה איזשהי תחרות, למרות שגם אז לדעתי יהיה זול משמעותית לעשות ייבוא אישי.

​זה בדיוק מה שחשבתי. תודה רבה.

פורסם

1. תשווה תפוחים לתפוחים רכב חדש מול משומש אשר ערכו יורד ב 10-15% ברגע העליה לכביש.

2. במידה ותזדקק להפעלת אחריות, תצטרך לשלם על התיקון מכספיך ולחכות להחזר כספי

3. דגמים יחודיים - יתכן ולא יהיו חלקים זמינים.

4. גם ליבוא אישי יש עלויות וזה גם זמן ששוה כסף.

5. המחיר שקיבלת בטלפון הוא לא סופי וגם לא קרוב להיות, תבוא עם פנקס צ'קים וידברו איתך אחרת...

תוציא את העיין שלך מהחור של הגרוש ותראה שההפרש הרבה יותר קטן.

שכל אחד יעשה את החשבון שלו אבל ההשוואה שלך פשוט לא הוגנת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לצערי התבדתי.

רק שאתה משווה רכב משומש לרכב חדש...

אל תתלהב ממה שדלק מספרים, אין להם כרגע שום כוונה להביא את המוסטנג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
1. תשווה תפוחים לתפוחים רכב חדש מול משומש אשר ערכו יורד ב 10-15% ברגע העליה לכביש.

2. במידה ותזדקק להפעלת אחריות, תצטרך לשלם על התיקון מכספיך ולחכות להחזר כספי

3. דגמים יחודיים - יתכן ולא יהיו חלקים זמינים.

4. גם ליבוא אישי יש עלויות וזה גם זמן ששוה כסף.

5. המחיר שקיבלת בטלפון הוא לא סופי וגם לא קרוב להיות, תבוא עם פנקס צ'קים וידברו איתך אחרת...

תוציא את העיין שלך מהחור של הגרוש ותראה שההפרש הרבה יותר קטן.

שכל אחד יעשה את החשבון שלו אבל ההשוואה שלך פשוט לא הוגנת.

1. מחיר התחלתי של מוסטנג V6 2015 חדשה הוא 23,800$, כך שהמחיר שכתבתי - 25 אלף, ריאלי לחלוטין גם לגביי מוסטנג חדשה.

המחיר ההתחלתי של GT 2015 חדשה הוא 32,300$, כך ששוב > המחיר שכתבתי לדגם 2014 היה קרוב למדי...

2. משיחה שלי עם פורד ישראל, האחריות על הרכב תקפה גם בישראל, כך שחברת פורד ככל הנראה תיתן לי שירות במידה ואצטרך. נקווה שלא :)

3. מי שקונה דגם יחודי מודע לנושא, גם במידה ויהיה פה שיווק סדיר של מוסטנג לא יהיה פיתרון נוח לדגמים יחודיים כדוגמת ROUSH וכדו'...

4. כמו שציינתי, עלויות הייבוא האישי זולות יותר בכל אספקט שבדקתי. ואני די בטוח שאם תזמין מאיילון מוטורוס מוסטנג, ותבקש שזה יהיה דגם GT פרימיום עם תוספת חבילת TRACK PACK בצבע כתום, עם מושבי עור שחורים עם פס לבן באמצע וג'אנט פרימיום 19' בצבע שחור > כנראה שייקח להם לא פחות זמן להביא לך את הדגם. ייבוא אישי אפילו יכול להיות מהיר יותר במקרה כזה.

5. נניח והמחיר לדגם GT הוא 320 אלף אצל איילון מוטורוס, וכשאגיע אליהם הם יורידו ל300,000, עדיין אני מביא דגם מאובזר הרבה יותר ב250,000..... ובתאכלס, אתה חושב שהם יורידו לי 20,000 ש"ח מהסכום שהם דורשים? אם כן, הם טיפשים שהם ישר נותנים סכום כל כך גבוה, כי זה מרתיע אנשים כמוני לעשות עסקה איתם.

