Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם תקנה בארץ? זה בדיוק אותו מוצר אחד לאחד שאתה תקנה מעלי או איביי

מה ההבדל? שהביאו אחד לתקינה שאולי עבר וכל השאר יוזמנו ןלך תדע אם יעבדו?

תראה את מצלמות הדרך. מצלמה ששם עולה 15 $ גג בארץ מוכרים ב 199 ועוד אומרים לך שזה במבצע ושהיא מצלמה מעולה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי נשרף מחשב רכב במגאן לאחר שעזרתי להניע בכבלים יונדאי אקסנט ישנה, כמובן שהכבלים היו מחוברים כמו שצריך אך לדאבוני לא כיביתי את הרכב.

הרכב לא הניע בבוקר שאחרי(העזרה היתה בשעת ערב), נגרר והוחלף מחשב רכב.

כך שיכול להיות שהדרישה לתיקון מוצדקת.

ותסכימו איתי שאם הרכב שלכם ניזוק, אתם לא תתחילו לחפש באיביי ולחכות חודש עד שיגיעו חלקים, אלה תתקנו ישר במקום אחד את הכל.

פורסם
סיפור אמיתי, אני התנעתי רכב לבחור שעמד תקוע בצד הדרך, אני חיברתי כבלים, הרכב שלו לא הגיב כמעט.

למרות שידעתי שאסור, בגלל שהוא ביקש, עשיתי טעות גדולה, הכנסתי מפתח לסוויץ, התנעתי ונתת לרכב קצת לעבוד ככה.

ניסה להתניע והופ, בשניה שסובב סוויץ, נכבה לי הרכב.

הוזמן שגריר, חילץ אותנו, נשרפה לי משאבת דלק והתושבת של הפיוז נשרפה, אז היה צריך להחליף את כל תיבת הפיוזים.

יש לך לרגע ספק מי שילם על זה?

לא, במקרה שלך אין ספק.

בכל מקרה ההיביטים מוסריים\חברתיים הם לא משהו שאפשר להגיע להסכמה בנוגע אליו.

בוא ניקח מקרה אמיתי אחר. אאל"ט מי שהביא אותו זה ספריאל בשרשור אחר. הוא מכיר מישהו שנגרם לרכב שלו (תורם) נזק ב15K ש"ח (מחשב רכב).

אם היה נגרם לך נזק כזה, מי היה משלם? עדיין הבחור שעזרת לו? 100% מהנזק?

אחלה שבנאדם שביקש עזרה, ועוד ביקש לבצע פעולה ספציפית שגרמה נזק, ישלם את עלות התיקון. זה דבר ראוי. אין לי שמץ כמה עלה להחליף קופסת פיוזים.

לא הצלחתי למצוא פס"ד אחד מתביעות קטנות שמתעסק בזה. או אפילו איזה כתבה או משהו. מעניין מה החוק אומר בנדון.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
ואם תקנה בארץ? זה בדיוק אותו מוצר אחד לאחד שאתה תקנה מעלי או איביי

מה ההבדל? שהביאו אחד לתקינה שאולי עבר וכל השאר יוזמנו ןלך תדע אם יעבדו?

תראה את מצלמות הדרך. מצלמה ששם עולה 15 $ גג בארץ מוכרים ב 199 ועוד אומרים לך שזה במבצע ושהיא מצלמה מעולה.

לא אמרתי בארץ. מהארץ אני לא קונה כמעט כלום

• תוכן חדש...