Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כשעה קלה יצאתי מבית קפה (מקום קבוע אליו בו אני יושב מדי שישי / שבת) בת"א. החניתי את הרכב בחנייה של בית הקפה. על מנת להיכנס לחנייה, מסר לי מנהל בית הקפה את הכפתור שפותח את השער המתרומם (שער הנפה רגיל של חברת שערים פופלרית).

ביציאתי מהחניון, בעודי נוסע עם הרכב המחסום פשוט החל להסגר, לפני שהספקתי להגיב המחסום כבר נתקע לי על הרכב. למזלי, מנהל בית הקפה היה במקום, כמו גם דודתי שנסעה עמי ברכב. בשניות הראשונות היה שוק, בכל זאת, המחסומים האלו אמורים להיות מספיק חכמים בכדי לזהות שיש רכב מתחת. כנראה שכאן זה לא היה המקרה.

בכל אופן, מנהל בית הקפה עזר ודחף את המחסום כלפי מעלה.

יצאתי עם הרכב ועברתי את המחסום. כאשר יצאתי לבחון את הנזק, גיליתי פיצוץ של הצבע בפח + שריטה עמוקה על השמשה. כאן גם אציין שמדובר ברכב לקסוס חדש, בן חודשים בודדים ואלפי קילומטרים בודדים על השעון. הרס לי את כל הסוף שבוע.

מנהל בית הקפה שכמובן היה עד למקרה צילם את הנזק ונתן לי את מספרו האישי על מנת שאתנהל מולו מחר.

כעת, אשמח להכוונה בנושאים הבאים:

1. אמנם מדובר בנזק נקודתי בפח ובשמשה, אך לצערי השריטה בזכותית לא עושה סימנים של ירידה.
    מה עלי לעשות במצב הנוכחי? האם ניתן לעשות פוליש לזכוכית? החלפת שמשה לא נשמעת דבר טוב לרקורד של הרכב שכן הוא בסך הכל בן מספר חודשים (ראו תמונה נזק מצורפת)
  2. באשר לנזק לפח - זה קילף לי את הצבע, גם כאן אין לי מושג מה המשמעות. אני מבין שהתיקון עצמו לא אמור להיות מאוד יקר, אבל הערך המסחרי של הפגיעה גבוהה. רכב בן מספר חודשים שכבר הספיק לעבור תיקון צבע?
  3. מה אמורה להיות ההתנהלות שלי כרגע? אני אמור לתבוע את חברת השערים? את בית הקפה? את הבניין? (יש לציין שהחניון עצמו לא בבעלות בית הקפה, אלא של הבניין שבו נמצא בית הקפה)
  4. האם יש צורך בהפעלת הביטוח שלי?
  5. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות מכאן ואני בעוד מספר ימים טס לתקופה

אשמח לעזרה!

שבוע טוב

IMG_0039.jpg

IMG_0038.jpg

IMG_0041.jpg

Lexus CT200H

פורסם

לא נעים, לא נורא.

בכל רכב חדש שרכשתי הגיעה לבסוף התאונה הטפשית והמיותרת ש"קילקלה" את הכיף. כבר התרגלתי לזה והפסקתי להתרגש.

תקן את הנזק ושכח מהעניין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יתכן שהאחראי משפטית לנזק הוא הבניין (ליתר דיוק - וועד הבית).

לאח קבלת חוו"ד משאי רכב, דר עם בעל בית קפה - תראה לאן עניינים זורמים.

פורסם

בכל מקרה תשמור את התמונות, כך שכשיגיע הזמן למכור תוכל לומר לקונה הפוטנציאלי מראש על כך בצירוף התמונות של הנזק לפני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מדובר על חניה של בית קפה,על איזה דיירים אתה מדבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פות"ש רשם שהחנייה שייכת לבניין.

ציטוט מדבריו (סעיף 3 -הדגשתי את הקטע הרלוונטי):

מה אמורה להיות ההתנהלות שלי כרגע? אני אמור לתבוע את חברת השערים?את בית הקפה? את הבניין? (יש לציין שהחניון עצמו לא בבעלות בית הקפה, אלא שלהבניין שבו נמצא בית הקפה)

פורסם

לכל שער חשמלי יש עינית ביטחון שאמור למנוע בידיוק מצבים כאלו (ויותר גרועים, כמו ילד קטן שעובר ומקבל את העמוד הזה בראש שלו).

אני מבין שאתה מכיר אישית את בעלי בית הקפה, שווה לנסות ולראות האם העינית הזאת מתפקדת כראוי, ואז יהיה ניתן לדעת את מי להאשים (אתה בכל אופן תאשים את בעלי החניון --> בעלי הבניין/ועד הבית, אבל בעקבות הממצאים הם יכולים להפיל את האחריות על מרכיב השער החשמלי).

ככה או ככה.. אני מאמין שמהר מאוד תבין שההתעסקות סביב הנושא לא שווה את הנזק שנוצר, תתעד הכל ליום המכירה, אם מאוד מפריע לך תברר אופציות לתיקונים נקודתיים ותגיד תודה שזה נגמר בנזק כזה ולא יותר חמור.

האופציה היחידה שהייתי הולך עליה היא לנסות להגיע להבנות עם בעל בית הקפה/ועד הבית של הבניין ולנסות לסכום על סכום כלשהו אשר יעזור לך לממן את תיקון הנזק בשביל למנוע התקדמות של האירוע למחוזות משפטיים..

• ספונסר פורום
פורסם

מגיע לך תיקון , ואם יש שריטה בשמשה קדמית מגיע לך החלפה .

תבקש ממי ששיך לו השער לשלם עבור הנזק .

היה ויסרב יש צורך בחוות דעת של שמאי רכב ,ותביעה בבית דין לתביעות קטנות.

צור איתי קשר טלפוני במידה ותצתרך חוות דעת שמאית + ירידת ערך לפי הצורך.

0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...