זה נשמע לי קצת מוזר שאתה אומר "תוציא את העין שלך מהחור של הגרוש" כשאנחנו מדברים פה על הבדל של 70,000 ש"ח בין ההצעת מחיר של איילון מוטורוס למחיר הסופי של ייבוא אישי שאני יכול לבצע ממש עכשיו. אמנם אני קונה רכב בסכום של 250,000 ש"ח, שזה סכום מכובד לכל הדעות, אבל זה לא שאני איזה איל הון שיושב על 4 רכבים וקונה עוד אחד שיהיה עם מה "לשחק", בסה"כ אני בחור צעיר שכבר במשך כמה שנים חוסך שקל לשקל כדי להגשים חלום של קרוב ל12 שנים אחורה....

שלא לדבר על זה שאני רוכש את הרכב ב250,000 ש"ח ומתכנן להשקיע עוד סכום לא מבוטל על עיצוב ספציפי של הרכב בסדנה בארץ.... ההוצאות גדולות, אם אפשר לחסוך 70-50 אלף ש"ח, למה לא?

פורסם

אם אתה מחפש דגם מיוחד עם תפירה ידנית של חוטים כתומים, פסים לבנים ואורלה של גמל.... אין ספק שעדיף לך להביא לבד.

אם אתה "מסתפק" במה ששוכב במחסני היבואן, אזי לא בטוח שההפרש כמו שאתה חושב.

לגבי האחריות, היה פה סיפור לפני כמה שנים על בחור עם האמר, שנזקק לתיקון (למיטב זכרוני תיבת העברה) הנזק היה 25000 ש"ח. אכן תקבל שרות בארץ אבל את מחיר התיקון תשלם מראש ואת האחריות אתה תתבע מהיצרן... כאב ראש.

אם תביא דגם מיוחד, אין חובה להחזיק חלקי חילוף ולאף אחד לא יהיה אכפת ממך כך שכמו סיפור ההאמר תמצא את עצמך עם רכב מושבת עד להגעת החלק, אצל היבואן יש סיכוי לקבל רכב חלופי.

בקיצור... זה סוג של הימור, כל אחד יעשה את החשבונות שלו מה נכון עבורו ומה נוח לו. בוא נדבר עוד שנה שנתיים, תספר לנו אז, מה קנית כמה עלה, כמה חסכת ואם היה שווה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אם אתה מחפש דגם מיוחד עם תפירה ידנית של חוטים כתומים, פסים לבנים ואורלה של גמל.... אין ספק שעדיף לך להביא לבד.

אם אתה "מסתפק" במה ששוכב במחסני היבואן, אזי לא בטוח שההפרש כמו שאתה חושב.

לגבי האחריות, היה פה סיפור לפני כמה שנים על בחור עם האמר, שנזקק לתיקון (למיטב זכרוני תיבת העברה) הנזק היה 25000 ש"ח. אכן תקבל שרות בארץ אבל את מחיר התיקון תשלם מראש ואת האחריות אתה תתבע מהיצרן... כאב ראש.

אם תביא דגם מיוחד, אין חובה להחזיק חלקי חילוף ולאף אחד לא יהיה אכפת ממך כך שכמו סיפור ההאמר תמצא את עצמך עם רכב מושבת עד להגעת החלק, אצל היבואן יש סיכוי לקבל רכב חלופי.

בקיצור... זה סוג של הימור, כל אחד יעשה את החשבונות שלו מה נכון עבורו ומה נוח לו. בוא נדבר עוד שנה שנתיים, תספר לנו אז, מה קנית כמה עלה, כמה חסכת ואם היה שווה.

נתחיל מזה שגם אם ההפרש הוא "בסה"כ" 10,000 ש"ח, זה עדיין משמעותי, ושווה את הכביכול "כאב ראש", שבכללי... מי שקונה רכב כמו מוסטנג, אמור לצפות לקצת יותר התעסקות ברכב מאשר בעלים גאה של סובארו. (אני אחד כזה כרגע)

אני לא מביא דגם יותר מידי "מיוחד", אבל כן מחפש משהו ספציפי, ולצערי לא מזמן חמקה ממני הזדמנות פז לרכוש את הדגם הספציפי שחיפשתי במחיר בדיחה. (GT Track Pack עם מושבי Recaro, מרבית החלקים זהים לGT רגילה)

ובהחלט אעדכן בקרוב :)

פורסם (נערך)

מסכים עם סולל הדרך,

הכתובת לתלונות שלך פותח השרשור אמורות להיות מופנות כלפי מקבלי ההחלטות שקבעו מיסים כה גבוהים.

