Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

קראתי שראוטר שתומך ב AC מסוגל להעביר 1080P ללא קושי .

ראיתי שהמחירים ירדו ועכשיו אפשר למצוא ראוטר כזה בכ-290 ש"ח.

העברת חיבור קווי ב-3 חדרים תעלה יותר מהסכום הנ"ל.

האם צריך להשתמש בכרטיסי רשת מסוג מסוים במחשבים ובציוד הקצה שיש בבית על מנת לחבר ראוטר AC ?

תודה

פורסם (נערך)

אתה צריך רוואטר AC ותחנת קצה שיכולה לפענח AC - יעני בעלת כרטיס רשת WLAN שתומך ב11AC.

כרטיס 11AC הכי המומלץ מבחינת ביצועים/מחיר נכון להיום זה ה- AC7260 של אינטל בתצורת HMC - עולה כ~20 דולר.

ראוטר AC זה כבר עסק יקר יותר, ממליץ בחום על אלה של ASUS, מאוד קלים לקינפוג ולשליטה מהGUI, עדכוני קושחה שוטפים ונותנים יותר מכל - נותנים את הביצועים הטובים ביותרבשוק בבחינת TvA - Throughput vs attenuation , ביצועים כתלותצ במרחק מהסטיישן.

דגם מומלץ RT-AC68U של ASUS, הדור השני של ראוטרי 802.11AC, עולה כ~150 דולר.

http://www.asus.com/Networking/RTAC68U/

אל תתפתה ללכת על הראוטרי AC הזולים יותר מהדור הראשון, כדוגמת RT-AC66U , החומרה שלהם לא מאופטמת לAC כמו שצריך ועדיין יש איתם בעיות.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תודה רבה על הפירוט , הוא ישמש אותי כאשר אקנה מחשב נייח חדש (בקרוב).

ציוד הקצה שלי :מיני פי.סי דוגמת NUC , מיני פי.סי PIPO X7 ,מחשב נייח

בשכלול המחירים ,אלך על בטוח ז"א כבילה שבטוח תתמודד עם HD .

פורסם

לי את האמת יש שני ראוטרים של אסוס כמו שאמרו כאן RT-AC68U ואחד הדגם הקודם RT-AC66U.

באמת חוויה אחרת מהראוטרים האחרים שהיו לי, אם זה TP-LINK או של בזק שסיפקו בזמנו (D-LINK ונטגיר לדעתי).

ממשק מטורף.. באמת נוח מאוד להשתמש בו.

פורסם

גם n מעביר יפה 1080.

ראוטר ac ב300 שח (וזה עדיין draft) שווה באיכותו לראוטר n ב100₪ כיום

גם אם קוי יצא לך יותר יקר (שזה גם לא אמור להיות) עדיין יהיה עדיף בהרבה ושווה את ההשקעה (לא שווה ואין צורך להשקיע ביותר מcat5e)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

N בהחלט יעביר 1080 אם הקליטה תהיה מספיק חזקה, אני לא בטוח אם הוא יוכל להתמודד עם trickplay

+1 להמלצה על רשת קווית

פורסם

בשביל הספורט תפתח שרת FTP \NFS\סמבה ותעביר קבצים בין המחשבים, מה המהירות

יש לי הרגשה שמתוך ה150 מגהביט שה N אמור לתת, לא נשאר שם הרבה

פורסם
עזרת הראוטר N שלי העברתי HD ומדי פעם היו תקיעות.

המרחק 16מטר עם 3 קירות בטון שהורידו בין הראוטר לטלוויזיה בסלון.

הכל תלוי בציוד, יש N שלא עובר קיר בלוקים ויש כזה שיכסה לך מפלס שלם כולל בטון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע בקשר לתקן AC כי אין לי כזה, אבל כל דור של WiFi הבטיח לפתור את כל הבעיות של קודמיו אבל בסוף רובן לא נפתרו. הלכתי על חיבור קווי ומאז הכל דבש.

אם יש לך ציוד קצה שאינו מחשב (למשל, טלויזיה חכמה, סטרימר או קונסולת משחק) אז בכלל אין על מה לדבר בקשר ל-AC כרגע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לי את האמת יש שני ראוטרים של אסוס כמו שאמרו כאן RT-AC68U ואחד הדגם הקודם RT-AC66U.

באמת חוויה אחרת מהראוטרים האחרים שהיו לי, אם זה TP-LINK או של בזק שסיפקו בזמנו (D-LINK ונטגיר לדעתי).

ממשק מטורף.. באמת נוח מאוד להשתמש בו.

כבעלים של AC68U מסכים עם כל מילה - רמה אחרת :)

קובי

:-)

פורסם

אני רק שאלה:

כולם הכניסו אותם במזוודה, או שהצלחתם לשלוח לארץ בלי שזה יתפס?

רק להבהיר את השאלה: הראוטרים המוזכרים פה (למעט זה של לינקסיס) אסורים למכירה בארץ בשל טמטום מבית היוצר של משרד התקשורת ומשרד הביטחון, ולכן לא נמכרים פה ואם יתפסו במכס יוחרמו.

• תוכן חדש...