Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם AC (אפל Airport Extreme) - ההבדל בטווח מול ציוד AC משמעותי.

יחד עם זאת - n רב ערוצי (בצד הכרטיס הרשת המקבל) או אפילו חד ערוצי טוב - אמור להעביר 1080P ללא יותר מדי בעיה.

16 מטר ו3 קירות בטון - זה אכן על הצד המאתגר :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני רק שאלה:

כולם הכניסו אותם במזוודה, או שהצלחתם לשלוח לארץ בלי שזה יתפס?

רק להבהיר את השאלה: הראוטרים המוזכרים פה (למעט זה של לינקסיס) אסורים למכירה בארץ בשל טמטום מבית היוצר של משרד התקשורת ומשרד הביטחון, ולכן לא נמכרים פה ואם יתפסו במכס יוחרמו.

את הלינקסיס שלי הביאו לי במזוודה.

הזמנתי גם TP-Link Archer C7 כשהיה במבצע באמאזון ארה"ב בפחות מ-75 דולר, הגיע, השתחרר ונחת אצלי במשרד בלי שאלות מיותרות. אם הם לא שאלו, אני גם לא שואל. יכול להיות שאמאזון הגדירו לא נכון את המוצר ולכן לא נעצר.

לקחתי סיכון והזמנתי, כיוון שמאמאזון אם לא יגיע, זו אחריות מלאה שלהם.

פורסם
אני רק שאלה:

כולם הכניסו אותם במזוודה, או שהצלחתם לשלוח לארץ בלי שזה יתפס?

רק להבהיר את השאלה: הראוטרים המוזכרים פה (למעט זה של לינקסיס) אסורים למכירה בארץ בשל טמטום מבית היוצר של משרד התקשורת ומשרד הביטחון, ולכן לא נמכרים פה ואם יתפסו במכס יוחרמו.

מזוודה :evil:

קובי

:-)

• תוכן חדש...