ליבואן שמורה הזכות לקבוע את המחיר שהוא רוצה לדרוש עבור המוצר שלו, הוא זה שמחליט אם הוא מסתפק ב-5% רווח או 20%, בטח ובטח כאשר מדובר ברכב שהינו ייחודי ללא מתחרים בסגמנט.

לך כלקוח שמורה הזכות להחליט שאתה לא מוכן לשלם את המחיר שהיבואן דורש ובהתאם לכך לייבא בעצמך את הרכב החביב עלייך.

למען הסר ספק, אני מסכים עם הטענה הכללית שמחירי הרכבים בישראל מוגזמים, יחד עם זאת היבואנים הינם הכתובת ודין מכונית קומפקטית בסיסית אינו כדי מכונית ברבע מליון שקל.

עריכה,

KILO, חסכון של 10K שקלים על רכב שעולה 280K שקלים הינו בטל בשישים כשלוקחים בחשבון את כאב הראש הטמון בפרוצידורת הייבוא האישי ואת כאב הראש שסולל דרך ציין אם וכאשר תיהיה לך תקלה כלשהי שתגרור השבתת הרכב והתעסקות מול היצרן במטרה לקבל אחריות.

עריכה 2,

עוד דבר שצריך להלקח בחשבון בעת ייבוא אישי של רכב זה שחלק מהמערכות שלו לא יתאימו לשימוש במדינה אחרת.

הרכב שלי יובא מאנגליה, אי לכך אי אפשר לעשות שימוש במערכת הניווט המובנית (עולה לא מעט כסף לסדר את זה), הרדיו הלווייני לא עובד כי המערכת מקודדת לאיזור ספציפי וכן הלאה.

כמו כן, לעיתים קיימים שינויים מכאניים (הרכב שלי למשל מצוייד בקולר יחיד לנוזל של מערכת ההיגוי בעוד דגמים מקומיים מצויידים בקולר כפול).

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עוד דבר שצריך להלקח בחשבון בעת ייבוא אישי של רכב זה שחלק מהמערכות שלו לא יתאימו לשימוש במדינה אחרת.

הרכב שלי יובא מאנגליה, אי לכך אי אפשר לעשות שימוש במערכת הניווט המובנית (עולה לא מעט כסף לסדר את זה), הרדיו הלווייני לא עובד כי המערכת מקודדת לאיזור ספציפי וכן הלאה.

כמו כן, לעיתים קיימים שינויים מכאניים (הרכב שלי למשל מצוייד בקולר יחיד לנוזל של מערכת ההיגוי בעוד דגמים מקומיים מצויידים בקולר כפול).

אני מזמין דגם בלי מערכת ניווט או איזשהו רכיב טכני חריג, הדבר היחיד שאולי אצטרך להחליף זה את הפנסים.. נתמודד.

סתם מסקרנות... הרכב שלך לא הגיע עם ההגה בצד ימין..?!

פורסם
סתם מסקרנות... הרכב שלך לא הגיע עם ההגה בצד ימין..?!

אכן הגיע עם הגה בצד ימין, אתה לא יודע כמה התעצבנתי כשנכנסתי לרכב בפעם הראשונה וגיליתי שבמקום הגה ולוח שעונים יש מולי דשבורד עם כרית אויר.....

אבל אני ישראלי, יש צעקתי להם "תמכור לי הגה בצד שמאל!!!!! אני רוצה הגה בצד שמאל!!!!!" ואח שלי גם התערב וצעק להם "יא חוצפנים, תמכרו לו הגה בצד שמאל!!!!! מה אנחנו ערבים???? הגה בצד שמאל!!!!".

סתם נו, אני גר בחו"ל במדינה שבה גם נוהגים בצד ימין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אכן הגיע עם הגה בצד ימין, אתה לא יודע כמה התעצבנתי כשנכנסתי לרכב בפעם הראשונה וגיליתי שבמקום הגה ולוח שעונים יש מולי דשבורד עם כרית אויר.....

אבל אני ישראלי, יש צעקתי להם "תמכור לי הגה בצד שמאל!!!!! אני רוצה הגה בצד שמאל!!!!!" ואח שלי גם התערב וצעק להם "יא חוצפנים, תמכרו לו הגה בצד שמאל!!!!! מה אנחנו ערבים???? הגה בצד שמאל!!!!".

סתם נו, אני גר בחו"ל במדינה שבה גם נוהגים בצד ימין.

:|

------

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...