Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר חדש - מה כדאי לקחת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גרירות בבוץ? רכב עבודה? איפה בכלל הלבטים? אני אומר שוב, אך ורק אחד מהאמריקאים!

לא רק בגלל היכולות אלא בעיקר בגלל ההכרה המלאה במס, אין שום הגיון כלכלי בקניית טנדרון חדש מהחברה.

דווקא אם יש צורך בעבירות בשטח- האמריקאים ממש לא מתאימים. עבירות גרועה למדי, גם אם משווים להיילקס.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב חקלאי זה לא רכב שעולה את עשוש וורדית, כשמדברים ב"עבירות" ברכב חקלאי מדובר בעיקר בהתמודדות עם בוץ תוך כדי גרירת נגרר/מטען כבד ובתחום הזה, מומנט כמעט תלת סיפרתי הופך את הזאטוטנדרים היפנים ללא פחות מבדיחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתור בן אדם שיש לו אמארוק כבר יותר משנתיים אני אומר שהוא המלך של הטנדרים בכל הפרמטרים. ומי שחושב אחרת אם אפשר לפרט מה הבעיה ?

פורסם

תשמע, דימקס הוא טיפה יותר מ 5 מטר אורך.

ראם קצר הוא במטר יותר ארוך. לא נראה לי עד כדי כך קריטי אם אתה מחשיב את נושאי המס (הרבה כסף כפי שכבר הוזכר), את מנוע הקמינס הנהדר שלו, פאקין 90 קג"מ מומנט (!!!) ב 1500 סל"ד שעושים מכל גרירה והעמסה בדיחה, 7.5 טון שהוא מורשה לגרור וגם יכולת טובה בשטח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בתור בן אדם שיש לו אמארוק כבר יותר משנתיים אני אומר שהוא המלך של הטנדרים בכל הפרמטרים. ומי שחושב אחרת אם אפשר לפרט מה הבעיה ?

אין לו הילוך כח.

הוא מבית פולקסוואגן / צ'מפיון.

שתי סיבות שלדעתי פוסלות אותו.

עכשיו אנא פרט למה הוא יותר טוב בכל הפרמטרים מכל יתר הפיקאפים? (אתה רשמת, לא אני)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מתוך נסיון הוא יותר נוח יותר שקט יותר חסכוני בדלק ויותר חזק גם כשגורר עגלה ויותר מרשים לעין וזה לפי דעתי ולפי כל מי שמסתכל עליו.

וכל מה שאמרתי בדוק כבר שנתיים.

האם אתה אדון דיסקו מדבר עליו מתוך נסיון?

פורסם

ועוד לא דיברתי על זה שאנשים טועים וחושבים שהוא יקר.

לך תקנה טויוטה מאובזר יעלה לך 270

לך תקנה דימקס מאובזר יעלה לך 260-265

את האמארוק יעלה לך 260-270 לפי הנחה ומאובזר בכל התוספות אפילו עם נעילת דיפרנציאל.

פורסם

אתה יודע כמה זמן כבר לא קראו לי "אדון דיסקו"?

האם במלך שנתיים האלה שהאוטו אצלך, בצעת נסיעות במכוניות מקבילות על מנת לדעת מי יותר מהיר? מי יותר אמין? מי גורר יותר טוב?

איך אתה יכול לכתוב שהוא "המלך" שאפילו אין לו הילוך כח אלא רק ראשון קצר?

מתי ראית אמארוק מוציא את הנשמה שלו בשטח כשהאחרים ממשיכים להתקדם בלי שום בעיה?

טויוטה מאובזר עולה 255.0 אש"ח. האנטר מאובזר עולה 225.0 אש"ח. (אין לי מושג על דימקס, ואני מתעצל לבדוק)

על אילו תוספות אתה מדבר שהוא "עם כל התוספות"? הגה כח? חלונות חשמל? מה בדיוק?

בקיצור ידידי, יש לך אוטו שנתיים, ומבחינתך הוא הכי טוב, וזה בסדר, ובכיף שתהנה ממנו.

לא סתם כל מי שצריך פיקאפ לעבודה קשה לא בוחר באמארוק אלא במתחרים מהמזרח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שוב, אדון hamadayazbak כמה ק"מ נסעת על האמרוק בשנתיים האלו?

נראה לך שהוא יעמוד ב300 אלף קילומטרים בשנה?

היילקס זה כרגע הטנדר הכי טוב בארץ,ועולה פחות מהאמרוק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שלא הזכיר שוב שבמידה ומדובר לרכב לעסק, הטנדרים האמריקאים ייתנו כ"כ הרבה יותר ויעלו (גם בתחשיב ישיר וגם בתחשיב דלק/ אחזקה) יהיו זולים בצורה משמעותית בשל הכרתם המלאה במס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמרוק כבש בעור של סוס, לא רכב עבודה אמיתי, כל תיקון סיפור של אלפי שקלים לא מוצדקים.

אני מבקר מידי שבוע באולמות תצוגה, ורואה הרבה דודג'ים שנמכרו.

הסילברדו בכל במקרה לדעתי הטוב ביותר בקטגוריה.

• תוכן חדש...