Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע-1250 duratec

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אריק איזה שמן אתה מתכנן לקנות?מצאתי בארץ סה''כ אחד שעונה לתקנים וזה הCASTROL MAG A1 5-30

זה כנראה מה שאשים מה איתך?

samg לשמן ששמו לך בכלל אין את התקן הנדרש...בדיחה המוסכים האלה תאמין לי

אני יחסית לא נוסע הרבה אני אחרי 3 שנים 30-40 קמ לערך מקסימום בשביל לא לפגום באחריות אתן להם לשים מה שמקובל שם ואחרי האחריות אני אעשה מה שבא לי *אבל וזה אבל גדול אני אמנם יכול להביא שמן עם תקן תואם אבל בכל זאת נראה לי עדיף להימנע ולא להיכנס לפינות"אתה הבאת אתה הרסת אין אחריות"וכאלה

נ.ב samg ראיתי בפוסט שלך 3.8-זה 3.8 +0.3 פילטר(לא כזה קריטי)

עריכה אחרונה על ידי OPCSale
פורסם (נערך)

מעניין..אני אמרו לי שיש להם רק בחביות(פז כמדומני)וזה גם מה שראיתי

אולי במקום אחר כן יש צריך לבדוק את זה,אם מצאת מוטורקרפט עם תקן דווקא לא רע,גם לי זה מתאים :)

פורסם

לפי מה שאני יודע מוטורקראפט זה שמן מקורי של פורד לכן הוא אמור לעמוד בתקן, אם זה המצב אין לי בעיה שישימו את השמן הנ"ל במוסך.

אם לא אני ארכוש את הקסטרול הנ"ל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה מה שאני התכוונתי לעשות. אבל אחרי שהבנתי שהם שמים שמן, מגלון שמן סגור והשמן הוא ממותג ידוע, במקרה שלי, של מוטוקרפט. ירדתי מעניין רכישת השמן בנפרד.

פורסם

כנראה זה מה שאני גם אעשה ואם ייצא מצב של "לוותר"או להיכנס לתקל לגבי עניין האחריות אז אשים בעל קורחי את השמן פלפאל שלהם :):)

בתקווה שיסתדר המוטורקרפט/קאסטרול

פורסם (נערך)
מין הסתם שזה כנראה שמן של דלק או פז..נראה לי הכי ירוד שיש

יש שמנים של פז, דלק וסונול שקיבלו תקינה של מרצדס.

לא היתי מזלזל בהם.

לדוגמה: (ומדובר בתקן די מחמיר)

https://bevo.mercedes-benz.com/bevolisten/229.51_en.html

עריכה אחרונה על ידי adddiaz
פורסם

^ מה שהוא אמר.

בכל אופן, בקטלוג של פז, מופיע "פז אנרג'י 5W30" שעומד בתקן M2C-913-B,

כשבספר רכב/תמונה מאתר פורד התקן הנדרש מסתיים עם C.

איני יודע מה ההבדלים או אם יש מוצר שבכל זאת עומד בתקן המדובר.

פורסם

כן תיארתי לעצמי שזה כללי מדי.בכל אופן אבדוק את עניין המוטורקרפט במידה ואין/לא יראה לי אקנה שמן בעצמי וזהו בתקווה שלא יהיה בעיות עם האחריות אחר כך

תודה לכולם :)שבת שלום

פורסם

בהרבה חנויות חלפים מוכרים שמן מוטורקראפט המקורי של פורד ב- 130~ ש"ח ופילטר שמן מקורי ב- 60~ ש"ח עכשיו רק נשאר למצוא מוסך שיסכים להשתמש בחלקים שאתה תביא.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

סטודנט ממה שידוע לי הם חייבים,ולגבי המוטורקרפט לא כולם עומדים בתקן צריך לחפש משהו עם תקן מתאים,מה שיצא לי לבדוק לא ראיתי מוטורקרפט עם התקן המתאים...

:)

• תוכן חדש...