Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

כבר כמה שבועות שאני מחפש לאון FR משנתונים 2010-2011 ולא מצליח למצוא רכב נקי ושמור , לאור המצב יש אלטרנטיבות ?

התקציב הוא סביב ה 110 אלף.

הדרישות : גיר אוטומטי בלבד , 4/5 דלתות , ספורטיבי (גודש) , וכמה שיותר חסכוני כמובן באופן יחסי (הכוונה לא לאחד שעושה 1-5).

תודה מראש לכולם !

2017 Type R

פורסם

לדעתי כדי לך לנסות ולבדוק רכישת גולף TSI HIGHLINE, עם 160 כ"ס. מדובר ברכב מהיר (8 שניות ל-100) ולא שתיין. נכון שהגולף "הרגילה" איננה ספורטיבית אבל כרכב משפחתי היא תשרת אותך בצורה טובה, ועם ביצועים טובים מאוד. גם גו'לייטה תענה על אותם הצרכים.

פורסם

אני מסכים שהם לא רעים סך הכל , אבל זה גם לא ממש השוואה נכונה ה FR מרווחת יותר מהגולף , נראית הרבה יותר טוב והמנוע הוא 2.0 TSI שמוציא 211 סוסים.

האלפה לא דיי יקרה בהחזקה ?

תודה.

2017 Type R

פורסם

חפש פיאט בראבו. יותר ספורטיבית מכל האופציות שנזכרו לעיל (חוץ אולי מהג'ולייטה), עלות האחזקה הנמוכה מכל האופציות שנזכרו, איכותית ועמידה מאוד, הרוב יסכימו שהיא גם היפה מהאופציות הנ"ל. מרווחת דיה כרכב משפחתי (אצלי נכנסים מאחור 3 ילדים: מהם אחד כסא תינוק ואחד בוסטר).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

אל תהיה ליצן,אתה באמת משווה בראבו ללאון FR? תרשה לי לגחך.

הבראבו לא עומדת עם שום רכב שהוזכר פה אולי חוץ מהוולו.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אממ בראבו בכלל לא באה בחשבון , הרכב נחמד אבל ממש לא מתקרב לרמה הזאת.

לגבי הוולו לא יודע משום מה היא נורא משעממת ונראת מיושנת מאוד...

עוד הצעות יתקבלו בברכה !

תודה

2017 Type R

פורסם

אריק, התיחסתי לספורטיביות, לא כוח. מבחינת הספק כל האופציות שנזכרו חזקות יותר. מבחינת התנהגות והנאה, הבראבו מניסיון עולה על כולן, אבל... אני לפעמים שוכח שאנשים כותבים "ספורטיבי" כשהם בעצם מתכוונים "מאיצה בקו ישר", אז בהצלחה עם הלאון.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מצטרף להמלצה על הג'ולייטה.

בקצת יותר מ100K אתה יכול למצוא את הדגם המאובזר (דיסטינקטיב) מבציר 2012.

אפשרות נוספת היא הלאון 1.8T שפוטנציאל השיפור שלה ענק ובזול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אממ בראבו בכלל לא באה בחשבון , הרכב נחמד אבל ממש לא מתקרב לרמה הזאת.

לגבי הוולו לא יודע משום מה היא נורא משעממת ונראת מיושנת מאוד...

עוד הצעות יתקבלו בברכה !

תודה

ה-s60 נראית מיושנת ומשעממת???

פורסם

אם הכיוון הוא משפחתית ספורטיבית, וכבר חשבת על הלאון, אני ממליץ לשקול את הדגם הפחות חזק (ועדיין - מספיק בהחלט) - 1.8TSI 160. יש מספיק כאלה ביד 2 ומדובר ברכב מאוד כיפי ומהיר. במידת הצורך, תמיד אפשר "לחזק" אותו. אני ממליץ מניסיון עם 2 כאלה שהסבו לי הרבה נחת.

כמו כן, אני ממליץ לוודא קיומן של 5 שנות אחריות לגיר. בתקציב שלך תוכל לקנות בכיף 2012-2013 שהגיעו עם האחריות המורחבת לגיר, כך שיש לך עוד תקופה לא מבוטלת של שקט.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...