Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer AVH X2650BT איך המערכת הבאה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקשרתי אליו והוא אמר שאין לו מה למכור לי כנראה לא בתקציב או משהו

בכל מקרה שחכתי גם לציין שאני רוצה חיישני רוורס אם הכל

פניתי כבר למקום שנראה לי נחמד משהו אלכסנדר בתל אביב מחר אני מגיע אליהם וכנראה אבצע את ההתקנה

אלכסנדר בתל אביב חנות מצוינת, חשוב לציין שלא הייתי שם אף פעם אבל הזמנתי המון פעמים מהאתר שלהם, הגיע אליי עד לדלת של הבית, שירות מצוין בפלאפון ומחירים אפשר להגיד הכי זולים בשוק.

אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהם וכל דבר שאני צריך להזמין שקשור לאודיו לרכב אני פונה ישר אליהם.

שוב פעם - לא הייתי שם אף פעם ואני לא יודע איך איכות ההתקנה אבל מהשירות שהתרשמתי מכמה פעמים שקניתי ברשת המענה מהיר והמוצר היה תוך 3 ימים אצלי בדלת של הבית עם שליח, המשלוח היה חינם (נכנס במחיר המוצר כנראה שהיה הכי זול בשוק לסוג הרמקולים האחרון שהזמנתי, ובין הזולים למוצרים אחרים שהזמנתי.)

פורסם (נערך)

היום התקנתי את המולטימדיה סך הכל אחלה שירות עלה לי 200 ש"ח ההתקנה

לא הייתי צריך מתאם פלסטיק , הכל עובד כמו שצריך ואני מרוצה , אני מחכה שהמזג אוויר ירגע קצת ואני יתקין גם את החיישנים והמצלמה

תודה רבה לכל העוזרים !!

עריכה אחרונה על ידי Mikeo
  • תוכן חדש...