Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer AVH X2650BT איך המערכת הבאה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות את המערכת הבאה לרכב שלי יחסית משיג בזול 1380 ש"ח , השאלה איך המערכת

והאם אפשר לחבר אליה מצלמת רוורס תודה

אם יש משהו יותר טוב לתקציב שלי עד 1500 אשמח

פורסם

תודה רבה על התגובה , סליחה על הבורות אבל מה זה מתאם פלסטיק

אני מתכוון בשישי הזה להתקין הכל

פורסם

המחיר שציינת הינו המחיר שמופיע זאפ, כך שלא מדובר במשהו חריג.

זו עדין מערכת טובה למחירה.

לתשומת ליבך כי המערכת העדכנית לשנת 2015, אותן אותיות רק 2750, כבר מופיע באתר היבואן הרשמי,

וקצר היום עד שתגיע גם ליבואנים המקבילים.

שווה לבדוק אם זה משהו שכדאי לחכות לו מבחינת פונקציות חדשות/מעודכנות.

מתאם פלסטיק = מסגרת פלסטיק לרדיו בהתאם לרכב המדובר. אם נדרש.

פורסם

וכמה עולה מסגרת הפלסטיק במקרה שאצטרך ? למרות שלא נראה לי כי יש לי ברכב רדיו דיסק דין אחד

ובלי שום דבר מיוחד

פורסם

אז יצאת בזול כנראה.

צריך לבדוק אם המגירה שם נשלפת, ואם לא אז לשקול לנסר אותה ולוודא שיש מקום לתפוס את המסגרת של הר"ד המיועד.

אחרת ניתן לקנות מתאם, כמו זה או זה (המגירה אמורה להישלף), יש רק לוודא תאימות מדוייקת. המחיר בארץ בדר"כ כפול מבחו"ל.

פורסם

אם כל הסיפור שם זה לשלוף את המגירה החוצה ולהתקין את המערכת לבדה, לא אמור לעלות לדעתי יותר מ-150/200 ש"ח וגם זה בהסחפות לדעתי. תוסיף עלות של מצלמת רוורס והתקנה שלה ואולי תגיע ל-500.

אבל למה לשאול אותנו, פנה למתקינים שונים.

לפי הודעות קודמות שלך ראיתי שאתה מראשל"צ, לכן (ובלי קשר) אמליץ בחום על יוסי אלפין (alpine) שיושב באור יהודה.

פורסם

התקשרתי אליו והוא אמר שאין לו מה למכור לי כנראה לא בתקציב או משהו

בכל מקרה שחכתי גם לציין שאני רוצה חיישני רוורס אם הכל

פניתי כבר למקום שנראה לי נחמד משהו אלכסנדר בתל אביב מחר אני מגיע אליהם וכנראה אבצע את ההתקנה

• תוכן חדש...